lauantai 21. marraskuuta 2009

Joidenkin asioiden arvoa ei vaan voi mitata rahassa

Silloin kun jonkin asian tunnearvo on paljon suurempi kuin mitä sen rahallinen arvo olisi niin ei sitä vaan tule välitettyä mistään typeristä pikkujutuista.Sitä ei välitä purkautuneista langanpätkistä, väärän värisestä langasta tai erimittaisesta vetoketjusta. Kaikki tällaiset mitättömät pikkujutut katoavat mielestä ja niille tulee sokeiksi. Voin rehellisesti ottaen sanoa, että millään vaatekappaleella, asusteella tai korulla ei ole ikinä ollut minulle yhtä suurta tunnearvoa kuin mitä tällä hameella on. Ei millään, ikinä.

Tän hameen upeus ei johdu siitä, että se olisi jonkun kuuluisan suunnittelijan luomus, ei satojen eurojen hinnasta eikä mielettömästä viimeistelystä. Tämän hameen upeus johtuu sen tärkeydestä, sen tunnearvosta. Ja siitä syystä esittelen tämän hameen suuremmalla määrällä ylpeyttä kuin mitä olen ikinä esitellyt täällä blogissa yhtään mitään.

plfjdk 013
Hame: Made by pikkusisko

Se on täydellinen. Se on täydellisen kokoinen, täydellisen mallinen ja täydellisen värinen. Se on ihanasti muotoiltu ja se on tehty ajatellen juuri minua. Sen tekemiseen on nähty aikaa, vaivaa ja kärsivällisyyttä. Se on minun, minulle. Se on tehty pyytämättä, lahjaksi ilman syytä juhlaan. Sen on tehnyt pikkusiskoni, ikää viisitoista vuotta ja sydäntä enemmän kuin kellään muulla.

Mikään muu vaatekappale ei saa aikaan sellaista tunnetta että tekisi mieli itkeä onnesta. Tämä saa. En ikinä, ikinä luovu tästä. Ja kannan tätä ylläni tuntien itseni upeammaksi kuin mitä tuntisin iltapuvussa, langanpätkistä huolimatta.

9 kommenttia:

linda sofia kirjoitti...

aww ihana! oispa mullakin pikkusisko joka tekis mulle hameita :D ei taida ihan mun 13-vuotiasta pikkuveljee kiinnostaa noi ompeluhommat ;<

Jenna kirjoitti...

Munkin pikkusisko voisi tehdä mulle vaatteita :)

jennadaa kirjoitti...

oiii niin kiva juttu tuo! :) ja sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

*~SL kirjoitti...

Ihana hame

Hepa-Neiti kirjoitti...

Hame on kyllä ihana ja tarina hameen takana vielä ihanampi!! Oikein itekin liikutun täällä :)

-L- kirjoitti...

Totta kuin mikä!! Muutama langan pätkä sinne tänne ei haittaa mitään, kun kyse on tärkeästä ja itselle korvaamattomasta jutusta/vaatteesta/esineestä! :)

Sirpa kirjoitti...

Mullakin muutama mummon ompelema kappale. Osa niistä on jo ihan liian pieniä, mutta pois en heitä! :D

Roosa kirjoitti...

linda sofia: Ei oo munkaan pikkusisko ennen tätä ommellu mulle mitään, siks olinki nii ylläristä täpinöissäni :) Ja hei sun veli voi tehdä sulle vaiks.. kenkätelineen? :D

Jenna: Vinkkaa sille ;)

jennadaa: Niin oli, ihan sydäntä sykähdyttävä :´)

*~SL: Vitsit mun pikkusisko menee sekaisin ku kerron nää kommentit sille :D

Hepa-Neiti: Haluan lisää vaatteita joissa on tarina takana, muut kuteet tuntuu ton hameen jälkeen jotenkin ihan yhdentekeviltä :)

-L-: Ja vaikka muut ei sitä tarina hameen takana tiedä vaan näkevät vaan viimeistelemättömän vaatekappaleen niin fiilis mun sisällä sitä pitäessä ei paljoa muiden mielipiteiden takia laske :) Tulipas lause :D

Sirpa: Katos omille lapsille siirrät sitten ;)

Jaimsey kirjoitti...

Ai että miten söpö kirjoitus ja ihana hame <3