torstai 19. marraskuuta 2009

Ilman ei pärjää

Olen nainen. Naiset tarvitsevat tasaisin väliajoin vaatekaappiinsa täydennystä. Syitä on monia ja ne kaikki ovat vedenkestäviä ja yhtä hyviä. Tällä hetkellä minä TARVITSEN..

Lumi

Keltaisen Lumi XL laukun. Mahduttaisin sinne koko elämäni ja olisin vähintään yhtä cool kuin kuvan malli. Mitä muuta nainen voi tarvitse kuin itsensä kokoisen keltaisen laukun? No niinpä, vaikka mitä.


Kuten vaikka siniset mokkaiset ylipolvensaappaat. Ei, tämä nainen ei tarvitse mustia versioita näistä saappaista verukkeella "helpommin yhdisteltävissä". Tämä nainen tarvitsee siniset ihanuussaappaat, jotta voisi tuskailla lopun vaatevarastonsa riittämättömyyden kanssa ja ostaa lopulta uuden sinisen laukun ylipolvensaappaiden pariksi ja hykerrellä ilosta.

H&M

Paljettihiuspannan tärkeyttä ja tarpeellisuutta ei pitäisi edes joutua selittelemään, mutta ehkä sanon silti muutaman sanan. Miten ihmeessä voisin pärjätä ilman tätä ja miten ihmeessä tämä panta voisi pärjätä ilman minua KUN vaatekaapissani jo majailevat paljettiset legginssit, bleiseri, baskeri ja rintarusetti? En halua että panta tuntee oloaan ulkopuoliseksi ja siksi minun tarvitsee kotiuttaa se. Olisin vain hyvä ihminen.

H&M

Nahkamekon tarvitsen siitä syystä että se on järkkyhalpa. Ja ihana. Ja just ihanan hankala yhdisteltävä. Kaipaan haasteita. Kaipaan nahkamekkoa. Ainakin jos se maksaa kaksikymppiä.

Mitä lukijakuntani naiset "tarvitsevat" tällä hetkellä?

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mä tarvitsen ihan oikeasti mustat ylipolven saappaat. Onneksi elloksen mustat (samanlaiset kun noi siniset) on tulossa joulukuun alussa, vihdoin! Ei siitä ookaan kun pari kuukautta kun tilasin ne..

Sirpa kirjoitti...

Miten en ole ennen bongannut sun blogia! :)

..Uih tuo nahkamekko!!!

Ence kirjoitti...

Mä tarvitsen tammikuun. Jotta saisi taas shoppailla, edes ihan vähän. Toisaalta on ihan kivaa kiusata itseään ja parantaa maailmaa, edes ihan vähän.

Maria kirjoitti...

Tarvitsen nyt ehdottomasti punaiset korkeat korkokengät :)
Nahkamekon leikkaus on kaunis!

NooranElämää kirjoitti...

Tarvitsen:
Matalat mustat vuorelliset nilkkurit.
Mustat housut.
Musta nahkatakki.
Musta puuteri...eiku siis ei musta.
Meikkivoide.

Annie kirjoitti...

Sä oot hauska. :)

Mäkin tarviin jättikokosen laukun, tai mieluummin useita. Tykkään kantaa aina koko omaisuuttani mukanani tyyliin: mistä sitä tietää jos vaikka tarviin sivellintä yhtäkkiä johonkin. (Enkä ees liiottele).

Toi paljetti-hiuspanta kelpais todellakin kans! :)

Josse kirjoitti...

Tämä neiti tarvitsee kaikki ihanat syysvaatteet jokaisesta vaatekaupasta, ison mustan koululaukun, saappaita ja jonkun kauniin talvitakin!

Noista Elloksen OTK-saappaista sen verran, että EI kannata tilata ellet saa ne puoleen hintaan/tarjoushintaan, eivät nimittäin ole sen arvoiset. Kantapäät kuluvat muutaman käytön jälkeen, ja nyt olen pitänyt taukoa etteivät ne menisi lopullisesti puhki. Kauniit ovat ja oikein hyvä hätävara kunnes löydän laadukkaammat :)

Roosa kirjoitti...

Riikka: Toivottavasti on hartaan odotuksen arvoiset, pidän peukkuja :)

Sirpa: Oon niin pieni bloggaja pikkuisine juttuineni ;)

Ence: Ainiin sulla on shoppailulakko! Mullakin oli vuosi sitten, tänä vuonna en jaksanut :P

Maria: Hitto punaiset korkokengät unohtui tuosta listasta! Eipä meinaan mullakaan sellaisia ole ja ne kyllä pelastais monta huonoa asuaamua :P

Noora: Mä en oikeasti kehdannut listata tähän kaikkea mitä mukamas tarvitsen, iskis liian suuri kulutushysteria :D

Annie: Pelottais ehkä vaan vähän et mitäs jos ton kalliin lumilaukun kantohihnat (vai mitkä noi nyt on) ei kestäis sitä kaikkea painavaa tavaraa mitä siinä pitäis kantaa :P

Josse: Voi ei, kuulostaa supermälsältä :( Ootko suutarille vieny kenkiäs joskos se osais niitä pelastaa?

lura kirjoitti...

mäkin tarvin nahkamekon !