maanantai 12. lokakuuta 2009

Suomiväreissä (+mustassa..) taisteluun talvea vastaan

Tänään iltapäivällä eteläsuomessa tulee lunta. LUNTA! Jos se kehtaakin eksyä tänne Turun suunnalle nii varotan - luvassa kiroilua joka kuuluu varsin monen kilometrin päähän. Vihaan lunta. Vihaan loskaa. Vihaan talvea. Syksyki on kivempi vaiks inhoon kyllä sitäki.

Mä vastustan talvea pukeutumalla "kesäisesti" hameeseen ja ohuisiin sukkahousuihin. Mä oon varmaan tuhonnu mun jalkojen kylmäsensorit ku voin käyttää perussukkiksia kymmenienkin asteen pakkasessa eikä pahemmin kylmää. Käsiin sitten taas heitän nyt jo käsistimet (eli säärystimet käsivarsissa), en kestä jos ne jäätyy. Pelkällä t-paidalla&takille en enää siis pärjää, mutta minihameella ja sukkiksilla kyllä.

Tässä mun vastareaktioni talvelle, tulkoot mut mun pukeutumista se ei pilaa:

rusettiasu 009

rusettiasu 002
Valkoinen peruspaita: H&M
Hame: Vero Moda
Rusetti: Gina Tricot
Sukkikset: Seppälä?
Kengät: Kirppis

Näytän mun mielestä tossa viimisessä kuvassa jotenki ihan opettajalta, hassua. Tässä siis toi ihanaihana rusetti asuun liitettynä, vitsit se on kiva. Jonkun toisen paidan kanssa tosta asusta olis voinu tulla liian juhlava, mutta koska toi paita on niin arkinen niin se vetää koko asun arkiseksi. Toisaalta, mä oon ihan krooninen ylipukeutuja enkä ota siitä paineita, että kaikilla muilla on farkut&t-paita ja mulla korkeat korkokengät ja paljettitakki. Näin on meinaan tapahtunut useamman ku yhden kerran. Mieluummin yli- kuin alipukeutunut, eiks je?

7 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Toi on niin totta, ennemmin yli- kuin alupukeutunut. Tykkään sun asusta, rusetti sopii siihen tosi hyvin!

May kirjoitti...

No minä ajattelinkin, että tuo rusetti varmaan tulee näyttämään kivalta punaisten hiuksiesi kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

!!! en oo siis ainoo joka käyttää sanaa 'käsistimet' :D

Roosa kirjoitti...

Jenna: Nyt mun on ihan pakko saada siniset korkokengät, tarviihan toi rusetti nyt toisenkin mätsikaverin :D

May: Yllättävän kivalle, täytyy kyllä myötäillä :)

Anonyymi: Hei jee onko joku muukin :D Tehdään aloite kielitoimistolle et täs olis teille uus sana, käytännöllinen ja kuvaava sellainen ;)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Rusetti on tooosi kiva ja nyt sen värinkin hahmottaa paremmin kun noista aiemmista kuvista. kannatti ehdottomasti maksaa tosta se 9,90.

Ja kyllä, ylipukeutuminen voittaa alipukeutumisen!

Jenna kirjoitti...

Bolgissamme on sulle tunnustus :)

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Oon niin samaa mieltä, lisäks toi rusetti toi piristystä huonosti menneeseen lauantaipäivään joten ei siitä ole ollut muuta kuin hyötyä tähän mennessä ;)

Jenna: Tuun tsekkaamaan ja toteuttamaan! :)