sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Pikku piristys


Ostin eilen jotain vallan mahdottoman suloista. Se on sähkönsininen ja siinä on paljetteja. Paaaljon paljetteja. Kuvat siitä on aivan liian surkeita, ku käsi tärräs ja salamallakin tuli ihan pläh. Mut kai te noista jotain selvää saatte.

Paljettirintarusetti: Gina Tricot, 9,90e

Mä missasin oliko se nyt viime keväänä GT:ssä myydyn mustan paljettirusetin. Taisi sitten johtua siitä, että silmät eksy harakan lailla tähän. Kalliimmanpuoleinen toi kyllä oli, tosi harvoin suostun maksaan noin paljoa pelkästä asusteesta. Mut toisaalta oon satavarma että tälle tulee käyttöä joten ei varmasti tule olemaan hutiostos.

Kuva rusetista asun yhteydessä tulossa as soon as possible!

Mitäs tykkäilette? :)

9 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

ihana

Anonyymi kirjoitti...

Onpa suloinen!:)

fudge kirjoitti...

Itse kanssa missasin sen mustan viime vuonna, mutta onneksi sisko olikin jo hyvissä ajoin ostanut mulle sen lahjaksi. Paljon on ollut käytössä :)

Ence kirjoitti...

Mun mielipiteen varmaan arvaatkin :-D Sydän sykähti jo ekassa kuvassa. Itse ostin pari päivää sitten hiuspannan jossa on vähän vastaanlainen rusetti mustana. Sekin on cool :)

Nooruska kirjoitti...

Mä tykkään paljeteista ja ruseteista: aivan mahtava!

Muuten, blogissani on sinulle tunnustus!

Plissu kirjoitti...

Vaikea ehkä yhdistää eri vaatteisiin? Itselleni ainakin tulisi ongelmia arkiasuissa. Juhlavaatteisin natsaisi kyllä tosi hyvin :)

Roosa kirjoitti...

*~SL: Hih, niin on <3

Sodia D: ^ :D

fudge: Yhyy mun pitää oikeesti saada metsästettyä se jotain, huuto.net tutkinnan alla tällä hetkellä.

Ence: Joo arvaan mä :D Spirit Storessa mä kokeilin kanssa monia paljettirusettipantoja ja ne oli aivan sairaan kivoja. Mut 25e hiuspannasta on ehkä vähän liikaa mun mielestä..

Nooruska: Oi tuun heti tsekkaamaan :)

Plissu: Mä pukeudun aina yli, ei siis yhdistelemisongelmia mulla :D Toivottavasti ;)

Ence kirjoitti...

No juu 25 e on törkee hinta. Omani ostin Glitteristä 9,95 e, laitoin just blogiini kuvan. Eli sieltä vaan ostamaan omansa jos miellyttää! ;)

vippe kirjoitti...

Söpö on :)