torstai 15. lokakuuta 2009

Make up up up

Mitä saadaan kun yhdistetään kaksi lähestyvää tenttiä (=400 sivua englanninkielistä tekstiä nuorisosta+200 sivua suomenkielistä samasta aiheesta+luentomonistekasa puheen tuottamisen&havaitsemisen teorioista), yksi vaikea essee änkytyksestä, yksi oppimispäiväkirja ammattietiikasta, yksi r-vikainen lapsi terapioitavaksi tulossa ja tiedostusvastaavan hommien hoitoa? Siitä saadaan aikaseksi sekametelisoppa kiirettä, stressiä ja innostusta, mutta siitä ei saada aikaiseksi hyvää blogia.

Tänään ei ole ollenkaan luentoja (jes!!), joten tarkoituksena on saada aikaseksi tuo pirun essee. Lisäksi hippaisen pian postittamaan yhdet kengät, jotka sain Ondéesputiikissa myydyksi. Ja sitten teen vähän sitä tätä ja tota. Jos vaikka jumppaiski. Jos jaksaa. JA kirjoitan vihdoinkin tämän postauksen.

Mutta kuvasin nyt aamulla siis vihdoin ja viimein meikkipostauksen! Meikkaan joka arki-&viikonloppuaamu samalla tavalla (jos olen siis menossa jonnekin muualle kuin roskiksille) ja aikaa tähän menee about puolisen tuntia. Nyt kun kattelin näitä kuvia jälkikäteen niin huomasin että toinen kulmakarvahan on ihan ruikku. Jotain hyötyä siis tästäkin kuvailusta, en mennyt ihmisten ilmoille puolikulmakarvaisena!

Koko prosessi lähtee liikkeelle tästä karmivasta näystä:

Olen väsynyt, silmäluomet painavat ja posket punoittavat. Onneksi on ihmispakkelia millä tän kaiken voi korjata!

Ensin levitän iholleni kosteusvoidetta.

Tällä hetkellä käytössä on joku Avonin purnukka mikä ei mielestäni ole kovin hyvää. Jättää sellaisen kalvomaisen olon kasvoille.

Ennen mitään meikkioperaatioita silmäni näyttävät siis tältä:


Ei ripsiä, hajanaiset kulmakarvat ja väsynyt katse. Korjaamiseen aloitan pohjustamalla luomet.Pohjustamisella varmistan, että luomiväri pysyy paikoillaan hieman kauemmin kuin vartin. Käytän samoja tuotteita (Lumene natural codea) myös muun naamani pakkeloimiseen.

Pohjustettuihin luomiin levitän tämän hetken vakkariluomiväriä, Avonin ruskeaa hieman kimaltelevaa sävyä.

Ennen käytin vaikka mitä kivoja värejä luomiini (lilaa, vaaleansinistä, vaaleanpunaista jne.) mutta mun mielestä ne näyttää ihan tyhmiltä tän uuden punaisen tukan kanssa. Ainoo sävy minkä oon saanu toimimaan on tää yksi tylsä ruskea. Pitänee koittaa vihreitä joskus.

Luomivärin jälkeen tuunaan ripset uuteen uskoon hyväksi osoittautuneilla Lindexin ripsentaivuttimella ja Nivean Lash Revolution mascaralla.

Mun ripset on oikeesti iha piikkisuorat, ilman ripsentaivutinta en siis pärjäis.

Sitten tämän hetken ultimatesuosikkimeikkini, kulmakynän vuoro. Se muuttaa mun mielestä koko mun kasvojen ilmeen ihan täysin. En ymmärrä miten ihmeessä ennen pärjäsinkään ilman tätä!

Verratkaa nyt tuota ripsiväri kuvaa tähän, ihan on eri fiilis. Ei tuu sellasta haljua oloa. Kunnolla piirretyt kulmakarvat kehystää silmiä kauniisti. Tällee päin katottuna toi vasemman puolimmainen on hyvä mutta oikee tollanen rimpula. Korjasin sen nyt ennen ku aloin kirjoittaa tätä postausta.

Kulmien laiton jälkeen pääsen vihdoin käsiksi kiiltelevään naamaan ja levitän Natural Coden Vanilla sävyä koko kasvoille. Tämän jälkeen käyn silmänalusteni kimppuun. Ne on mun ikuinen riesa riippumatta unimäärästä tai veden juonnista. Tässä siis ennen ja jälkeen tulokset peräkkäin.

Loralin valokynällä piilotan siis mukamas huonosti nukutut yöt. Pistän koko kasvot pakettiin ja kiinnitän meikkivoiteen&valokynän Lumenen puuterilla.


Puuteroinnin jälkeen levitän alaripsiin ripsiväriä. En haluu laittaa sitä ennen valokynää ku sit valokynä sotkee sitä ripsiväriä ympäri luomea.


Ja ihan lopuksi viimeistelen posket Maybellinen poskipunalla.


En tiedä kaipaako mun naama lisää punaisuutta mut ton avulla sitä ainaki on oikeessa(kin) paikassa. Sävy ehkä vähän liian pinkki, mutta tolla mennään niin kauan kunnes se kuluu loppuun.

Ja tältä näyttää sitten lopputulos:

meikki 056

Kyllähän se VÄHÄN eroaa siitä ihan ensimmäisestä kuvasta..

Hei ei kellään olis mitään vinkkiä ihohuokosten pienentämiseen? Ku noi mun ihan valtavia kraatereita hemmetti vieköön. En kuitenkaan haluis mitään paksua meikkivoidetta ku muutenkin meikkaan niin paljon.

10 kommenttia:

May kirjoitti...

Ai sinusta tulee puheterapeutti tai joku sen tapainen? Hienoa!

Isoihin ihohuokosiin ei mielestäni masentavasti auta mikään, ainakaan ei mikään mitä itse olen kokeillut. Kosmetologin tekemä jonkinlainen mikrohionta saattaisi auttaa - itse en ole kokeillut. Cliniquen pore minimizer ei minulla vaikuttanut mitenkääN.

May kirjoitti...

Ps. kovasti tekisi mieli pyytää sinua referoimaan änkytysesseesi tulos tänne... meillä siis pojalla jos jonkinlaista puheongelmaa.

Roosa kirjoitti...

May: Joo tulee justiinsa puheterapeutti ja nimenomaan lapsiin erikoistunut sellainen :) Ja voi ei ku se on kuitenki niin huono se essee etten kehtaa tänne laittaa.. sen aihe on siis "miten änkytys vaikuttaa puhujan esiintymistilanteeseen?". Mutta jos haluut nii voisin EHKÄ laittaa sen sulle sähköpostina, mutta siis varoituksena se on oikeesti ihan alkeellinen eikä siinä ole mitään vakuuttavia lähteitä :D

Noora kirjoitti...

Tuo sun kulmakynä on mun mielestä vähän liian tumma sulle. Ehkä astetta tai paria vaalemapi sävy ei tekis susta niin ilkeen näköstä. Sun kulmat on niin kauniit ilman kulmakynääkin. Toki tämä on vain yksi mielipide josta ei kannata loukkaantua. Ainahan sitä saa ehdottaa ;) Mukavaa päivänjatkoa.

Roosa kirjoitti...

Noora: Toi sävy on siitä kiva ku se on vähän punertava, mätsää hyvin tukkaan. En oo vielä löytäny parempaa ku viimekertanen oli liian vaaleeta :P Mutta etsinnän alla kyllä on ja olet täysin oikeassa! En mä haluu näyttää ilkeeltä ku oon niin kiltti tyttö :D

Ence kirjoitti...

Blogissani olis sulle tunnustus!

Annie kirjoitti...

Turhaan jostain huokosista ressaat, sulla on hyvä iho! :)

Anonyymi kirjoitti...

liian tumma kulmaväri ja liian vähä ripsarii

Roosa kirjoitti...

Ence: Oi kiitos! Oon saanut tuon jo kerran mut hei, kerta kiellon päälle ja makeaa mahan täydeltä ja jne. :D

Annie: Aina pitää olla vähän epätyytyväinen johonkin ;) Mutta oikeessa oot, ihan tyhmästä pikkujutusta nurisen ku ei jotkut ihohuokoset oo mitään verrattuna siihen minkälainen mun iho oli teininä..

Anonyymi: Laitan ripsiväriä vaan yhden-kaks kerrosta ku inhoon sellasia hämähäkkipaakkumöykkyjä.

May kirjoitti...

Roosa, no ei pakko oo, kyllähän mä voin googlaillakin. Aattelin vaan päästä helepolla nääs. :o) reallyclean@live.com olisi osoite, tee ihan oman harkinnan mukaan.