perjantai 16. lokakuuta 2009

Kuusi kivaa kassia

Kiertelin tänään PAKON EDESSÄ (en siis shoppailumielessä, köh) Turun keskustan kauppoja pahvien, tarrojen, tussien, yhden synttärilahjan sekä smirnoff ice:ien perässä. Pahvista, liimasta&tarroista tulee syntymään jotain käsittämättömän siistiä, laitan sen heti tänne näytille ku saan askarreltua loppuun. Kyllä mulla on kiva koulu ku tentteihin pänttäämistä voi vältellä mm. askartelemalla.

Kaiken tarpeellisen etsimisen keskellä bongailin kuusi upeaa laukkua (tai no yksi on reppu) jotka haluun esitellä teillekin. Kotiuttaisin noista vaikka kaikki nyt heti mieluusti kiitos. Ensimmäiset kolme H&M:ltä ja loput kolme Lindexistä.

jfglkjoejg 023
H&M, ~25e
Tää oli ihan täydellisen pehmoista (teko?)nahkaa, en oo oikeesti ikinä tuntenu minkään nahkamaisen olevan noin pehmeetä. Lisäks tossa on sekä pitkä hihna että lyhyet kantokahvat, täydellistä! Ja bonuksena sivutaskut rouheilla vetskareilla.


jfglkjoejg 022
H&M, ~20e
Yääh, miksi mulla pitää olla jo viininpunainen laukku enkä voi puuttumisen varjolla adoptoida tota? Säkkimäinen muoto, väri, sopivan mittainen hihna.. Pirteä väri, oikea koko. Tahtootahtootahoo. Halpa hinta!


jfglkjoejg
H&M, ~18e
Tää on vähän ehkä kallis "pikkulaukuksi", mut ihana kuitenkin. Toi on siis vähän isomman kokoinen ku pikkulaukun yleensä. Ja hei ton pariks pitäis ehdottomasti vihdoin ja viimein ostaa ne konjakinväriset saapikkaat.. Eli ei hyvä, tuota en voi käydä hakemassa kotiin. Vai voisinko..?


jfglkjoejg 017
Lindex, ~20e
Kun yhdistää ryöhelöitä ja vetoketjuja ei vaan voi mennä pieleen. Ei ainakaan tän laukun kohdalla. Tää olis just sopivan kokoinen kaupunkilaukku, ei liian pieni eikä liian iso. Tohon mahtuis sateenvarjo, lompakko, rahapussi, kamera ja kaikki turhat paperit. JA siin olis röyhelöitä. Hei röyhelöitä.


jfglkjoejg 019
Lindex, ~30e
Mä oon melko varma, että mikäli mä jätän tän repun ostamatta se kalvaa(?) mua vielä pitkänkin ajan päästä. Se on IHANA! En oo sitte ala-asteen ollu innostunu repuista, mutta nyt kolahtaa ja kovaa. Olkootkin tekonahkaa, toi on saatava. Kolmenkympin hinta on kyllä ihan jättimäisen suuri, mutku hitto. Nahkareppu. Pitäähän jokaisella itseään kunnioittavalla naisella nyt olla nahkareppu, pitäähän?

Ja sitten vielä viimeinen ja isoimman hymyn naamalle nostattava laukku:

jfglkjoejg 016
Lindex, ~25e

Inhoon karvaliivejä mut kuolaan karvalaukkua, oon ehkä vähän kaksnaamanen mut päh siitä. Toi on hei karvanen toi laukku! :D Haluun ton, haluun haluun haluun. Ei tollasia joka päivä tuu vastaan ja mä rakastan erikoisia asusteita. Miinusta ylipitkästä hihnasta ja siitä miltä toi laukku mahtaa näyttää ku sataa. Varmaan tältä:


Tykästyittekö te? Suosikkinne (tähän ei saa vastata että toi kissa :D)?

10 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Nättejä laukkuja ja ehkä kivoin olis toi ylin. Ja on kissakin aivan lutunen. :D
Sulle on muuten tunnustus mun blogissa.

Riikka kirjoitti...

Ihana toi lindexin vetskariröyhelölaukku! Miksen nähnyt niitä tänään skanssin lindexissä...? Toi hm:n eka on kans ihan mahtava, harmi että omistan jo ihan tarpeeksi mustia laukkuja..

Anonyymi kirjoitti...

Lindexin vetskariröyhelölaukku on ihana! Olen ihaillut sitä kaupassakin useasti, mutta en vielä ole ostanut...:)

Annie kirjoitti...

Toi Hennesin eka ja kolmas aivan herkkuja! :P

Hepa-Neiti kirjoitti...

Mä voisin ottaa ton röyhelölaukun. :) Mutta kuulutkos lindex-klubiin? sieltä nimittäin ainakin tuli 30% ale-kuponki tota reppua ajatellen....

Roosa kirjoitti...

mirella: Tuun tsekkaamaan <3

Riikka: Mulla on kans varmaan 3 erilaista mustaa laukkua, mut silti suurin osa noista kuolauksen kohteistakin oli mustia. Pitää olla vaihteluvaraa! :D

Sofia D: Mä pelkään et mulle käy sillee ton repun kanssa et käyn aina vaan ihastelemassa sitä ja sit yhtäkkii PAM - ne onki myyty loppuun. Ei naurattais.

Annie: Hennes on parantanu laukkuvalikoimaansa ihan hurjasti tänä syksynä, tykkään melkein kaikista mitä siellä myydään ja se on jo paljon sanottu se :)

Hepa-Neiti: Joo kuulun, mut ku siinä luki että "naisten vaatteesta" saa sen alennuksen. Olis ehkä pitäny kysyy et onko laukku vaate..

Nooruska kirjoitti...

Toi punanen on todella kaunis!

llaurra kirjoitti...

Mulle kelpais tuo röyhelölaukku ja sitten tuo ensimmäinenkin laukku. :)

Neiti S. kirjoitti...

Toi eka H&M:n laukku on tosi makee! Miten teidän tyttöjen blogitapaaminen meni? Ois kyllä ollut kiva olla mukana!

Roosa kirjoitti...

Nooruska: Siinä on tuollainen vähän erilainen muoto mitä laukuissa
yleensä <3

llaura: Lähetetään H&M:lle&Lindexille ruinaavat kirjeet, kyllä ne nyt ne meille ilmaiseksi lähettää, eiks nii ;)

Neiti S.: Ei nähty vielä, kuudelta vasta treffataan :) Ja olis ollu ihan vitsin kivaa että olisit päässy myös, mutta laivalle sitten!