lauantai 17. lokakuuta 2009

Palkittu

Meikä sai kivan pikku palkinnon ainakin Riikalta&Jennalta, Enceltä sekä Mirellalta, kiitos paljon tytöt! Tänään nähdään ;) (muiden paitsi Encen kanssa, muuta Turkuun tyttö!)


Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Voi olla että jotkut (heh, Taneli) nää jutut tietää mutta (kaikki) blogini lukijat luultavasti eivät:

1) Pelkään lintuja. Etenkin variksia ja harakoita ja etenkin sisätiloissa. Ihan kauhistuttava ajatus olis joutua jumiin johonki luentotilaan missä ikkunoista lentäis sisälle variksia. Tai yksiki riittäis ja meikä olis aivan varmana pöydän alla kädet pään suojana itkemässä. En pysty käveleen torin läpi ilman pakokauhun tunnetta. Pikkulinnut alkaa jo oleen ihan siedettäviä, mut lokit, pulut sun sun muut on ihan hrrr...

2) Olen tietyissä jutuissa hyvin lapsekas. Saatan hihkua innosta muun muassa seuraavista asioista: putoavan lehden nappaaminen ilmasta, ilmaisesta tikkarista, halauksesta, laineista vesilätäkössä, lumihiutaleista sekä jokaikisestä koiran&kissanpennun näkemisestä.

3) Tanssin polkupyöräillessäni. Heiluttelen päätäni ja olkapäitäni puolelta toiselle musiikin tahtiin. Ja hymyilen.

4) Aina kun nään vauvan telkkarissa mua alkaa itkettää. Miten ikinä selviä Tanelin siskon vauvan ristiäisistä?!

5) Mietin liikaa sosiaalisia tilanteita, niin etu- kuin jälkikäteenkin. "Mitähän se nyt ajattelee musta jos mä sanon näin", "Jos mä en mee tänään niiden kanssa leffaan niin mistä jään paitsi ja mitä saan tilalle?", "En mä nyt uskalla sanoa mielipidettäni jos joku muu haluaakin aloittaa". Viimisin esimerkeistä on pahin, pelkään aina että hypin jonkun varpaille.

6) Juon teeni maidon kanssa, syön muroni maidon kanssa mutta en juo maitoa ruokajuomana. Se on hirveetä moskaa pelkästään. Maistuu ihan lattialle. Tällä kokemusmäärällä en tosin voi luotettavasti sanoa miltä lattia maistuu mutta veikkaan että maidolle.

7) En VIELÄ jännitä blogimiittiä. Ehkä sitten parin tunnin päästä. Kohta nähdään tytöt!

Kohta "anna tunnustus seitsemälle" on kyllä nyt vähän liikaa vaadittu, mutta annan tunnustuksen Christinalle ja Jennalle LOISTAVIEN blogiensa johdosta.

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Jee, tänään nähdään :P muakaan ei vielä jännitä, mutta varmaan parin tunnin päästä oon ihan paineissa!

Ence kirjoitti...

Hauskaa miittiä teille! Mä oon niin kujalla noista miittihommista aina kun mua ei vieläkään haluta Anonyyminurkkaan vaikka yritin rekasta uudestaan :-D

^^é_n_d_é_r^^ kirjoitti...

http://www.facebook.com/group.php?gid=149677661894&ref=ts

http://f1park.blogspot.com

norppa kirjoitti...

Joo hei, linnut on kamalia. YH! Mua pelottaa aina, et joku paskoo mun päälle tai jotain... Lokki rannalla tai joku pulu torilla... vai lentääkö pulut ees? :D Oksettavia ne ainakin on :D

Christina kirjoitti...

Kiitos kovasti tunnustuksesta! :)

Mulla on myös ihan sama juttu viidennen kohdan suhteen. Mietin (varsinkin jälkikäteen) sosiaalisia tilanteita ihan liikaa!