keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Sääjumalan päihitystä 100-0

Hyi kauheeta mikä ilma siellä oli tänään aamulla! Ihme etten lähteny lentoon ku siellä tuuli niin paljo. Ja ihme etten sulanu pois ku sato niin paljo (oon sokerista). Ensimmäinen kunnon syysmyräkkä koettu, toivottavasti noita ei tuu lisää (toiveajattelu on sallitua!).

Mun oli kuitenkin pakko polkea aamulla luennolle, se oli meinaan niitä astetta tärkeämpiä luentoja. Ilman sitä mä en osais antaa parin viikon päästä artikulaatio (s&r)-terapiaa lapselle joka innosta puhkuen tulee mun luo autettavaksi. Tää on sellainen kurssi mitä en halua tumpeloida, mä en vaan voi.

Ja koska siis tilanne oli noin pakottava kuin yllä lukee oli mun uhmattava hirveetä säätä. Mä en pääse julkisilla mitenkään järkevästi luentopaikkoille joten päätin hypätä pyörän selkään. Onneks mulla kuitenkin on vielä sentään vähän järkeä päässä enkä pukeutunut minihameeseen ja korkkareihin. Sateessa true-tyylibloggarin parhaita ystäviä ovat meinaan seuraavat:

pläähöldkf 043

pläähöldkf 046
Kumpparit: Ellos

Nää on aivan loistavat kumisaappaat, parhaat mitä mulla on ikinä ollu. Nää on kevyet, näissä on kivat nauhat eikä nää hiosta. Nää on lisäks tosi pitkät, ylettyy melkein polveen asti. Mietittiin kaverin kanssa tänään et miltähän näyttäis ylipolvenkumisaappaat.. Ei ainakaan kastuis polvet eikä alareidet.
Mä en muuten ymmärrä näitä pikkukumisaappaita. Eihän noi suojaa sääriä yhtään? Noi on varmaan tarkotettu..mihin?

Toinen luottokaverini tänään oli pari vuotta vanha H&M:n alelöytö:

pläähöldkf 023
Sadetakki: H&M

Tää takki makso alunperin vissiin yhdeksän euroa ja on ollu ihan huippuostos. Tosin toivoisin siihen about pariakymmentä lisäsenttiä ettei polvet kastuis pyöräillessä, mut menee se noinkin. Tosta hupusta saa vielä käännettyä lisälärpäkkeen silmiä (lue:ripsaria) suojaamaan. Ja kiristysremmillä vyötäröä esiin, ihan niinku viime postauksessa kerroin. Ja hei tajusin vasta nyt että mun kumpparit ja sadetakki mätsää täydellisesti toisiinsa! Kiva pikku sattuma

Tässä vielä päivän asu ilman takkia ja saappaita:

pläähöldkf 026

pläähöldkf 038
Kaikki: H&M
Ja mitkä ruttupuntit muka?

Valkoinen käy mun mielestä tosi hyvin yhteen tollasen kirkkaan sinisen kanssa. Yhdistelmä on tollanen kivan raikas. Eikä mulle ainakaan tullu yhtään suomityttöfiilistä, tuleeko teille tosta? Ja onneks oli pitkät saappaat, muuten noi farkut vois tällä hetkellä olla kaikkea muuta ku valkoiset..

Sitten vielä ilmoitusluontoinen asia, johon liittyvät mm. seuraavat kasat:

pläähöldkf 041

pläähöldkf 039

Eli ENSI SUNNUNTAINA (11.10) kaikki kynnelle kykenevät tulkaas Kodin Ykkösen alakerran kirppikselle! Mä oon menossa sinne yhden kaverin kanssa myymään juttuja. Mulla on myynnissä mm. yli kymmenen paria kenkiä, monta mekkoa ja hametta sekä pari ihanaa selästä avonaista paitaa. Hinnat pyörii suurimmaksi osaksi alle vitosessa ja tinkiä saa. Täältä löytyy lisätietoja.

Löytyykö teillä sadetakkeja? Entä kivoja kumisaappaita? :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rukan pukuja löytyy,Aartolahden takki,Didriksonsin maastokuvioinen puku ja yhet (liian) matalat halpiskumpparit

*~SL kirjoitti...

Ihana yhdistelmä ruusu ja tuo paita :)

Ence kirjoitti...

Mun luottokaverit ovat turkoosit Hai-saappaat ja Hennesin pallokuvioinen sadetakki. Kummatkin kirppislöytöjä ja maksoivat yhteensä alle 5e :)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: No hyvä, et sitten ainakaan kastu :)

*~SL: Oon käyttäny sitä monta kertaa, en vaan osaa vaihtaa tota kukkaa ku just toi mätsää tohon paitaa niiiiin hyvin :D

Ence: Turkoosit saappaat, vitsit <3