sunnuntai 4. lokakuuta 2009

IRC-gallerian käyttö ei ole (v)irkkausta!!!1!?

Ylitin itseni tossa otsikoinnissa, kuten varmaan huomaatte..

Tein tänään jotain suurta. Jotain mitä on pitänyt tehdä jo puoli vuotta. Ja mitä siis tein? No poistin vihdoin ja viimein tunnukseni IRC-galleriasta! Tulihan sinne nyt jo kuuluttuakin sellaiset kuutisen vuotta. Meikä on nyt Facebook-kansaa, joskaan en ole sinne pahemmin kuvia jaksanut latailla. Se toimii mulla lähinnä uutena mesetyspaikkana ja ihmistenkyttäysmestana.

tenu

14121770

61886714

Jokainen varmaan muistaa ihanat tenutusvuodet kun kameralla kuvailtiin vain ja ainoastaan omaa pärstää käden mitan päästä vain ja ainoastaan galleriaa varten? Niihin liitettiin kaikkia kivoja tekstinpätkiä ja oltiin niin runollisia. Angstattiin kovasti ja ihkuteltiin vielä kovemmin.

nxfngn

44664685

27277958

Entäs ne galtsupäiväkirjan tekstit sitte? Ainaki pari vuotta sitten mä täytin omani kaikilla ihme kyseilyillä. Osa oli niitä rasti ruutuun testejä, hei come on kuka ihme niitä nyt on jaksanu lukea?! Olin niin cool ku vastasin kaikkiin ylimielisesti ja omaa "huumorintajuani" korostaen. Toivottavasti en enää ikinä missään törmää näihin noloihin vastauksiini.

34820164

12951292

24503504

Ah, nostalgiaa. Tämän postauksen kuvituksena toimii siis multa löytyneitä galleriaherutuksia alkuperäisissä muokkauksissaan (ne oikeesti pahimmat oon jo aikaa sitte ikävä kyllä poistanu).

25021074

Käytättekö te vielä galleriaa vai oletteko siirtyneet naamakirjan ihmeelliseen maailmaan?

16 kommenttia:

Carmabella kirjoitti...

Minä poistin omat kuvani ehkä.. vuosi sitten suurinpiirtein. : D Ensin ajattelin, että en ehkä koskaan selviä ilman "galtsua", mutta viikko kuvien poistamisen jälkeen en enää edes osannut kaivata koko paikkaa..

Tämän operaation jälkeen olen ehkä viisi kertaa käynyt katsomassa muutamien kavereiden kuvia ja kyllä se meno ihan selkeästi on sielläkin alkanut hiipumaan.

47000456 kirjoitti...

Irc-galleriaa uskollisesti käytän koska olen siellä niin kauan ollut. Ja irccaan oikeastikki :D

NooranElämää kirjoitti...

Mä en viitti poistaakaan kun ne siellä on jo kauan ollut ja kun oikeestikin irkkaan niin mahollisesti joku tajuu sitä kautta yhdistää naaman nickiin. :p

Eipä siellä tuu silti melkein koskaan enää käytyä. Tai jos tulee niin kommenttia ei tuu jätettyä kellekään :p

Hepa-Neiti kirjoitti...

Voi ihkuu mitä kuvia!! Ihanaa teineilyä :) Mä kyllä diggaan tosta sun läväristä tossa keskellä huulta (mut oonkin tällänen ikiteini lävistyksineni:) ) pidätkö sitä koskaan enää vai onko mennyt umpeen?

mä en oo koskaan kuulunu IRC-galleriaan ja facebookkiin vannoin etten menis mut siellä nyt oon jo hillunu hyvän aikaa... :)

Maija Eveliina kirjoitti...

ihania kuvia! :-D

Jenna kirjoitti...

Mäkin poistin kuvani tossa noin kuukausi sitten, kun ei tullut paikassa enää juurikaan käytyä, kaikki kaveritikin ovat viimisten vuosien aikana hitaasti mutta varmasti häipyneet sieltä ja siirtyneet Facebookkiin tai muualle. Niin ja joo, eipä ole tullut ikävä. Kaikki kuvat laitoin kyllä visusti talteen. :D

Roosa kirjoitti...

Carmabela: Tai sitten uudet "sukupolvet" on vallanneet sen ja meidät vanhat siirretään sivuun :D

47000456: Joo tuo otsikko oli vitsiksi tarkoitettu ja onneksi ymmärrettykin :D

Noora: Mullekaan kukaan ei ollu jättäny kommenttia varmaan yli vuoteen nii mitä hittoa mä siellä enää ees roikuin :)

Hepa-Neiti: En pidä enää, otin sen pois sillon ku pääsin ylioppilaaksi (2,5v sitten) ja edelleen siinä on hitto vie tuo reikä :D En ole kokeillut menisikö koru enää huulen läpi, mut epäilen että tunkemalla menis ku huulen sisäpuolella on kans sellanen "kuoppa".

Maija Eveliina: Näillä on jo nyt nostalgista arvoa nii paljonkohan nää naurattaa kymmenen vuoden päästä :D

Jenna: Facebook on vieläpä paljon kätsympi mun mielestä ku galleria, kyl kannatti siirtyä :)

Maijamonni kirjoitti...

Oon vielä jäänyt jumittamaan sinne, puhtaasti sen vuoksi että siitä on tullut rutiini käydä kattomassa mitä kaverit on kirjotellu meidän yhteiseen yhteisöön. Enpä muuten siellä kävisi. :)

Pakko myöntää että Facebook on paljon kätsympi. Sieltä löytää suurimman osan sukulaisista, ystävistä ja tuttavista.

Törmäsin muuten eilen blogiisi ja tykkäilen kovin! :)

Sofia kirjoitti...

Ai kauheeta, nyt taas muistin kiitos sun että siellä ne munkin kuvat vielä möllöttää :D
Mun on pitänyt poistaa kuvat sieltä jo varmaan kaksi vuotta, mutta sitten tulee kauheat herkkyyskohtaukset että aaa ei voi koska esim mun poikaystävän ensimmäiset kommentit yms on siellä :'D LOL ! ..nyt kyllä niskasta kiinni ja tunnuksia poistamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Poistin oman tunnukseni joskus viikko tai muutama sitten galtsusta. En koskaan oikein tajunnut sitä viehätystä, joka sinne porukkaa vetää... Ja kävin siellä vierailemassa hyvällä tuurilla ehkä kerran kolmessa kuukaudessa :D Mutta facebook rules! Varmaan tulee vielä päivä, jona kadun sinnekin rekisteröitymistä...

Johanna kirjoitti...

aah aivan söpöjä nuo kuvat!! tommosia mun koneelta ei valitettavasti enää löydy :/ oon ite kans aatellu poistaa kyllä koko gallerian...

Jenna kirjoitti...

Ei vitsi, vähän ihania kuvia :DD Tuli ihan omat teinivuodet mieleen! Harmi kun oon poistanut jo kaikki kuvat, ne pahimmat on kyllä lähtenyt jo pari vuotta sitten..

norppa kirjoitti...

Liityin irc-galleriaan joskus vuosikausia sitten (se ei siis edes tiedä, milloin, vaan "kauan sitten" :D) kun irkkasin. Teinivuosina siellä ei saanut olla kuin yksi kuva kerralla, eikä digikamerat ollut niin yleisiä, joten en oo tota herutusta ikinä osannut. heh.

Enää en käytä sitä juuri ollenkaan, mutta tunnukset on. Joillakin kun kuvia näkyy vain kirjautuneille jne. Joskus harrastin komenttikyyläystäkin, mutta näyttää kaikki kohteet siirtyneet facebookiin, heh. Mulla ei oo siellä mitään tietoja esillä ja yks kuva, josta ei ehkä ees tunnista :D

Riikka kirjoitti...

Hehhee, söpöjä kuvia :D Mulla on vielä tunnukset sinne, joskus on kiva käydä stalkkaamassa tyyppejä. Tosin käyn siellä ehkä kerran kahdessa kuussa eikä mulla ole kun yksi kuva esillä, että samantien voisin tunnukset jo poistaakin. Kaikki kaveritkin on jo onneksi siirtynyt facebookiin. Pikkuhiljaa kaikki alkaa varmaan siirtymään twitteriin..

Roosa kirjoitti...

Sofia: Meillä Taneli poisti kuvansa ensin nii siinä meni sitten ne kaikki ihanat sen kirjottamat kommentit viiden vuoden takaa :( Mut ehkä me voidaan elää ilman niitä ;)

Ssu-: Heeei kirjotatko sä taas blogia kirjoitatko? Kun sun blogi oli ihan ensimmäisiä mitä mä seurasin ja seuraisin mieluusti taas jos vaan oto jatkanu :)

Johanna: Noi kuvat pitää kyllä polttaa CD:lle et voi sitte monen kymmenen vuoden päästä fiilistellä kans :D

Jenna: Me ollaan varmaan kaikki oltu tällaisia ihania noloja tenuja ;)

norppa: Toi kuulostaa nostalgiselta jo mun mielestä toi sun eka kappale :D Vou :D

Riikka: Nii joo mä en oo ees testannu tätä julkkiskyttäysmestaTwitteriä. Pitää kokeilla :D

Annie kirjoitti...

En käytä kumpaakaan, en jaksa olla niitä koko ajan päivittämässä ja lisäilemässä kuvia.. huoh. Blogin pitämiseen menee ihan tarpeeksi (=liikaa) aikaa.