lauantai 3. lokakuuta 2009

H&M ihkuttelua

Menkää nyt hyvät epäpihit ihmiset tyhjentämään H&M:n nettikaupan Sale-osasto tai mä joudun menemään ite ja siitä ei seuraa kovin hyvää mun lompakolle.

hetamale


Mä kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni etenkin tuon hörhelötopin ja leijonankeltaisen neulejutun. Aivan mielettömän ihania molemmat, ja tuon neulejutun alkuperäinen hinta pyörii siinä kolmenkymmenen viiden euron hujakoilla. EDIT:// Hitto tähän tuli virhe, tuo harmaaraidallinen hame onkin vitosen, mutta lilaraidallisena se on tuon 1,90e.

Ja kantsii sitä toki kurkata ihan peruspuolellekin. Sieltäkin löytyy superkivoja juttuja suht halpaan hintaan.

hetameiale

Yhyy tuo rusettipanta sopis liian täydellisesti yhteen tuon neuletakin kanssa, ai jai jai jai. Ja tuo vyö on osoittautunut ihan huipuksi ostokseksi jo mustassa&punaisessa värissä, joten se olisi sitä aivan varmasti myös pinkkinä.

Sisustusbuumin ollessa näin lujaa päällä ei kannata myöskään unohtaa H&M:n Home-osastoa jossa on myöskin juttuja alessa.

hetamhome

Taneli ei ole ollut kovin suostuvainen pinkkejä sohvatyynyjä kohtaan joten jotain muuta pitää keksiä. Punaiset rusettityynyliinat olis ihan sairaan valloittavat, mutta luultavasti liian epämiehekkäät. Ehkäpä tuo puutyynyliina olis sen makuun yhtä paljon kuin mun?

Täytyy nyt kyllä vakavasti harkita tilauksen tekemistä, noi jututhan on ihan taivaallisen kivoja ja kaiken lisäks vielä halpojakin! Pikainen vilkaisu tilin saldoon ja katsotaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään..

Iskikö nää teihin yhtä kovaa kuin muhun?

11 kommenttia:

Essikatariina kirjoitti...

toi toppi houkuttelis muakin, noi korvikset ja neulehiuspanna tilasinkin jo =D

L kirjoitti...

muuten kyllä, mutta h&m laatu on aikas huono. ei oo hirveen ekologista ostaa 5e joku paita joka menee heti rikki...

Josse kirjoitti...

mäki oon katellu tota Sale-osastoa kuola valuen, ainakin toi pinkkiharmaa-mekkohärpäke olis mieleen :D ja vähänkö siistit noi puutyynyt!

Roosa kirjoitti...

Essikatariina: Mä tässä pohdin että taidan sittenkin säästää rahani tammikuun blogiristeilyyn&Tukholmaan ;)

L: Mulla on monia tosi monta vuotta vanhoja H&M:n t-paitoja, pitkähihaisia, mekkoja ym. jotka ei oo menny miksikään :O Kai se riippuu siitä miten hyvin vaatteestaan huolta pitää että meneekö ne rikki :)

Roosa kirjoitti...

Josse: Olit liian nopee :D Noi puutyynyt näyttää ainakin tossa kuvassa ihan liian aidoilta, hämmentävää ;)

L kirjoitti...

Nii, se varmaan vähä riippuu vaatteesta, mulla ittelläni on just päällä h&mmän 2 viikkoo vanha toppi josta on sauma purkautunu ja siinä on kaks reikää...

Roosa kirjoitti...

L: Mä oon kans kuullu tosi monelta et H&M:n vaatteet menis helposti rikki mut oon kummastellu et miksei mulla mee :O Yhtäkään vaatetta en oo ikinä joutunu heittään pois siks et ne olis purkautunu jne.

Jenna kirjoitti...

Mullakin niin lähellä ettei lähde tilaus tonne:D Mutta oon päättänyt rajoittaa shoppalia, ainakin nettishoppailua..

Roosa kirjoitti...

Jenna: Mä yritän kans pysytellä mahdollisimman paljon poissa mm. huuto.netistä, elloksen sivuilta sekä Ginan nettimyymälästä :D

Roosa ja Aida kirjoitti...

kiva tyyli!joo,tässä on itse kukin porista :).luin virta-lehdesta susta ja emma-kaisasta.:)

Annie kirjoitti...

Todellakin houkuttelee, tilailen tyyliin viikottain Hennesin sale-osastolta jotain.. :D
Toi hennon vaaleanpunainen villapanta mulla onkin. :)