perjantai 2. lokakuuta 2009

Famous? Totally not.

Hii tänään se sitten ilmesty se Satakunnan kansan juttu josta oon hehkutellu jo pidemmän aikaa. Jutun voi lukea Virtaliitteen nettisivuilta ( http://www2.satakunnankansa.fi/verkkolehti/virta/ ), kiitos hurjasti Anonyymi linkkauksestaz! Tää etusivun pikkujuttu mun oli pakko kuvata tänne ku sitä ei mistään löytyny. Isontakaa ihmeessä kuvaa nii näätte lukea tekstinkin.


Tossa jutussa tosiaan joo lukee mun koko nimi mikä mua ehkä vähän hirvittää. Ihan ku olisin tullu ulos kaapista. Myös se vähän hirvittää, että nyt tänne MUN blogiin, mut juttuja lukemaan eksyy varmaan kauhea kasa kaikkia puolituttuja jotka ei tiedä bloggaamisesta eikä blogimaailmasta yhtään mitään. Mut siinäpähän sitten naureskelette selän takana, mä en sitä nää eikä se mua kiinnosta.

Tässä kuitenkin kaikille puolitutuille omistettu blogini ensimmäinen video jossa mä jopa puhun jotain. Ja hei joo kyllä, oon niin daiju etten osaa kääntää tota ympäri. Viisaat, miten se tehdään? Mulla ei oo mitään videonmuokkausohjelmaa tms. koneella käytössä. Ja aika kaunis aloitusilme vai mitä tuumaatte?

Ainii ja oon siis törkyhuono puhumaan juttuja kameralle. Venkuroin ja jännitän ja kaikkee muuta möllii. Mut who cares.Ja tässä vielä vähän paremmin päivän vaatetuksesta, jossa olen kohta lähdössä kaveria treffaamaan kaupungille.

ojfjgs 019

ojfjgs 009

ojfjgs 022
Mekko: Gina Tricot
Liivi: Gina Tricot
Kengät: Kenkä-Pori

Mulla alkaa muuten olemaan ihan ammattimaisen oloinen kuvausympäristö vai mitä sanotte:


Noniin nyt kaikki puolitutut sun muut tulkaa tekin ulos kaapista ja paljastakaa itsenne kommenttiboksissa! Olis kiva tietää ketä kaikkia tänne oikeesti eksyi vai eksyikö ketään. Ja te bloggaajat jotka luitte ton lehtijutun, niin mitä mieltä olette? Puhuinko ihan pöpejä?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luin, ja oli ihan pakko tulla heti tsekkaa tämä sun blogis :)!

Hyvää viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

tuon videon saa käännettyä windows movie maker- ohjelmalla, eli sellainen pitäisi olla sun koneessa, tosin varmaan riippuen mikä windows on :)

NooranElämää kirjoitti...

Oon kanssa yrittäny saada puolituttuja tunnustamaan jos ne lukee mun blogia, mutta ei oo kukaan tunnustanu :D

Hieno juttu teistä.

Ence kirjoitti...

Ei kannata liikaa ajatella niitä puolituttuja. Mä ainakin koitan olla ajattelematta. Tulee vaan liikaa päänsärkyjä ;) Mutta eks vaan ollut kiva juttu? Ollaan famei (not).

Jenna kirjoitti...

Kiva video :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juttu! Kiitos! En ole sun koko- enkä puolituttu mutta nyt voin ruveta sun blogitutuksi tai siis ainakin sun blogi tulee tutuksi! Tykkäsin jutusta siksikin, että oli myös kriittinen silleen tarpeeksi, mutta ei yhtään ilkeä. Monet ajatuksista allekirjoitan ihan blogien lukijana. Ja noista vinkeistä kans kiitos, osa oli mulle outoja, mutta varmaan tsekkaan nyt kun suosittelitte. Mukavaa syksyä, keep your head cool and your feet warm! Nimim. Ujo Piimä

Anonyymi kirjoitti...

eeipä näy video ie:lla..:/

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Samoin sulle ja kivakivakiva kun kävit :)

Anonyymi: KIITOS! Nyt se on tossa työpöydällä odottamassa jos jotain videoita pitää vielä kääntää <3

Noora: Ei kukaan näyttävästi tännekään uskalla :D Mammarit!

Ence: Oli joo, ja hyvin kirjoitettu :) Mä tien että täällä käy pari kaveria lueskelemassa mut en tosiaan jaksa vaivata päätäni sillä.

Jenna: Tänks, vaiks oonki tosi epäluonteva ja vaivaantunut :D

Ujo Piimä-Anononyymi: Kiitos päivän piristävimmästä kommentista, ihana kuulla että on saanut sanottua asiansa just niinkuin on halunnut. Ei tosiaan ollut tarkoitus loukata ketään sillä jutulla vaan tarkoitus oli pitää hauskaa ja vähän valaista että mitä tää bloggaaminen oikeen onkaan :)

Anonyymi: Voi ei, ja mä oon ihan käsi muutenkin noiden kanssa :/ En valitettavasti osaa auttaa :(

Annie kirjoitti...

Oot tosiaan hyvin eri oloinen videolla kuin kuvissa.. :)
En tiiä videon kääntämisestä, itekin oon ihmetellyt. Movie Makerilla oon keksinyt yhden tavan, mutta se venyttää kuvaa.. =/
ps. kiva farkkuliivi! :)