torstai 1. lokakuuta 2009

Cirque du Soleil

Koin eilen yhden elämäni upeimmista showesityksistä. Hassua, miten toisaalta jokin näinkin "pieni" juttu voi sykähdyttää näin kauheasti. Olen vieläkin ihan täpinöissäni.Käytiin siis Tanelin kanssa eilen katsomassa Cirque du Soleil:n Saltimbanco- esitystä Turkuhallissa. Koska mä oon megahuono aikatauluttaja nii me oltiin kolmansia jotka meni turkuhallin ovista sisään - puolitoista tuntia ennen esityksen alkamista! Tää on ehkä eniten pieleen mennyt aikataulutus ever :D Mut saatiinpahan katsella hauskasti pukeutuneita ihmisiä ja söpöjä lapsia. Ja sitä paitsi mä inhoon ihmisiä jotka myöhästyy.


sirkus 004


Mä olin ihan pettyny ku esitystä ei saanut kuvata kameralla ollenkaan, edes ilman salamaa. Ihan ymmärrettävää tosin, en mäkään haluis et joku vahingossa näppäis salamakuvan ku mä roikun pää alaspäin katonrajassa.. Siks ainoo kuva koko reissulta on toi bussista nappaistu plähkuva.


Yritin ettiä teille videota esityksestä youtubesta mut mistään niistä ei välitty se, että kuinka hyvä se esitys oikeesti oli. Vähän eri kaliiberia ku Sirkus Finlandia. Mä en voi kuvitella et joku on niin loistava pantomiimissa ku mitä se "pelle" oli. Mahtavaa, loistavaa, ilmiömäistä. Suosittelen ihan kaikille. Tällaiset elämykset on paljon parempi tapa kuluttaa rahaa ku halppisneuletakit ja ens talvena muodista poistuneet myssyt.

Onko joku teistä nähnyt Cirque du Soleil:ta?

Ps. Musta ja Encestä on huomenna juttu Satakunnan Kansan Virta-liitteessä otsikolla "Blogistanian ihanat naiset. Tytöt nousevat tuntemattomuudesta muotitoimittajien veroisiksi vaikuttajiksi.". Jutun on kirjoittanut Lili Wessman, joka on aivan loistava toimittaja. Arvatkaa kuka on VÄHÄN innoissaan?! Voin yrittää skannailla juttua tänne jos vaan löydän sitä mistään. Myydäänkö Hansan Stockalla Satakunnan Kansaa, tietääkö joku?

7 kommenttia:

Ence kirjoitti...

Tosi kiva toi sininen takki!

Jänskättää jo huominen. Tänään oli SK:ssa mainos huomisesta Virrasta ja oon psyched kun oon covergirl :D

Jenna kirjoitti...

Jes, pitääkin käydä lukemassa lehti yliopistolla! Vaiks olis kyllä vapaapäivä ;D

*~SL kirjoitti...

Upea takki! ja samaa mieltä, sirkuksissa on yleensä mahtava tunnelma ja ne esitykset jää mieleen

Roosa kirjoitti...

Ence: Siis sähän oot ihan famous :D

Jenna: MISSÄ MISSÄ MISSÄ yliopistolla on satakunnan kansaa?!

*~SL: Mua ei ne perus suomalaiset sirkukset oo ikinä pahemmin sykähdyttäny, ihan plah :P

Anonyymi kirjoitti...

SK:n Virran voi lukea verkosta

http://www2.satakunnankansa.fi/verkkolehti/virta/

Anonyymi kirjoitti...

mut siis Virta on verkossa vain aina sen yhen ilmestysmisviikon, joten kandee kyl hankkia ihan lehti

J kirjoitti...

Ihana tuo kuva, jossa olet sinisessä takissa <3