torstai 17. syyskuuta 2009

Vastauksia kysyttyihin

Minkä väriset sun hiukset on luonnostaan?


Mikä on elämäsi tähän mennessä noloin hetki?
Aika paljon kaikkia pikkunolauksia tulee päivittäin, oon niin kämmäri. Mut aina ku jossai ystäväkirjoissa kysyttiin tätä nii vastasin että about 8-vuotiaana menin ajatuksissani alasti kylpylän uima-altaille. Eikä se ollu yhtään hauskaa vaiks olinki viel pieni.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa kolme miljoonaa?
Ensin matkalle johonkin pitkälle, sitten hyväntekeväisyyteen ainakin 500 000e, sitten oma asunto, sitten loput säästöön. Oon tylsä. Ainii ja tietty shoppailisin ihan vähän..

Onko sulla mitään fobioita?
On, pelkään lintuja ihan hirveesti. Etenkin sillon ku ne eksyy sisälle, meen ihan paniikkiin. Piilotan pään käsiini ja hengitän sillee tiiviisti. En pysty käveleen torin läpi ilman et täytyy pysähtyy ja sulkee silmät monta kertaa matkan aikana. Eniten kammoa aiheuttaa musta varis pienessä huoneessa mistä mä en pääse pois. Hyrr..

Missä kaupoissa shoppailet eniten?
H&M:llä varmasti eniten.

Mitä toiveita sulla on loppuvuodeksi?
Että jaksan jatkaa tätä terveellistä elämää (jumpata&syödä hyvin), et tuleva artikulaatioterapia menee hyvin (meille tulee r&s-vikaisia lapsia opiskelijaterapiaan) ja vaikkapa että tulee vähäsateinen syksy.

Entä ensi vuodelle?
Että se olis helpompi kuin tämä vuosi. Että eräs lapsi syntyy maailmaan terveenä. Että pääsen muuttamaan pois tästä kamalasta kämpästä. Että keksin kandini aiheen. Että blogini on pystyssä ja edelleen elinvoimainen. Onnellisuutta ja terveyttä. Päätöksenteon helppoutta ja oikeita valintoja. Kaikille.

Mistä sait idean alkaa pitää blogia?
IRC-gallerian inttileskiyhteisössä yksi kohtalotoveri pisti pystyyn blogin, joka oli siis tulevasta New Yourkin matkasta kertova blogi. Päätin, että jos pääsen yliopistoon pistän pystyyn oman blogin ja kirjoittelen sinne opiskelijaelämästä. Pikkuhiljaa tää alko sitten muovautumaan enemmän tyyli- kuin opiskelusuuntaan. En siis lukenut tyyliblogeja ennen omani perustamista. Siks ne alkuräpellykset onkin niin noloa luettavaa.

Jos sun pitäisi elää seuraavat kymmenen vuotta samalla asulla, niin mikä se asu olisi?
Ensinnäkin hyi miten hygieenistä :D Mut joo siis mun pitäis valmistua nyt neljän vuoden päästä ja mennä töihin eli jotain asiallista pitäis valita sen takia. Ja jotain hauskaa ja persoonallista ettei muutu tylsäksi. Mä valitsisin varmaan nämä vetimet:

Eli paljettitakki piristykseksi,
t-paita siveellisyyssääntöjä ylläpitämään
ja jännittävät farkut.


Minkälaisia asioita mieluiten luet blogeista?
Tuunausjutut on ihan parhaimmistoa, niistä saa kivoja ideoita. Ostosten esittelyistä tykkään myös, usein ihastunkin kaikkiin juttuihin ensin jonkun blogissa ja sitten meen metsästään sitä kaupoista. Päivän asut on myös se iso juttu. Silloin tällöin on hauskaa jos bloggaaja postaa esim. ruokapostauksia, harrastuspostauksia tai lifestylejuttuja.

Mikä tekee blogista hyvän, onko vinkkejä aloitteleville bloggaajille? :)
Mun mielestä hyvässä blogissa on laadukkaat kuvat (kuvanmuokkaus tekee ihmeitä!), mielenkiintoiset jutut (ei kiinnosta tylsät koulupäivät), hyviä vinkkejä, inspiroivia asuja, hauskoja tuunauksia sekä persoonallinen bloggari. Ei kaikkea tarvitse kaikista blogeista löytyä, mä luen monia blogeja joiden kirjoittajan tyyli ei sykähdytä mutta kirjoitustyyli ja postauksien aiheet sitäkin enemmän.
Aloittelevalle bloggarille vinkiksi, että kyllä ne taidot siitä pikkuhiljaa kehittyy. Heti ei voi olla loistava. Ulkoasuun kannattaa panostaa heti alusta alkaen. Älä muutenkaan tee mitään hutaisten (asukuvat, kiireessä kirjoitetut jutut jne.) vaan aina kun postaat niin postaa kunnolla. Mieluiten vähän laadukkaita postauksia kuin joka päivä jotain turhaa löpinää.

Lemppari tv-ohjelmasi?
Jos saa vastata vain yhden niin Amerikan Huippumalli haussa. Jos saa vastata monta niin tohon lisäksi vielä Täykkärit, Lost, Ruma Betty ja Muodin huipulle. Ja tietty Nanny 911!

Lemppari herkkusi?
Voisin elää suklaalla. Mustikkajuustokakku on myös taivaallistaaaaaaaaaaa. Ei saa kysyä tälläsia ku mä koitan olla ilman herkkuja!

Mitäpä harrastat? Mikä on se juttu, jonka avulla "nollaat pään"? Ja ootko harrastanut liikuntaa aikaisemmin, onko sulla joku lemppariliikuntalaji?
Harrastan tätä bloggaamista, yojumpissa käyntiä sekä lukemista aina kausittain (mieliluettavaa kirjat "häiriintyneistä" lapsista).
Mulla on hyvin harvoin tilanteita joissa pää pitäisi oikeesti nollata. Jos näitä on niin lähden shoppailemaan tai kävelylle. Erittäin harvoin kävelylle, liian usein shoppaamaan.
Liikuntaa tuli harrastettua varhaisteininä aika paljon erilaisten jumppien sun muiden kautta, mutta siis en nyt ennen tätä ole vuotta ole harrastanut mitään liikuntaan viittaavaakaan useaan vuoteen.
Lempparilajiksi voisin nimetä tanssimisen. Rytmitajustani en tiedä, mutta kunhan kuvittelee et "joo kyl mä osaan" (vaikka ei siis osaisikaan) niin se on ihan mielettömän hauskaa! Ei rankkaa, mutta hauskaa.


Mikä on sun koko elämäsi onnellisin muisto, entä huonoin?
Onnellisia muistoja on tosi paljon, vaikea valita parhainta, mutta mm. Pariisinmatka Tanelin kanssa pari vuotta sitten, ensimmäiset pari tuntia omassa kämpässä Turussa sekä lapinmatkat on parhaimmasta päästä. Huonoin on ehdottomasti viime joulu, eikä siitä sen enempää.

Kuinka paljon käytät rahaa vaatteisiin kuukaudessa? ja lempikaupat!
En ole ikinä laskenut! Jos nyt heitän että korkeintaan satanen niin meneeköhän lähelle? Usein vähemmän mutta harvoin enempää. Lempikauppoihin kuuluvat H&M, kirppikset sekä Gina Tricot alennusmyyntien aikaan.

Mikä on sun lempparijuttu syksyn muodissa?
Oon nyt tänä vuonna vähän out siitä mikä oikeesti on muotia, mut heitetään vaikkapa että isot neuleet (mekkomittaisina) ja ylipolven/pitkän saappaat.

Kiitos ja kuittaus. Sitten se juttu mitä kaikki kysyjät kuitenkin odottaa eli arvonta. Meikä askarteli taas kaikkien nimet omiin lappuihin ja tällä kertaa voittajaksi selviytyi........

JOHANNA!

Pistä mulle sähköpostia niin laitetaan hiuspannat tulemaan eteenpäin.

Jäikö jotain hampaankoloon? Onko vielä jotain kysyttävää?

7 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Oon varmaan joskus nähny painajaista siitä, että unohdin laittaa uimahallissa uikkarin päälle ja pelkäsinki aina pienenä, että unohtaisin sen.

Roosa kirjoitti...

mirella: Se oli oikeesti ihan kauheeta :D

Yua kirjoitti...

Kiva oli heti saada susta vähän enemmän tietoo näitten kysymyksien kautta, kun vasta eksyin sun blogiisi. Aijon jäädä seurailemaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

missä te tapasitte tenlin kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

^ tanelin siis

Roosa kirjoitti...

Yua: No hyvään väliin eksyi sitten tämä postaus ;)

Anonyymi: Mun exän kaverin kautta tutustuttiin :)

Johanna kirjoitti...

jesssss en oo ikinä ennen voittanu mitään :))!!! hihii kivaa!