torstai 17. syyskuuta 2009

Blogimaailmassa kuhisee..

Nyt menee kyllä ihan hurjasteluksi tämä blogimaailman tapahtumien määrä! Tai ainakin kaikki jutut mitä mulle tulee tapahtuun nyt lähiaikoina ihan vaan blogin takia on lisääntyny räjähdysmäisesti. Kuvituksena päivän asua.

blohh 042

Huomenna perjantaina mua haastatellaan Satakunnan Kansan Virta-liitteeseen yhdessä Encen kanssa. Juttu tulee kertomaan muoti-&tyyliblogeista ilmiönä. Toivottavasti puhun pelkkiä järkeviä juttuja enkä unohda sanoa mitään tärkeää. Oon kirjottanu jopa ylös kaikkia asioita joita mun pitää muistaa sanoa mm. ilkeistä anonyymeistä, tuotemainostuksista sekä uniikista tyylistä. Kuva juttuun pitäisi vielä täältä blogista valita, onko ehdotuksia? Mieluiten sellainen jossa mulla on jo oranssi tukka. Mikä ei ees näytä oranssilta näissä kuvissa, möh.

blohh 043

Ja sitten toinen kiva juttu. Alustavasti lokakuun puoleen väliin on sovittu turkulaisten/lähialueen/kaikkien kynnelle kykenevien MIITTI tänne Turkuun. Eli kaikki bloggaajat joita tää vois kiinnostaa niin liittykää ihmeessä Anonyyminurkkaan ja osallistukaa keskusteluun "Turkuunkin?". Vitsit mä tykkään bloggaamisesta, tän kauttahan voi oikeesti tutustua uusiin ihmisiin vaikka tää on tietokoneella tapahtuvaa harrastamista. Outoo.

blohh 040

Ja sitten vielä ihan huippuhuippuhuippujuttu: BLOGIMIITTIRISTEILY tammikuussa 2010! Oon tästä niin innoissani et putoon kohta tältä tuolilta. Eli iso joukko bloggaajia kokoontuu yhteen samalle päivä Tukholmassa-risteilylle syömään, juomaan, pitämään hauskaa ja tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä. Oon ihan täpinäjännityksessä täällä nyt siis seuraavat neljä kuukautta. Hyttikavereikseni sain kolme ihanaa tyttöä, joista pari Turusta ja kolmas Joensuusta. En oo ikinä ees käyny Tukholmassa. Tästä tulee niiiin siistiä. Pitäiskö sitä nyt jo alkaa panikoimaan että "mitä ihmettä mä laitan päälleni?!" :DMekko:H&M
Alla ruskea toppi: H&M
Carrie Belt: Gina Tricot
Ruskeat sukkikset: Seppälä
Korkkarit: Andiamo

Oletteko te tutustuneet bloginne kautta uusiin ihmisiin? Tai ketkäs lukijoista on tulossa risteilylle/miittiin?

20 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Apua, toivottavasti hytit ei mee ennen kun saadaan hyttiporukka kasaan!

Turun blogimiitti kuulostaa kivalta, nyt vaan odottelen että ne mun anonyyminurkka tunnukset hyväksytään ja pääsen mukaan keskusteluun.

mari kirjoitti...

Laivalla nähään ;)

Mim kirjoitti...

Oho tommosista miiteistä ei ollu vielä tietoakaan. Tän ikänen tyttönen ei vaan valiettavasti viel pääse tommosiin juttuihin mukaan, mut herkuttelen sit jokaisen blogin kuvasadolla noiden miittien jälkeen (:

Ence kirjoitti...

Ilmeisesti sua ei haitannut kun vinkkasin sun nimen sille haastattelijalle ;) Hauskaa, että suostuit siihen! Kiva sitten lukea se juttu.

Itse yritin liittyä Anonyyminurkkaan, mutta ei mua vissiin kelpuutettu. En ois halunnutkaan! :-D

Mimi kirjoitti...

Vitsi, kuulostaa tosi kivalta! :)

sannero kirjoitti...

enpäs oo mistään tämmmösistä kuulukkaan, ku en oo missään Anonyyminurkissa mukana...
mutta kuvia odotellessa! :)

*~SL kirjoitti...

Ihana tyyli upea yhdistelmä :)
minunkin blogin yksi sitaatti mainittiin kesällä iltalehden liitteesä :D

Roosa kirjoitti...

Riikka: Onko teillä jo muita kuin sä ja Jenna tulossa samaan hyttiin? Ja mä voin infota sua miitistä jos tunnusten hyväksymisessä kestää ylimaalisen kauan :)

mari: Jee! :D

Mim: Meillä oli keväällä turkulaisten kesken sellainen piknikmiitti mihin olis ihan hyvin voinu alaikäisenäkin tulla :) Nyt lokakuun puolivälissä on vissiin suuntana baari aloittelujen jälkeen et se ei kyllä ihan onnistuis. Mutta baarittomiin miitteihin niin ihmeessä mukaan!

Ence: Voi ei vitsit säkö vinkkasit :´) Kiitoskiitoskiitos, ihanaa päästä mukaan johonkin tollaseen juttuun! Oon nyt kiitollisuudenvelassa sulle ja maksan sen kyllä joskus! Ja miksei kelpuutettu?! Ku Nelliina yleensä hyväksyy noita tunnuksia ja se on nyt Japanissa nii ehkä siks ei oo vielä tullu hyväksyntää?

Mimi: Ja aivan varmasti myös on ;)

sannero: No liity ihmeessä! Sinne voi liittyä kaikki kenellä vaan on blogi :)

*~SL: Ollaan niiiiiiiiiin julkkiksia :D :D

Hepa-Neiti kirjoitti...

Sun kuvat on ihanan ilosia ja rentoja nyt kun sulla on tuo teline-hässäkkä :)

Mä ilmottauduin siihen Turun miittiin että siellä sitten päästään tapaamaan:) jännää kun en oo ketään ennen tavannu...(eiku oonpas turun tildan..) ja laivalle myös mikäli vaan saan hyttikamuja. :)

fudge kirjoitti...

Ihana asu! :) Itsekin aina välillä harmittelen, kun en ole anonyyminurkassa, kun kaikki hauska menee ohi, ehkäpä pitäisi liittyä :D Onhan tätä kautta tullut joitakin läheisiäkin tuttuja, mikä vaan ihanaa! :) Tsemppiä haastatteluun!! :)

Riikka kirjoitti...

Joo siis santtu (http://www.zorabee.vuodatus.net) tulee kai ja EHKÄ sen sisko, mutta siis vähän auki koko juttu ja ei olla siksi vielä pystytty varaamaan. Haluaisin varata pian :)

NooranElämää kirjoitti...

Toi risteily on kyllä niin mahtava. Olis jo! En oo kanssa koskaan käyny Ruotsissa ja ihan mahtavaa päästä.

Ja voi, uudet ystävät. Tulin juuri elokuvista ja ylläri: seurana oli neljä ihanaa blogisiskoa. <3 En olis kyllä uskonut ystävystyväni kenenkään kanssa kun bloggaamisen aloitin :D

Neiti S. kirjoitti...

Vitsit ootan jo ihan täpinöissäni!

Ence kirjoitti...

Joo ei kuule mitään velkoja, kiva vaan kun lähdit mukaan juttuun :-D Yritin rekata jo varmaan joskus 6 kk sitten, mutta en ikinä saanut mitään vastausta, että hyväksyttiinkö vai hylättiinkö. Niin päättelin sit että hylättiin :-D

Laurana kirjoitti...

Oon paljon noista miiteistä lukenut ja ois ihan mahtava päästä mukaan jos ikää ois vaan vähän enemmän :D

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Uskaltaa jotenkin pelleillä enemmän ku kukaan ei oo näkemässä ;)

fudge: Liity ihmeessä! Siitä ei oo mitään haittaa mutta paljon hyötyä :)

Riikka: Okei no hyvä että asiat on saatu rullaamaan :)

Noora: Joo teillä onkin muodostunut oikeen tiivis kaveripiiri ihan vaan blogin kautta :)

Neiti S.: Älä, niin täälläkin!

Ence: Mitä pöljää?! No mut jos yrität uudelleen? Ku siis kyllähän sulla nyt blogi on ja ihan kunnon blogiki vielä :D

Laurana: Risteilylle on tulossa ainaki pari alaikäistä vanhempiensa kanssa, vanhemmat ei vaan osallistu blogijuttuihin ;)

Aleina kirjoitti...

Mä ainakin menen samantien anonyyminurkkaan ja tahdon tulla Turun miittiin mukaan. Mahtavaa että kommentoit. Ois muuten jäänyt täysin huomaamatta toikin asia. Mä en oo vielä blogin kautta tutustunu ihmisiin mutta ollut ehdottomasti yksi syy miksi aloitin kirjoittamaan.

Maya kirjoitti...

Ai että on miittiä tulossa turkuunkin. Ei ole munkaan anonyyminurkkatunnuksia vieläkään hyväksytty niin olen ihan kujalla aina. Onneksi tuo meidän Alice vaikuttaa silläkin puolella niin edes osa uutisista kantautuu omiikin korviini :D

Roosa kirjoitti...

Aleina&Maya: Mä infoon teitä miitistä jos ette saa tunnuksia ajoissa!

Anonyymi kirjoitti...

MissF: Ihana jännä mekko, varsinki toi yläosa! :)