perjantai 18. syyskuuta 2009

THE poseeraus

Hih, oli hauska puhelinhaastattelu. En ees muista mitä kaikkea puhuin ja puhuinko edes järkeviä mutta viikon/parin päästä se sitten nähdään. Laitan jutun tännekin jos vain onnistun/osaan sitten kun se on ilmestynyt.

Yksi asia mitä kerroin toimittajalle (terkut jos luet!) oli blogimaailman hassut samankaltaisuudet. Yksi juttu oli Ben&Jerrys-jäätelön hehkutus, yksi cupcake&muffinssi-innostus ja yksi blogiposeeraus. Otin jopa havainnollistavan kuvankin tästä "parhaasta" poseerausasennosta:

kuva7
Hame: Vero Moda
Toppi: H&M
Vyö: H&M

Gladiaattorit: Andiamo
Kaulakoru: UUSI, H&M, 9,90e

Eli katse alas, käsi vyötärölle, hiukset pois toisen korvan/molempien korvien takaa ja jalkaterät sisäänpäin. Tää on hei jo legenda! Ei näy meikittömyys, vyötärön kapeus korostuu ja jalat näyttää laihemmilta kuin ne oikeasti onkaan. Eikä näy mun möllösilmät jotka vaan möllöttää isoinansa jos katson suoraan kameraan.

Koruröykkiön ostin eilen H&M:stä, ihana lisä erikoisten asusteideni joukkoon. Se on muhkea ja painava ja upea. Ihan niinku mä ite :D

Turvaudutteko te joskus tarkoituksella blogiposeeraukseen?

7 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Hehhe...toi pose! :) mä oon niiiin kertakaikkisen huono poseeraamaa ja varsinkin kun ukko kuvaa ja naureskelee niin ei tee mieli kokeilla mitään kummempia :) mutta jalkaterien kääntämisestä sain isosiskolta niin paljon "#ittuilua et sitä en enää harrasta :) :)

mari kirjoitti...

Kyl joskus on ollu pakko!

Katie kirjoitti...

Haha, en oo kuullutkaan blogiposeerauksesta mutta nyt tiedän tämänkin :)Varmaan näitäkin mukaan eksyy kääntyillessä ja vääntyillessä :D Ihan vahingossa toki!

tiiti kirjoitti...

haha, sultahan toi hoituu ihan ammattimaisesti :D mä en osaa kuin sen seiso-suoraan-eteen-ja-näytä-pälliltä posen. jostain syystä se ei ole blogimaailmassa läheskään noin suosittu kuin tuo viileä muotibloggaripose. go figure.

aino kirjoitti...

hih mitkä kliseet, mut ihan tosia kyllä ;) huomasin viimeviikolla että otin peilatessakin blogiposeerauksen, nolo. mut se kyllä tekee ihmeitä jaloille !

Jenna kirjoitti...

Toi pose on kyllä niin legendaarinen :D Mä koitan välttää tota, mut välillä tulee jotakin sen tapaista ihan vahingossa..

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Onneks mulla on toi jalusta, kehtaa vähän enemmän tosiaan pelleillä ku miehekkeen ollessa hovikuvaajana :)

mari: Tien, niin munkin :D

Katie: Nyt tiedät mitä varoa ;)

tiiti: Oon kato treenannu sitä niiiiiin monet kerrat :D

aino: Se on juurtunut niin syvälle mieliin että ei sille vaan mahda mitään.. :P

Jenna: Onneks me saadaan sitte tammikuussa poseerausopetusta risteilyllä, täällä päässä ainakin kaivataan/tarvitaan sitä :D