perjantai 25. syyskuuta 2009

Muodin huipulle - ensivaikutelma ratkaisee?

Kuinka moni katsoi eilen Muodin huipulle extran? Entä kuinka monen mielestä on suuri vääryys ettei Nelliina ole siellä (ja ettei neiti halunnut vissiinkään edes hakea :)? Täytyy tyytyä katselemaan Nelliinan tuunauksia&tekeleitä vaan hänen blogistaan, höh.

Meikä tsekkasi ton ekan jakson ihan vaan ensivaikutelman saamiseksi näistä 13:sta suunnittelijasta. Esittelen tässä nyt kolme ennakkosuosikkiani ja yhden inhokkini. Huomatkaa, että vain ensivaikutelman perusteella. Jos suosikkini osoittautuvat ekassa jaksossa kädettömiksi katastrofeiksi, joilla ei oo mitään tyylitajua, nii mulla on sitte täysi oikeus pyörtää sanani :D


Mirkka: Aivan ihana tyyli tällä naisella. Rakastan just tuollaista naisellista, vanhanaikaista tyyliä röyhelöillä, pallokuosilla ja punaisella huulipunalla varustettuna. Jos suunnittelee samantyylisiä vaatteita kuin itse pitää niin meikää ainakin kiinnostaa. Tosin voi olla että Mirkka on suunnittelijana liian yksipuolinen jos keskittyy pelkästään rakastamiinsa 1920-1950 lukujen tyyleihin ja naisellisiin mekkoihin.Antti Asplund: Tätä vähän ihmettelin, että miksi jo valmiiksi kuuluisa suunnittelija menee Muodin huipulle ohjelmaan, sillä eihän hän sitä tilaisuutta niin paljoa tarvitse kuin tuntemattomat pikkutekijät. Antti on kuitenkin todella upea, mielenkiintoinen ihminen ja Persoona, joten on ilo päästä seuraamaan minkälaisia luomuksia hänen käsistään syntyy.Silja: Pitsitekeleet ei mua niin sytyttäneet, mutta kaikki sanat mitä tämän naisen suusta haastattelun aikana pääsi kuulosti mahtavalta! Hänen suunnittelemissaan vaatteissa on juuri ne kaksi piirrettä mitä mä vaatteissa rakastan: naisellisuutta ja VÄREJÄ! Ihanan oloinen nainen, maantasalla oleva mutta äärettömän lahjakas.

Ja sitten kaikkein epämiellyttävimmän kuvan itsestään antanut kilpailija:


Mert: Mun korvia ei vaan kauheesti sivellyt Mertin väläytys, kun hän sanoi että "haluaa suunnitella vaatteita tyylikkäille ja kauniille ihmisille". Mun mielestä muoti kuuluu kaikille, kauniit vaatteet kuuluu kaikille vaatekokoon ja pärstäkertoimeen katsomatta. Ehkäpä tää ensivaikutelma vielä korjaantuu, mutta paljon se kyllä vaatii.

Kenen ensivaikutelma teki teihin vaikutuksen ja kenen ei? Aiotteko ylipäätään seurata Suomen versioita tästä huippusarjasta?

(Suunnittelijoiden kuvat)

10 kommenttia:

Laurana kirjoitti...

Mulla oli samat suosikit kun sulla :D

Anonyymi kirjoitti...

En katsonut tuota esittelyjaksoa, mutta yllätyin myös kun luin Asplundin osallistuvan ohjelmaan. Hän vaikuttaa kuitenkin mielenkiintoiselta suunnittelijalta:)

PupuLihavisto kirjoitti...

En kattonu tuota esittelyjaksoa eilen, ku se meni päällekkäin mun suursuosikin Harper's Islandin kanssa, mutta jatkosa kyllä tuun kattomaan:) Ohjelma tuleeki onneksi jatkosa jo kasilta, joten kerkiän nähä molemmat lempparini:D Tuo 50's-henkinen neito vaikuttaa kyllä lupaavalta, rakastan just tommosta tyyliä:)

Jenna kirjoitti...

ÄÄh, unohdin katsoa ton eilen :/

Johanna kirjoitti...

nyt ei liity kyllä aiheeseen, mutta pakko kysyä! selain jotain pari vuotta vanhaa demiä ja siinä oli semmonen opiskeluun liittyvä juttu! ja sä olit niin varmasti siinä etkö ollukki? :)

Riina kirjoitti...

Itsekin pidin samoista ja yhtä lailla ihmettelin Asplundia. Onhan se totta, että hän tulee tekemään varmasti ohjelman mielenkiintoisimmat luomukset, mutta miksi, oi miksi hänet on otettu mukaan ohjelmaan? Vei paikan joltain uudelta lupaukselta, kurja. Tai sitten ohjelmaan ei hakenut yhtään enempää otollisia :D Se myös nauratti, että lähes kaikki sanoivat heikkouksikseen kaavoittamisen/ompelutaidon. No mitä hittoa he sitten tuolla tekevät? :D

Nelliina kirjoitti...

täytyy sanoa että tuohon kastiin ei tällä harrastelijalla olis ollut mitään menemistä :D Musta muuten piti olla juttu tuossa extrassa, siis haastattelu, mutta se (huhhuh) peruuntui keväällä aikatauluongelmien vuoksi. En ees tiennyt silloin että J.Kataja olis ollut se joka haastattelee :)

Ence kirjoitti...

Mert oli mun suosikki tuon jakson perusteella. Se on altavastaajan roolissa, ikää 18 v, eikä suorittanut vielä pukuompelijan tutkintoaankaan loppuun. Muut tuntuvat olevan jo valmiiksi menestyneitä.

Toki pidätän oikeuden muuttaa mieltäni :)

Roosa kirjoitti...

Laurana: Katotaan sitta torstaina pitääkö meen ensivaikutelmat paikkaansa ;)

Sofia D: Toivottavasti mielikuva vastaa sunnittelijan taitoja :)

PupuLihavisto: Mä jotenkin arvasin sun suosikkis kyllä, sun tyyli on niin vahvasti ihaniin mekkoihin&hameisini painottuva :)

Jenna: No mut ei siinä oikeestaan ees vielä tehny mitää nii et paljoa menettänyt ;)

Johanna: Voi ei olin se mä :D Tyhmää ku mä oon hukannu sen lehden ja haluisin sen jutun kovasti itelleni :(

Riina: Ne kato treenaa siellä, sitä vartenhan siellä ollaan jooooo :´D

Nelliina: Nyt neiti aliarvioi itseään ja pahasti ;)

Ence: Totta toikin että se on ilmiselvä altavastaava, mut mä en voi kannustaa niin epämiellyttävältä tuntuvaa ihmistä :S

iinap kirjoitti...

Ihmettelin myöskin blogissani tuota Asplundin paikkaa ohjelmassa, jotenkin kummaa.. Ja mun mielestä osa Antin designin salaperäisyydestä katoaa jos siitä annetaan liian tavanomainen kuva.