sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Syysshoppailua Skanssissa

Voi että miten nautinnollista shoppailu äidin&siskon kanssa voikaan olla. Hypeltiin siis koko eilispäivä (11-18) kaupoissa niin Skanssissa kuin keskustassakin, jonka jälkeen käytiin vielä katsomassa Tyttö joka leikki tulella. Oli ihan kesy verrattuna Miehet jotka vihaavat naisia- pätkään eikä sykähdyttänyt samalla tavalla. Kolme tähteä viidestä. Popcornit pelasti kaiken. Söin niitä varmaan neljä litraa ja lihoin yhtä monta kiloa. Ei haittaa, käytän sit löysiä mekkoja seuraavat viikot.

Tiedättekös miksi multa ei ikinä ilmesty kuvia päivän asuista jotka on kuvattu ulkona? No tässä olisi eiliseltä pari varsin hyvää esimerkkiä:

jfgkljgklsj 003

jfgkljgklsj 002
Hame: H&M
Sukkikset: H&M

Paita: Kirppis
Nahkatakki: Jim&Jill
Koru: Kalevalan Vanamo


Mikä toi ekan kuvan kaksari on olevinaan?! Toisaalta nyt kun tarkemmin miettii niin tuo istumiskuvahan on oikeestaan aika kiva.. Ei pystynyt olemaan pokkanaamalla kun viereisen pöydän tytöt tuijotti että mitä ihmettä mä oikeen poseerailen rentobaarin terassilla.

Mut hei sitten ne ostokset.

muokattu 008

jfgkljgklsj 041
Baskeri: Kappahl, ~9e

Viime keväänä oli meikäläisen ensimmäinen Asostilaus hyvinhyvin lähellä syystä että paljettibaskereita ei myyty muualla kuin siellä. Nyt vihdoin ja viimein sellaista myydään Kappahlin lastenosastolla täydellisenä kappaleena. Tarpeeksi paljetteja, tarpeeksi löysä koko, tarpeeksi ihana. Me likes.

Noissa yllä olevissa kuvissa näkyvä mekko on myös uusi.

jfgkljgklsj 050

jfgkljgklsj 047
Mekko: Lindex, 29,90e

Mulla oli Lindexiin eilen umpeen menevä etukortti, jolla sai yhdestä tuotteesta 25% alennusta, eli tuo mekko maksoi siis mulle oikeasti about 22 euroa. Siinä on kivaa metsurifiilistä, pala Nadjamaisuutta sekä iso ripaus just mua. Kun mekon vyötärön kiristää vyöllä ei näytä siltä että olisi lainannut paidan poikaystävän kaapista. Hei tää ja paljettileggarit on rakkautta.

Ja sitten kolmas ostos. Muistatteko kun tässä postauksessa haaveilin syksykengistä? Yksi pari niistä oli tällainen (kengät gojanesta):


Verratkaas noita näihin!

jfgkljgklsj 022
Kengät: JOSTAIN, 49,90e
Tämän takia mun blogissa ei oo vaakakuvia, niistä tulee näin tyhmäpieniä.

Yhyy en muista yhtään mistä Skanssin kenkäkaupasta noi oli. Mutta siis melkein täysin samanlaiset harmaat nilkkurit kuin nuo mun haaveparini yksilöt, mutta oikeastaan vielä hienommat. Korko on kivempi ja solki 100 kertaa parempi kuin gojanen muovihärpäke. Nää oli viimeinen pari kokoa 37 ja mahtu mulle loistavasti vaikka oon normaalisti kokoa 38. Ja hei, äiti osti samanlaiset sekä itelleen että mulle eli nää EI VOI olla huonot/rumat/tms. Nää voi olla vaan täydelliset.

Lisäksi ostettiin vielä olkkariin uudet verhot, mutta ne pääsevät esille vasta sitten kun olkkarissa on myös uusi sohva.

Mitäs tykkäsitte syysostoksista?

11 kommenttia:

Aridith kirjoitti...

Ihana "rahtarimekko"! Haluaisin myös tuollaisen, mutta taidan säästää nekin rahat niihin reisisaappaisiin.

Roosa kirjoitti...

Aridith: Ja sitte saappaiden jälkeen hyvällä mielellä ostat rahtarimekkosi, yhdistät ne ja näytät upeelta! ;)

Aridith kirjoitti...

Täytyy tehdä näin! Toi on niin jumalaisen ihana. Just mun rekkakuskityyliä.

nadjastrange kirjoitti...

oooh miten hieno mekko! olit ihan oikeessa nadjamaisuudesta :D

*~SL kirjoitti...

Ihanat kengät

*~SL kirjoitti...

Ihanat kengät

*~SL kirjoitti...

Ihanat kengät

Hepa-Neiti kirjoitti...

Voi toi baskeri on saatava tännekin!! Ja kyllä noi sun ostamat popot on oikeesti paljon hienommat kun nuo aiemmin kattoneesi :)

Jenna kirjoitti...

Katselin tänään Kapphallissa tuota samaa baskeria, mutta en raaskinut ostaa kuitenkaan :/ Ois ehkä pitänyt!

Anonyymi kirjoitti...

hyi onpa halvannäköistä!

Roosa kirjoitti...

Aridith: Tuun kyttäileen et koskas tää mekko sun valikoimiin ilmestyy, koska sitten ku se tapahtuu nii sulla on myös reisisaappaat jotka HALUAN nähdä :)

nadjastange: Mulle vaan tuli heti mieleen tosta just sä :D

*~SL: Triplasti kivat kyllä :D

Hepa-Neiti: Joskus ihan Suomestakin voi löytää jotain megakivaa, ei aina tarvii ulkomaisten nettikauppojen valikoimia kuolailla :)

Jenna: Mulla se on jo nyt maksanut hintansa takaisin käyttökerroissa, haluun pitää sitä päässäni joka päivä asusta riippumatta :D

Anonyymi: Mikä?