sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Luke, I am your father!

Voi elämä miten sunnuntaipäivä sunnuntai voikaan olla. Oon ahtanu napaani tänään pelkästään sipsejä, suklaata, alkoholia (yhden annoksen vaan!), subia ja poppareita. Arvatkaa ähkyttääkö?

Pidettiin yhden kaverin (terkut Lassi, luet kuitenki) luona mini Star Wars putki, IV, V & VI oli aikomus kattoa mut mä väsyin ennen viimeistä. Ihan hyviä pätkiä, mut loppujen lopuks ehkä vähän pitkästyttäviä. Eikä noissa vanhoissa oo ees Ewan MvGregoria eikä Hayden Christenseniä silmäniloina. Harrison Ford ei tän ikäpolven ihmisessä herätä minkäänlaisia lämpimiä tuntemuksia, yh.


Toi robotti on iha symppis. Mut ei se silti voita Linnunradan käsikirja liftareille- leffan/kirjan Marvinia. Se vasta symppis onki.

Leffojen välissä käytiin hakemassa välipalaa Subwaysta. En oo ikinä syöny siellä jote oli iha kiva kokeilla.

Kivoja lappusia löyty matkan varrelta liikennevalotolpasta!



En ottanu tota päivän subi tarjousta ku halusin nimenomaan grillattua kanaa omaani. Barbecuekastike oli hyvää mut sitä oli vähän liikaa. Jos vitosella pitää löytää välipalaa nii suosittelen kyllä ehdottomasti Subia Hesen sijaan (molemmissa syöminen maksaa mulla about saman verran eli vitosen). Parempaa ja terveellisempää. Ja täyttävämpää, tulin 15cm leivästä ihan ähkyyn.

Päivän asusta en saanu otettua ku yhden huonon kuvan, mut ehkä se sitte vastaa asun tasoa. Halusin mukavaa päälle ku piti koko päivä istuskella ja kattoo leffoja. Hameita kokeilin tsiljoonaa eriä mut sit loppujen lopuks vetäisin jalkaani vaan shortsit. Tylsämälsäpäivä siis pukeutumisen osalta.

Paita: H&M
Farkkushorsit: Lindex
Kengät: Andiamo

Ja saa muuten onnitella, kävin tänään lenkillä ekaa kertaa sitte ikuisuuden. Tästä se lähtee, kesäkuntoon 2010 ja hyvästit selluliitille! Jos sais vähän vauhtia tohon aineenvaihduntaan. Pitääkin mennä nappaan jättilasi täyteen vettä ku sitähän pitäis litroittain juoda päivittäin.

Ps. Tää musa soi mun päässä varmaan seuraavat pari kolme päivää. Jeah.




Löytyykö lukijoista Star Wars faneja? Suosikkipätkänne?

7 kommenttia:

June kirjoitti...

Täällä on yks fani! Ja aijai, huono säkä sulla, jos satuit väsähtämään ennen viimestä. Mun mielestä noista vanhoista nro VI - Jedin Paluu, on just paras. Tykkään Lukesta tosi paljon, ja onhan siinä ihanan pörröset Ewokit ja kaikkea :) Vaikka tokikaan ne eivät silmäniloltaan vastaa Haydenin tai Ewanin tasoa.

Mun mielestä yleisesti ottaen ne Star Warsit on parhaita, jota ei oo ohjannut itse mestari Lucas. Sen ohjauksessa leffat tuppaa menemään vähän pitkäveteisiksi. Mutta se maailma on silti niin mieletön<3

Riikka kirjoitti...

En oo koskaan katsonut Star Warsia :D tai joskus ehkä jonkun pätkän, ei ihan mun lemppareita..

Mut noi ruoat kuulostaa hyvältä :D Perus sunnuntai mätöt ;)

Ladetsu kirjoitti...

Tässä on toinen fani. :) Kaikki elokuvat on tullut katsottua moneen kertaan, aika monte peliä pelattua ja sarjakuvia luettua.
Nykkö mietin, niin en osaa valita lemppariani. Ehkä joku niistä alkuperäisistä eli... nelonen? Kaikista eniten ehkä tykkään elokuvien ulkopuolelle rönsynneestä maailmasta, etenkin siitä Knights of the Old Rebublic -saagasta, koska niissä maailma ei ole yhtä mustavalkoinen kuin näiden elokuvien jälkeisessä... Innostuin taas. :)

Ja ehkä olen aikaani jäljessä, kun minusta Harrison Ford on edelleenkin yhtä ihana. Tosin Ewania ei voita kukaan.

tipitii kirjoitti...

Mä en oo edelleenkään nähny yhtään Star Wars -leffaa ja sitä jaksaa kaverit aina ihmetellä. Tarkotuksena olis joskus pitää oikein kunnon leffaputki niitten parissa. Mä aattelin huomenissa lähtee lenkille pitkästä aikaa. Nyt kun työt loppu, niin ehtiikin aamusta lähteä lenkille :)

Ouna kirjoitti...

Maratooni vaikuttaa kopioitavan hyvältä sunnuntain vietto idealta. Taidan olla nähnyt nuo kaikki jossain elämänvaiheessa. :) Subit ovat hampparikorvikkeeni, maistuu tuoreelta, eikä tule niin ällö olo. Nuo farkkushortsit on kivat!

Heidi kirjoitti...

Moikka! Blogissani on laukkuhaaste sulle :)

Roosa kirjoitti...

bubble: No voi ei jos se viiminen on paras :( Pitää lainata se sitte vielä joskus tolta kaverilta ja kattoo onko se niin hyvä ;)

Riikka: Sunkin pitää sitte pitää maraton ja kattoo hei viel kaikki 6 kerralla :D

Emmanuelle: Nyt vois todeta rivosti et toiset tykkää isästä, toiset pojasta ;)

tipitii: Siitä tää meidänkin minimaraton lähti liikkeelle ku yks tyyppi ei ollu yhtäkään nähny :) 6 leffaa on kyllä varmaan aika paha ku mä en ees kolmea kestäny..

Ouna: Tuoreelle maistuminen on just oikeet sanat kuvaileen tota, ihan eri juttu ku jossain hesessä :)

Heidi: Toteutan piakkoin!