maanantai 6. heinäkuuta 2009

Sisustusongelmia ratkaisemassa

Heh, tältä päivältä en kyllä laita asukuvaa. On meinaan koko päivä tullut hengailtua verkkareissa, sillä ohjelmassa on ollut siivousta, tiskausta ja lisää siivousta. Aina välillä saan tällasia siivouspuuskia ja sillo hoidan kaiken kerralla: imuroinnin, pölyt ja lattioiden pesun. Plus pari kolme koneellista pyykkiä. Ja tiskit.

Mut onneks kaiken ton ärsyttävyyden keskellä oon ehtiny harrastaa hieman haaveilua. Meiltä alkaa meinaan vaatekaapissa tila käymään vähiin. Kattokaa nyt:Ei oo kovin kivaa et hamekasaan ei mahdu enää yhtäkään uutta nättiä yksilöä. Iso osa mun vaatteista sijaitsee alunperin Tanelille varatuissa hyllyissä ja siltäki taitaa kohta loppua pinna näiden kuteiden koko ajan lisääntyvään määrään. Ainiin, ostoslakko ei nyt oo sitte ratkaisu tähän pulmaan.

Me siis tarvittaisiin kipeesti lisätilaa makkariin. Tutkiskelin vähän Ikean sivuja ja siellä olis ongelman ratkaisuun tällainen vaihtoehto (halvin mikä kelpais):


Toi kustantais 39e mikä ei sitte olis ku about 20e per naama (Taneli maksais puolet tietty). Toi ei kyllä väritykseltään yhtään sopis muuhun makkariin vaan pitäis huitoo siihen valkosta maalia päälle joka taas tois lisäkustannuksia. Pitää siis etsiä valkoista lipastoa kirppiksiltä, ehkä löytys hiukan halvemmalla ja Ikeasta. Tai jostain Anttilastaki vois löytyy kivoja.

Mut ku haaveilemaan lähdettiin niin pistetään sitte loputkin Ikea/sisustus-ostoslistasta tänne:


Haluun ostan hameistani&mekoistani roikkuun Tanelin henkarikaappiin ku ne rypistyy niin helposti viikattuna. Henkareita siis, ja iso kasa kiitos! Oikeesti sellaset mis olis pieni lovi noissa henkarin päissä olis kätevämpiä, vois pistää hameet roikkuun niistä henkarinaruista. Olis vihdoin jotain hyötyy siitäki etten ikinä jaksa leikata niitä pois.


Tälleen kesäisin tulee säilytettyä paksuimpia peittoja sängyn alla ja ne pölyyntyy tosi nopeeta. Plus että useimmiten myös meen päiväpeitto löytyy kyseisestä paikasta, laitan sen paikoilleen vaan sillo ku tulee vieraita. Tarvittais siis ainakin pari kolme tuollaista vuodevaatelaatikkoa.

Ja vielä tällä hetkellä kaukaisimpana siintävä juttu:


Haluan punaisen sohvan! Mieluiten kolmen istuttavan vuodesohvan, mut Ikean sivuilta ei löytyny täydellistä väriä muuta ku tosta kahden istuttavasta. Ihan sama vaiks ei mätsäis muuhun sisustukseen, tästä on haaveiltu jo monta vuotta. Ja varmaan tullaan vielä monta vuotta haaveilemaankin tällä sisustusbudjetilla.

Onko muilla sisustuspulmia? Lisää ratkaisuehdotuksia meidän säilytyspulmiin?

4 kommenttia:

-T- kirjoitti...

Meillä on punaset sohvat ja haaveilen erinvärisistä sohvista :D
Joo tuo on ärsyttävää ku vaatekaapit on ihan täynnä ja pitää rumasti sulloa että mahtuu :/
Hyvä ku mainittit hengarit,niitähän mun on pitäny ostaa jo kauan aikaa!!

Roosa kirjoitti...

-T-: Hauskaa muuten miten jotkut kirjottaa hengarit ku mulle se on aina ollu et henkari :D

Sara kirjoitti...

Mun mielestä noita lipastoja on ollut valkoisinakin, en tiedä onko enää! :)

Roosa kirjoitti...

Sara: Kiitos vinkistä, mut menin ja ostin tänään jo kirppikseltä valkoisen lipaston ;) Köyhäily rulettaa!