lauantai 4. heinäkuuta 2009

myllyPYLLY

Ensimmäistä vapaapäivää päätettiin Tanelin kanssa "juhlistaa" shoppailun merkeissä. Koska Turun keskusta on jo tullut koluttua läpi lähiaikoina ja Skanssi jätti kylmäksi viime kerralla nii päätettiin lähteä Myllyyn. Sinne ei tosin ole kovin kannattavaa matkustaa, meinaan koska Tanelilla ei oo arvokorttia nii sen bussimatkat makso 7.50e (Yokylä-Keskusta-Mylly-Keskusta-Yokylä)! Skanssiin pääsee 2,5e halvemmalla.

Taneli löysi yllättäen heti ekasta kaupasta kauheen kasan vaatteita (se ei ikinä löydä mitään), joten muut ku H&M kierreltiin ihan mun toivomuksesta. Kaikkea kivaa tuli alennuspuolilta katteltua..

(H&M)

(KappAhl)

(Seppälä)

(näitä ei nyt siis ihan tosissaan, kattokaa kuinka järkyttävät! Andiamo)

..mutta MITÄÄN en sitten ostanut! Koko Myllystä ei siis löytynyt mitään kivaa, kaikki oli joko liian pieniä (satiinishortsit), liian lyhyitä (röyhelöhame), liian pikkutyttöjä (sinikukallinen mekko), liian puristavia (putkipikkumusta) tai muuten vaan pläh.

Ajattelin et tulipahan hienosti tuhlattua vitonen bussimatkoihin et pääsin Myllyyn juomaan smoothieta. Mut sitte ku oltiin takasin keskustassa nii huomasin et seuraavan bussiin lähtöön on 10 min aikaa ja Gina Tricot on ihan vieressä. Olin iha salamasupernopee ja ostin sovittamatta tän (myöskin Nelliinalla nähdyn) söpöläishameen. Kuvat ihan älyhuonoja, mut never mind:Hame: Gina Tricot, 9,90e

Nam nam nam! Toi on oikeesti megapallo, tän kanssa ainakin löytyy arselta kokoa. Tosi lyhyt toi kyllä on, vilauttamisenvaara on aikas suuri. Mut mustat sukkahousut jalkaan niin ei paikat vilku. Harkitsen vakavasti et käyn vielä nappaamassa tuon hameen valkoisen sisaruksenkin vaatekaappini huomaan.

Ja sitten vielä missä vaatteissa mentiin. Kuvat on KappAhlin sovistuskopista. Se oli ihan järkkyiso ja siellä oli hei NOJATUOLI! Kyl Tanelin kelpas odotella ku sovittelin ja mun sitte loppujen lopuks olla kuvattavana.Mekko:H&M
Paitapusero: H&M
Vyö: Jim&Jill
Kengät: Andiamo

Sellaista tänään, huomenna ehkäpä luvassa parit Star Warsit drinksujen kera. See you later alligator! (oon niin dorka)

4 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Oi ihana sininen hame!

tipitii kirjoitti...

Nätti asu! Tota Ginan hametta oon muutamaan otteeseen kattonukin... Jos se on kaupassa vielä ensi visiitillä, niin luultavasti kotiutan sen. Siinä kohtaa pelissä on pakko olla jo kohtalon mukana ;)

Roosa kirjoitti...

kaisa: Hih, niin on. Oikeen pallopersehame! :D

tipitii: Jos moneen otteeseen on ollu niin höntti että on väliin jättänyt niin sitte pitää kyllä olla jo kohtalon sormet pelissä että niitä vielä löytyy ;) Onnea etsintään!

Jenna kirjoitti...

Ihana hame!! Oon haaveillut juuri tuon tyylisestä, mutta ei oo vähään aikaan tullut käytyä ginassa. Asia pitääkin korjata piakkoin..