torstai 11. kesäkuuta 2009

Tammerforsseilemassa


Terveisiä Tampereelt, nääs! Kaksi kokonaista päivää aikaa, ohjelmassa pelkästään shoppailua, shoppailua ja shoppailua. Tiistaina hengailtiin Ideaparkissa ja Omenahotellissa, keskiviikkona kierreltiin läpi neljä kirppistä.

(Alan jo pikkuhiljaa tottumaan tähän uuteen tukkaväriin. Se ei enää näytä niin megagootilta ku aluks.)





(Oon ihan koukussa tohon Arnoldsin Rasberry Heaven- smoothieen. Voisin juoda sitä ihan koko ajan. En nykyää tilaa ikinä donitseja, toi on jotai niiiiiin paljon parempaa.)

Mekko: Ellos
Nahkatakki: Jim&Jill

Tennarit: H&M
Laukku: Kirppis


Sama asu molempina päivinä, en jaksanu kantaa mukana vaihtovaatteita. Olin kerrankin järkevä ja laitoin shoppailupäiviksi jalkaani tennarit korkkareiden sijasta. Eikä muuten särje jalat! Suosittelen muillekin, vaikka tennarit ei näytäkkään yhtä kivalta ku korkkarit nii kyllä jalat illalla kiittää.

Shoppailtiin siis eka päivä Ideaparkissa, josta löytyi tämmösiä kivoja juttuja:

Farkkuliivi: Gina Tricot, 9,90e

Mietin eka et onkohan tää liian kasari, mut sit päätin heittää tyhmät ajatukset romukoppaan ja haalia tän mukaani. Liivi oli siis alennuksessa, alkuperäinen hinta likemmäs kolmekymppiä. Miten olisinkaan voinu vastustaa yhdistelmää kasarilumipesty farkkukangas & röyhelöt? En mitenkään!

Korvikset: JC, 3,90e
Kynsilakka: H&M, 3,90e
Arskat: Lindex, 4,95e

Kynsilakan ostin huomisia häitä ja sunnuntaisia rippijuhlia ajatellen, mekkoni on kirkkaanpunainen joten pitää kynsienkin sitten olla. Arskat ja korvikset oli vähän extempore-ostoksia, mut kyllä mä tykkään. Varsinkin noista laseista, vitsit.

Keskiviikkona kierreltiinkin sitten siskon kanssa läpi Radiokirppis, Bonuskirppis, Jumbokirppis ja SPR:n Kontti. Kahdesta jälkimmäisestä ei löytynyt mitään vaatteita, Jumbosta ainoastaan sellanen perässä vedettävä matkalaukku vitosella. Loisto-ostos sekin, mut nää vaatteet vei kyllä enemmän mun sydämen:

Raitatoppi: Kirppis, 1,5e
Hame: Kirppis, 2e

Toi punainen hame on ihan täysin samanlainen kuin vähän aikaa sitten Turun Piispanristin kirppikseltä löytämäni keltainen hamonen. Pituus=täydellinen, väri=herkullinen. Raitatoppia ajattelin enemmän kaveriksi farkkushortseille, mut menee se noinkin!

Söpöt mummokorkkarit: Kirppis, 1e

Nää löyty mun muistaakseni Radiokirppikseltä. Noi on väriltään luonnonvalkoiset joten voi olla aika vaikea pala yhdisteltäväksi. Mut hei, euron. Ja on ne sentään söpöt.

Ballerinat: Kirppis, 3e

Perusballerinoista kolme euroo ei mun mielestä ollu paha hinta. Noi on H&M:stä, onko ihan tämän vuoden "mallistoakin" jopa? Istu jalkaan ku valetut, ja pitäähän joka naisella nyt olla mustat, hyvin istuvat ballerinat. Pitää.

Ja sitten kaikkein namui löytö:

"Nahka"hame: Kirppis, 2,90e

Sisko löysi tän mulle, ja myönnän, että pieni kiljahduksenpoikanen pääsi kyllä suusta pihalle ku näin tän. Hame on alunperin H&M:stä, joten siis melko varmasti tekonahkaa. Mut eipä se menoa hidasta, varsinkaan kun tekonahka on noin hyvän näköstä. Toi sais olla koon pienempi nii sitä vois pitää korkeammalla vyötäröllä, mut muuten perfecto. Haluan päästä yhdisteleen tätä kivasti kaikkien röyhelöpaitojen kanssa!

Iso kiitos Tampere, toivottavasti näemme pian uudelleen! Nyt täytyykin jo kiitää, huomenna on häät eikä meikällä ole vielä hääparille edes lahjaa! Oma asu on kyllä tarkkaan mietitty eli yks juttu on sentään pois alta. (Yli)huomiseen siis!

Mitä mieltä ostoksista? :)

8 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Loistavia löytöjä. Erityisen kade olen viimoisesta hameesta ja mummokengistä :D

NooranElämää kirjoitti...

Hei mun olis pitäny löytää noi mummokengät! Ne olis just mahtavat kengät häihin... (joo no saa ostaa valmiiks vaikka häät oliskin joskus 2-3 vuoden päästä :D)

-SL kirjoitti...

Ihanat aurinkolasit ja korvikset

Riikka kirjoitti...

Toi ginan farkkuliivi on ihana! Katsoin sitä sillon kun se maksoi sen lähemmäs 30e, en olisi ostanut niin kalliilla, mutta kympillä voisin ostaakin :) Pitäisi ehkä mennä katsoo jos turussa olisi noita!

tipitii kirjoitti...

Aivan mahtavia löytöjä! Pitäisköhän mun käydä tuolla meijän Lindexissä kattomassa et löytyiskö sieltä tollasia arskoja. Kyllä keplais...

Styledrop kirjoitti...

Ihanaia löytöjä! Turkoosit arskat on parasta!

Roosa kirjoitti...

Roosa: Mä olen kade sun Ginan kukkahameelle, yritin bongailla sitä Tampereelta mut ei nii ei :/

Noora: Maku ehtii siinä kuule monta kertaa viel muuttua :D (Tai sit kuitenki laitan noi jalkaani moooonen monen vuoden päästä omiin häihini ;) )

*~SL: Ne ei oo ihan saman väriset, mut riittävän mätsäävät kuitenki :)

Riikka: Juhannuksen jälkeen viimeistään luulis löytyvän Ginastakin vaikka mitä ihanaa alessa, pitää jaksaa odottaa! :D

tipitii: Noi on vissiinkin lasten puolelta, käy ihmeessä kattomassa! Siellä oli ainakin semmosia haaleen keltasia noiden turkoosien lisäks.

Styledrop: Mulla on noi saman malliset jo liloina, tästä se kokoelman kerääminen alkaa :D

A.K. kirjoitti...

Ihania löytöjä! :) Oli muuten pakko tulla kommentoimaan että bongasin sut äsken ihan sattumalta facebookista kun satuit olemaan jossain samassa tuparikuvassa mun opiskelukaverin kanssa. Saa taas huomata että kyllä maailma on pieni paikka ja varsinkin Turku. :)