sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Yhdet häät, yhdet rippijuhlat, yksi mekko

Huh hah heijaa, juhlaputki on nyt ohi! Hauskaa on ollut, mut kyl se normaali arkikin voi sieltä nyt jo tehdä tuloaan. Ensi viikolla on juhannus, mut onneks vasta viikon loppupuolella. Jos saisin sääjumalille heittää toivomuksen, niin koko ensi viikoksi 25 astetta lämmintä ja aurinkoa pilvettömältä taivaalta, kiitos!

Pistänpäs tähän ensin kuvia perjantaisista häistä. Kaveri meni siis naimisiin, jatkot pidettiin jokilaivalla ja jatkojenjatkot kaverin vanhempien kotona. En sitten muuten vaan osannu olla kuvissa normaalisti, kauhee meno päällä about koko ajan. Ja sensuroin muut ihmisen kuvista pois hyvää hyvyyttäni. Kokokuva asusta postauksen lopussa, se kun oli sama myös tän päivän rippijuhlissa.


Häiden "teemana" oli punamusta ja ruusut. Meikänkin juhlaväritys oli siis varsin teemaan sopiva! Mun vasemmalla puolella sulhanen ja morsmaikku. Tolla paatilla oli yllättävän kiva seilailla pitkin jokea, ei tullu ku vähän vaa kylmä. Vähän erilaiset hääbileet ku ne perinteiset jossain seurakuntatalolla pidettävät. Ei ollu ees mitään noloja hääleikkejä tai vastaavia, jesjesjes! Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja kakkua sai santsata.

Jatkojenjatkot pidettiin siis sulhasen vanhempien kotona, ja ainoat kuvat illan loppupuolelta on siis nämä:
Tähän voisi heittää että booli oli hyvää (=vahvaa), sitä oli riittävästi (=liikaa!) ja sitä tuli santsattua aika monta kertaa.

Tänään olikin sitten nuoremman pikkusiskon rippijuhlat, voi ei se on jo kauheen iso tyttö! Päältä löytyivät samat vermeet ku perjantaina oli häissä. Juhlat oli varsin pienimuotoiset, tosin ei sitä muuten oliskaan jaksanu kahta kertaa saman viikonlopun aikana juhlia. Kakkua oon ainaki syöty nii että korvista tulee ulos. Mut kyl vielä ehkä sittenki vähän mahtuis..


Noniin ja sitten vielä kuva juhla-asusta. Mekko on siis H&M:n, alunperin se oli tällainen:


En kuitenkaan ollut ollenkaan tyytyväinen siihen, et toi täydellisyys oli olkaimeton. VIHAAN sitä ku mekkoa revitään kainaloista koko ajan ylöspäin. Ja sitä fiilistä, ku tuntuu et pian vilauttaa. Siispä meikä vetäisi mekon vyötärönauhan pois ja teki (=lue: mummu ompeli) siitä halterneckin!

Mekko: H&M + DIY
Helmet: Mummulta
Kengät: ?? Yo-juhlakengät
Bleiseri: H&M
Laukku: Kirppis

Sukkikset ei muuten ihan oikeesti ollu noin räikeän eriväriruskeat, salama vääristää ihan sikana. Mut nyt tykkään tuosta mekosta ihan mielettömästi! Siitä tuli paljon hienompi ton olkaimen kanssa. Olo oli naisellinen ja nätti, joten voiko mekko enää parempaa fiilistä saadakaan aikaiseksi?

Mitäs mieltä, oliko oikea ratkaisu tuunata mekkoon halterneck?

15 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihana mekko!:) kaunis väri

Sofia D kirjoitti...

Mekko on tosi kaunis ja minäkin inhoan tunnetta, että olkaimeton mekko putoaa. Eli varmasti oli oikea valinta ommella halterneckiksi (miten toi kirjoitetaan?:D)!:)

tipitii kirjoitti...

Tuosta mekosta tuli tosi nätti muokkakusen jälkeen, vaikka kyllä tykkäsin siitä olkaimettomanakin. Mutta aivan täydellinen mekko on kyllä!

HELMI kirjoitti...

Ole samaa mieltä Tipitiin kanssa. Oli oikea ratkaisu vähän muokata sitä...

Laura kirjoitti...

Nättinä olit : )

Åsa kirjoitti...

Hieno idea laittaa tuo vyötärönauha niskalenkiksi. Olen itse kerran ollut juhlissa, joissa vastapäätä istuvan neidin olkaimeton mekko tipahti rintojen alapuolelle, eikä tyyppi itse edes huomannut sitä aluksi. Se oli niin kiusallista sekä hänelle että meille muille, että tästä viisastuneena en itsekään ikinä käytä olkaimettomia mekkoja.

veera kirjoitti...

Näin sut kirkon pihalla :-) Katoin eka et hetkinen ompa tutun näköinen mut tajusin että sehän olet sinä :)Mustat hiukset sopii sulle tosi hyvin!

Roosa kirjoitti...

*~SL: Lady in red- juttua kuuli kyllä aika paljon perjantaina ;)

Sofia D: Kyl se varmaan noin kirjotetaan, piti itekin tarkistaa googlettamalla et kirjotin sen oikein :D

tipitii: Onnistunein tuunaukseni mun mielestä tähän mennessä :)

HELMI: Pysyy ainakin ylhäällä ;)

Laura: Hih, kiitos <3

Åsa: Oi kauheeta, mahtoi olla tyttö nolona loppujuhlien ajan :S

veera: Ai näitkö? :D Sillon ku istuskelin yksinäni siinä penkillä? Mä koitin tutkailla blogistas sun kuvia mut et kyllä näyttäny tutulta. Ehkä mua jänskätti niin paljon etten ees ympärilleni vilkuillu ;)

veera kirjoitti...

Eikun siinä kun kävelit kirkon portaita alas :) Mun serkku on ilmeisesti samassa koulussa pikkusiskosi kanssa :-)

Roosa kirjoitti...

veera: Aa, rippijuhlakirkon pihalla. Käsitin että häiden pihalla :D Joo ei sitten ihme etten tunnista, siellä oli niin hirveesti väkeä siinä kirkon edessä et hyvä jos sekaan mahtui :D

Jenna kirjoitti...

Ihan kiva se oli ennenkin, mutta mukavuus ennen kaikkea ;)

Roosa kirjoitti...

Jenna: Ja tällä kertaa tyylikkyys ei ees kärsiny mukavuusasteen parantuessa vaan mun mielestä molemmat kohos kertaheitolla monta kymmentä prosenttia ylöspäin! :)

Emmi kirjoitti...

Ihana mekko ! (:

Lindamaria kirjoitti...

Nonihäh, kenen mielestä toi musta jakku on TYLSÄ!? Ei todellakaan - se on ihana ton mekon kanssa;)uu, ja se on muuten nätisti tuunattu! Harmillista vain, että ite en osaa tehdä yhtään mitään vaatteilleni - luultavasti tässäkin tapauksessa olisin ostanut uuden mekon :// :D

prinsessa masc kirjoitti...

Ihana mekko ja väri sopii sulle tosi hyvin (: