tiistai 16. kesäkuuta 2009

Parit parit kenkiä

Minäkin toteutan viimein tämän kenkähaasteen! Osa kuvista piti valitettavasti metsästää täältä blogin uumenista, mä kun olen n. 150 kilometrin päässä kenkäkokoelmastani.

"Tehtävänä on kertoa kengistäsi, eli viimeiset ostokset jne. Lopuksi haasta niin monta kuin haluat, tekemään sama."


1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
Pehmeän pinkin väriset korkkarit Andiamosta, kun sain parini puoleen hintaan äidin ostaessa juhlakorkkareita. Oikeastaan äiti nämä ihanuudet mulle kustansikin. Korko on matala mun korkkareiksi, mut onpahan ainakin hyvä kävellä! 17e siis kustansivat. Ja maukkaat on, hyvin maukkaat.


2. Lempiparisi, väri, koko?
Ääääär, en suostu valkkaan yhtä, valitsen kaks. Ensinnäkin keltaiset Andiamon korkkarit jotka on saatu synttärilahjaksi Tanelilta. Vaan sen takia, et ne on täydellisen kauniit kengät täydellisen ihanalta ihmiseltä. Ja sitte viel gladiaattorikorkkarimuruni. Mukavimmat korkkarit jalassa ever, malli on mahtava ja voisin elää nää jalassa. Tanssin näillä hei laivalla 5 tuntia putkeen!


3. Onko jokin kenkämalli mitä inhoat?
Teräväkärkisille piikkikorkkareille en lämpene, en sitten millään. Crocsitkaan ei houkuta, vaiks tänään bongasin hei korkkaricrocsit!


(Mitä ihmettä nää on olevinaan?!) kuva

4. Paljonko olet valmis maksamaan uusista kengistä?
Oon ihan sikapihi, kalleimmat kenkäni on maksanu 45e (noi gladiaattorikorkkarit). Eli en luultavasti paljoa viittäkymppiä enempää, edes täydellisistä yksilöistä. Ajattelisin, et tollaset samanlaiset voi pian tulla vastaan kirpparilla ja voin säästää monta kymmentä euroa. Pihi ku pihi.

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
On mulla yhdet nilkkurit ollu käytössä nyt jo ainakin 5 vuotta. Eli niin kauan, kuin malli miellyttää ja kengät on ehjät. Kirppisprojekti odottelee toteuttajaansa, ainakin kymmenet kengät voisin myydä eteenpäin. En mitään kauniita yksilöitä, epäonnistuneita kirppisostoksia enimmäkseen. Mm. nämä kaksi paria on lähdössä eteenpäin:


6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
Voisin tietty, jos niihin tykästyisin. Mut en montaa paria (tyyliin kymmeniä), menis jo typeräks. Kyllä mulla on ihan omakin maku mikä toimii, ei tarvii toisilta ideoita pölliä.

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?
Matala(tolppa)korkoisissa nilkkureissa. Ballerinoissa alkaa vetään suonta, tennareiden tasapohja satuttaa kantapäitä, korkokengät taas kiduttaa päkiöitä. Ehkäpä näissä on parasta tepastella mun kengistä (nää on myös ne mun vanhimmat kengät):


8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?
Yritän vältellä ilman ohkasia sukkahoususukkia kulkemista, sillä mulle tulee niin helposti kengistä rakkoja. Eli ei, en pahemmin ole ilman kenkiä enkä sukkia.

9. Ja vielä: Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?
Mä en välttisti tarviis mitään kalliita, kunhan ne olis ihanat ja kauniit ja laadukkaat kengät. Minna Parikalla on nättejä, sanotaan nyt vaikka että nämä:


Heitetäänpäs sellainen kysymys ilmaan, kuin että montako paria kenkiä lukijoilta kotoa löytyy?
Mun lukuni huitelee tällä hetkellä (jos määrästä miinustetaan ne mitkä on lähdössä kirppikselle) jotain 20:n ja 40:n parin välillä. Pitää tarkistaa.

13 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Noi sun pinkit avokkaat on ihanat :))

*~SL kirjoitti...

Ihania kenkiä kaikki

miumiu kirjoitti...

tää neiti ei ainakaan pysy laskuissa kenkiensä kanssa! sanoisin saman mitä säkin, eli 20 ja 40 parin väliltä 8D

Riikka kirjoitti...

Mulla taitaa kenkiä olla jo yli 50 paria, jotenkin ne on huomaamattomasti lisääntyneet :D Tänään taas tuli yksi pari lisää!

Laura kirjoitti...

Tuun ryöstää sun gladiaattori korkkarit :)!

Roosa kirjoitti...

Emmi: Hih, niin on ;) Oli aika hauskasta ku kokeilin noit korkkareit pinkkien sukkahousujen kanssa :D Täysmätsi ;)

*~SL: Hih, kiitos :)

miumiu: Ja koko ajan ilmaantuu lisää nii niitähä pitäis sitte koko ajan olla laskemassa! Kauhee vaiva.

Riikka: Hei tavoitteena on kenkäpari/per päivä/vuoden ajan! Eli sellaset about 365 paria. Siihen tähdätään!

Laura: Ei onnistu ku ne on mun jalassa niin usein et huomaisin kyllä jos sä mun jalkoja tulisit kutitteleen ryöstöaikeissa :D

Cata kirjoitti...

Gladiaattorikorkkarit<3 Itselläni on kai sellaiset kymmenen paria kenkiä, joita kaikkia rakastan, mutta lisää tulee koko ajan :DD Kiitos vielä kommentista!

MarJa kirjoitti...

en minäkään pysy mukana kenkämääristäni. Uskoisin niitä olevan noin 50 paria ja silti ei tahdo löytyä ikinä mitään tilanteeseen sopivaa!

Cinderella kirjoitti...

Noin 110 paria, laskin vaatehuoneen siivouksen yhteydessä. :)

-C

Keke kirjoitti...

Tykkään noista pinkeistä ja keltaisista=) Ihkut=)

imagination kirjoitti...

ihania kenkiä sulla! :)

Ence kirjoitti...

Crocsit pitäisi kieltää lailla. Vähintään nuo korkkariversiot! Sieluni oksensi kun näin ne ekaa kertaa.

vra kirjoitti...

Noi keltaset on <3