sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Kolme täysosumaa

Ehkä mä nyt sit voin luopua mun neurooseista ja uskoa et noi rumilusjäljet lähtee tosta kädestä jossain vaiheessa pois. Nyt ne alkaa jo kellastumaan, hyrr. Kiva vappuna istuskella t-paidalla piknikillä ku ohimenevät mummelit varmaa luulee että oon piikitelly jotai vähä vahvempia juttuja suoniini. Jeaaah..

Ja nyt sitte niitä ostoksia, mukaan tarttu kolme juttusta. Nyt pitää kyllä varmaan alkaa pieneen ostoslakkoon, meinaa rahaa tulee toukokuun opintotuen jälkeen seuraavan kerran vasta kesäkuun lopussa ja yks vuokra pitää maksaa ennen sitä. Onneks on kuitenkin noita säästöjä.

Pitsileggarit: Gina Tricot, 4,90e

Mä oon niin vannoutunut sukkahousuihminen kuin olla ja voi, en käytä ikinä leggareita. Mut nyt päätin vihdoin opetella ku oli noin halvat ja nätit yksilöt alennuksessa. Eikö teille, jotka leggareita useimminkin käytätte, tuu rakkoja jalkoihin? Ku paljaat jalat korkkareissa vois olla just sellainen yhtälö et rakkoja kyllä ilmestyy. Olisin muuten halunnu ostaa toisetkin tommoset, mut ne ei ollu valkoset vaan sellasta hassua keltasen haaleeta beigeä. Ei mulle kiitti.

Hame: Gina Tricot, 4,90e

Hii mä löysin sen! Edellisen postauksen sisarushamonen samalla alehinnalla. Ja mä ku luulin ettei näitä olis ees ollu Turun Ginassa. Ette voi arvaa miten paljon hypin ja pompin (kirjoitin eka et hypein ja pompein, voi Porin murre) ku näin tän. Toi ja punaset sukkikset on palavaa rakkautta.

Ja sitten vielä yks löytö, joka lämmitti mieltä ihan erityisesti.

Kengät: Kirppis, 5e

Alunperin H&M:stä noi kenkulit, ja vieläpä ihan käyttämättömät. Mun 38 jalalle noi 37:t oli just sopivat, vitsit sentään. Noissa taitaa olla pikkuinen piiloplatform tai sitte vaa nään/tunnen väärin. Samalta tyypiltä oli myynnissä muitakin kivoja kenkiä, mut ne oli mulle liian pieniä. Noiden kenkien päällysmateriaali ei oo semmosta ihmeellistä muovia nii luulis noiden kestävän vähän paremmin ku nää:


Noita ei taida pelastaa enää mikään?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas kerran mahtava kirppislöytö nuo kengät!:)

Anonyymi kirjoitti...

mihin oot menossa kesällä töihin? kivat kenkulit löysit.mistä kirpparilta nuo bongasit?

Roosa kirjoitti...

Sofia D: Niin on, tekis mieli laittaa ne jalkaan joka päivä :D

Anonyymi: Lasten kesäleireille lastenohjaajaksi tonne Turun saaristoon :) Ja toi kirppis on nimeltään Piispanristin kirppis vaiks se ei ees sijaitse Piispanristissä? :D

-SL kirjoitti...

Ihanat, edulliset löydöt! oi tosi harmi että kenkien korko kului noin pahasti :/ sama käynyt täällä monet kerrat..

June kirjoitti...

Mä käytän legginsien kanssa kyllä sukkia :D En aina, mutta monesti. Korkkareihin pystyy laittamaan ihan ohuet nilkkasukat, jos ne vaan saa piilotettua legginsien alle (ne varret siis). Tai sit käytän ihan värillisiäki nilkka- tai polvisukkia. Riippuu vähän kengistä. Mun mielestä tennareidenki kanssa legginsit on parempi ku sukkahousut, ihan esim. puettavuuden kannalta (jos vaikka tulee hengailtua paljon sovituskopeissa) ja mun mielestä sukat saa aina kulua enemmän, ku sukkahousut :)

sannero kirjoitti...

kivat kengät oot (taas) bongannut :D

piispanristin kirppis sijaitsi ennen piispanristillä, mutta muutti sinne turkuun kun rupesivat hoploppia rakentamaan :)

Cinderella kirjoitti...

Mullahan on noi samat H&M:n nilkkurit mustana, jotka sulla on liilana. Mulla ei korot vielä näytä pahalta mut kärjissä on ikäviä valkoisia laikkuja. Onneksi eivät olleet kalliit, mutta harmittaa, koska ovat tosi kauniit kengät.

Mä käytän legginsien kanssa useesti sukkia, sellasia ohuita ihonvärisiä. Vältyn (useimmiten) rakoilta eivätkä kengätkään hikisty kesäkuumalla niin pahasti, kun on sukat välissä. Jos taas haluu vähän paksumpaa sukkaa ja kengät on muut kuin sandaalit tai peep toet, niin voi laittaa sellaset puuvillaiset avokassukat.

On muuten tosi kivat noi sun kirppiskengät. Kade! :)

-C

Josephine kirjoitti...

mulla tulee aina jonkulaisia rakkuloita jalkoihin,onneksi tunnen kaikki kenkäni sen verran et tiedän mistä tulee mihin joten varaudun huomaamattomilla laastareilla :DDD Ja mulla on noi pitsileggarit ja ne kellertävät myös,pure love <3

Unknown kirjoitti...

Noille tien syömille korkkareille ehdottaisin paikkaukseks kynsilakkaa :-) Hennesissä on ollut ainakin hyvin lähelle saman väristä myynnissä ja kuka sitä värieroa korosta huomaa!

Tanja kirjoitti...

hieno löytö nuo kengät =)

Poff kirjoitti...

Tosi kivat noi kirppiskengät! :)

Roosa kirjoitti...

*~SL: Joo ja ku noi oli viel TOSI kivat ja kauniit kengät :(

bubble: Hei ei olis tullu mieleenkään toi ohut nilkkasukkajuttu! Kiitos vinkistä, pitää testailla :)

sannero: Hassuu et pitivät silti vanhan nimensä, suhteellisen hämäävää :D

Cinderella: Täytyy vähän kattoo miten sellaset ohuet sukat natsaa noiden vähän läpinäkyvien pitsilegginssien alle, toivottavasti ei näy läpi

Josse: Joo rakkolaastarit pitää aina kyl ottaa mukaan tästä lähin jos noilla kuljen :D

Lina: Oi vitsit teillä on hyviä vinkkejä! Täytyy kyllä oikeesti käydä kattomassa jos vaiks olis just oikeen väristä. Kiitoskiitoskiitos!

-T- & Poff: Kiitos <3