keskiviikko 14. tammikuuta 2009

THE kengät.

On kyllä onni, että maailmassa on välillä paljon parempia päiviä kuin tavalliset arkipäivät. Tästä päivästä on hyvää vauhtia tulossa yksi sellainen.

Aamulla oli vain yksi tunnin mittainen luento lääkisläisten kanssa korvasta, jonne poljin tuolla HYPERMEGAliukkaudessa tällaisessa:

Raitatoppi: H&M
Neuletakki: H&M

Hame: Vero Moda

Vyö: Seppälä

Sukkikset: H&M

Kengät: K-Kenkä
Korvikset: Glitter


Eikä tullut edes kylmä ku oli toiset sukkikset noiden paksujen villasukkiksien alla. Luennon jälkeen menin piiiiiiiiiiitkästä aikaa (oikeesti, viimeks kävin ainaki miljoona vuotta sitte) kirppikselle. Turkulaisille tietoksi että Piispanristin kirppikselle suuntasin, se on niitä harvoja mihin jaksaa pyörällä lähteä.

Kolusin 3/4 kirppiksestä löytämättä yhtään mitään. Vanhoja rytkyjä toistensa perään ja kymmeniä poikien hokkareita. Mut sitte toisiks viimisessä rivissä oli pöytä, jonka oli ilmiselvästi vuokrannut joku nuorempi ihminen. Ja todella pieni sellainen! Suurin osa vaatteista oli XS ja 32 (!!) kokoa. Mut onneks pari täydellisyyttä löytyi sen ihanan liian pienen pikkumustan tilalle samasta pöydästä.


Korkkarit: Kirppis, 2e

Nyt mulla ei ole enää mitään must have listalla! Paitsi tietty se hiton bleiseri ja pikkumusta nyt uusina lisäyksinä. Mustat peruskorkkarit söpöllä rusettijujulla, noi on jotain hassua muovista materiaalia mut kuitenki tosi hyvät jalassa.

Neuletakki: Kirppis, 3e

Hiukan armyhenkeä tuossa neuletakissa eikös ole? Toi kakkoskuva valehtelee väriä ihan siiiiiiikana, on oikeesti ihan pikimusta. Kaksirivinapitus on nam ja lisäks toi on just hyvin istuva eikä lörpötä mistään. Alunperin Vero Modasta.

Liivi: Kirppis, 1,5e

Namnamnam. Ensimmäinen liivini by the way. Toi on alunperin seppälästä, kokolappumerkistä päättelin näin. Enää pitää vain opetella yhdistelemään tuota niin että se näyttää just niin nätiltä ku oon kuvitellu mielessäni.

Sitten kurkkasin saman pöydän kenkähyllylle ja näin NE. Eeeeeei, ne on varmasti ihan liian kalliiksi hinnoiteltu. Tai sitte ne on väärää kokoa tai todella kuluneet. Mut EI, NE OLI TÄYDELLISET!

Kengät: Kirppis, 12e

Ne on ne THE Vagabondin nilkkurit joista oon haaveillu! Ku näin nää ihan liikkeessä nii päätin et tuon tyyliset mä vielä metsästän jostain mut halvemmalla. Ja miten kävi?!?! Löysin just ne haavekengät alkuperäisessä muodossaan 12 eurolla! Eikös näiden alkuperäinen hinta huitele jossain kahdeksankympin tienoilla? Voitte vaan kuvitella kuinka monta sydämenlyöntiä mun sydän jätti välistä ku löysin nää. Kalleimmat kirppiskengät ikinä mut varmasti myös ihanimmat. Raaaakaaaastaaaan.

Tänään on luvassa vielä ainakin circuit jumppaa ("kuntopiiriharjoitus eri liikuntavälineillä, kehittää lihaskuntoa ja hapenottokykyä") koulukaverin kanssa, toivottavasti pysyn jotenkin hengissä. Tai no ajattelen vaan mun uusia kenkiä nii varmana pysyn.

Hihi. Vitsit.

24 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihania löytöjä! En mä vaan löydä koskaan mitään kivaa kirppikseltä :/

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät, molemmat parit, mutta etenkin nuo Vagabondit! Aivan hitsin upeat! :D

A.K. kirjoitti...

Ihania löytöjä! :) Ja vielä noi Vagabondin kengät! Nyt olen kyllä niiiiin kateellinen ja vielä kun ihan täältä Turusta löysit! :) Pitää varmaan itsekin alkaa taas enemmän käymään kirppiksellä, jos sieltä oikeesti voi tehdä tollasia löytöjä! :)

Salka kirjoitti...

Sulla kävi kyllä megatuuri noiden Vagabondien suhteen :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika hyvä tuuri noitten vagabondin kenkien kanssa!

Noora kirjoitti...

circuit on paras jumppa! harmi, että meillä se on keskellä päivää, harvoin pääsen :(

Huippuja tollaset löydöt, kun kirppikseltä löytää jotain jo kauan himoitsemaansa!

sannero kirjoitti...

What, vagabondit ja reilulla kympillä!?
Asun kyseisen kirppiksen välittömässä läheisyydessä enkä oo käynyt sielä vielä kertakaan (laiska). Jaksaiskohan heittää iltalenkin sinnepäin...

Bytheway minä nyt sitten omin itselleni Euromarketista farkkulegginsi-ihanuudet siihen kivuttomaan 10,95 hintaan. Täydellisen mukavat päällä, katsotaan miten kestävät kulutusta :)

Cinderella kirjoitti...

Kivaa Circuitia! Ne ovat onneksi nyt keväällä siirtäneet sen toisen circuitin perjantaihin, mikä tarkoittaa, että saatan voida itsekin taas alkaa käydä siellä, vaikka olenkin liikunnan sivuaineessa. Nyt aikaisemmin nääs circuitit ovat osuneet päiviin, jolloin meillä on 4 tai 6 tunnin treenit... :S

Vagabondin kengät on makeet!! Eikä yhtään liian kalliit.

Joa kirjoitti...

Ai että oon kade! Oon noita samoja Vagabondeja kuolannu jo sata vuotta. ;) Tosi hyviä löytöjä oot löytäny. Yleensä kirppareilla on niin paljon sitä mummokamaa, että epätoivo iskee jo ovella! Harvinaiset löydöt saavat kuitenkin palaamaan aina uudelleen. :-D

Roosa kirjoitti...

Jenna: Ei silti kannata luovuttaa, en mäkään löytäny ennen ku aloin käymää useammin :)

Cocos: Mä en voi vieläkään uskoa kuinka hyvä säkä mulla tänään kävi!

A.K.: Kyllä kantsii, vaikka suurin osa pöydistä on mummokamaa täynnä. Aarteiden takia se kiertely on vaivan arvoista ;)

Salka: Niin kävi, ihan uskomattoman hyvä <3

ninaa: Heh, jep! Epätoivo iski jo mut onneks en lopettanu kiertelyä kesken :)

norppa: Okei hyvä tietää että ees joku tykkää, ei se sitte voi olla niin kamalaa :D

sannero: Mä en käyny kattomassa niitä legginssejä, tuntuu että omistan liian vähän pitkiä paitoja niiden käyttämiseksi :/

cinderella: No hyvä että säkin pääset kun siitä näyttävästi paljon tykkäät :) Jos törmäillään, tuu huikkaan moi ;)

Joa: Niin totta! Pitää vaan olla kärsivällinen nii kyllä ne löydöt sieltä hyppää lopulta kyytiin :)

A.K. kirjoitti...

Taisin muuten bongata sut ennen circuit-tunnin alkua, mikäli sulla oli sellanen ruskea hihaton paita päällä. :) Itse olin sillä edellisellä perusbic-tunnilla ja olin juuri lähdössä pois. :)

Luminous kirjoitti...

Noi vagabondit on kylla aarre!! tykkailen sun tyylista:)

Ladetsu kirjoitti...

Sullon kyl ollu tosi hyvä tuuri. :)

-SL kirjoitti...

Kivat rusettikengät

anette kirjoitti...

Oivoi oon kyllä aikas kade noista Vagabondeista. Kävipäs sulla toosi hyvä tuuri! Höh miksen ite löytänyt noita sieltä kirppikseltä kun Turussakin asun (taino toiv oli eri koko ku mulla:D). :( Munkin pitää kyllä eksyä tonne Piispanristin kirppikselle, en oo koskaan ennen kuullutkaan tosta. Oon kyl asunut Turussa vasta(?:D) puoli vuotta..

Ja noi ekan kuvan kengät on kans niiiiin söpöt.<3<3

kullanmuru kirjoitti...

Mulla on tuollaiset samanlaiset harmaat sukkikset :)

tipitii kirjoitti...

Todella upeita löytöjä! Varsinkin liivin ja noi kengät olisin aivan valmis kaappaamaan omiin varastoihini ;)

Cinderella kirjoitti...

Tuun. :)

-C

June kirjoitti...

Voi, ihanat kengät! Both of them. Huippua että jotkut tekee noin hyviä löytöjä kirpparilta, antaa itsellekin inspiraatiota lähteä taas kiertämään kyseisiä paikkoja :)

eevi kirjoitti...

Ihania kenkiä, varsinki Vagabondit ja K-kengän saappaat :) tuollaset kengät ku joskus itekin kirpparilta löytäisi :D

Roosa kirjoitti...

A.K.: Voi apua oikein bongasin :D Onneks näit mun ennen tuntia etkä tunnin jälkeen, olin meinaan ihan ku jääkarhu saunasta tulossa ;)

Inka: Voi kiitos kehuista, punastuttaa :)

Emmanuelle: Jep, ihan uskomattoman hyvä tällä kertaa!

*~SL: Kiitos :) Ne on tuollaiset peruskorkkarit plus rusetti nii eihä niistä voi olla tykkäämättä ;)

Anette: Ootko ettiny Googlesta (tms) Turun kirppiksiä? Löytyy aika hyvä lista, siitä sitten kiertelemään!

kullanmuru: Mä sain noi vielä joululahjaks, aika hyvä maku joulupukilla :)

tipitii: Kiitos! Ja tosta neuletakista ei saa ihan oikeenlaista kuvaa tosta kuvasta, se on oikeesti kans todella kiva :)

Cinderella: Toivottavasti ei törmäillä sillon treenien jälkeen, hikisyys plus minä on aika ällöttävää :D

bubble: Ei kantsii ikinä luovuttaa vaiks pari kolme kertaa peräkkäin ei löytäiskään mitään, kyl ne aarteet sitten aikanaan ilmestyy jokasen kohdalle :)

Jewel: Ei kun penkomaan sitte vaan! :D

Nea E. kirjoitti...

NOI KENGÄT!!!!!

Unknown kirjoitti...

Juu, kommentoin vanhaan postaukseen, mutta piti vaan tulla ihmettelemään nuita kenkiä:o oot toinen ihminen kenen tiedän löytäneen noi kirppikseltä, en tajua miksi ihmiset haluaa luopua noista! Itehän pulitin sen 85e noista elokuussa.. mikä on ehkä syy siihen etten raaski käyttää noita kun pelkään että korko kärsii:D Huh, mikä tuuri sulla on käyny:)

iinap kirjoitti...

Apua , korjaus! Se "Harrin" kommentti oli sitten multa että älä järkyty:D En tajunnu että tässä koneessa ei luonnollisestikaan oo mun tiliä oletuksena..