tiistai 13. tammikuuta 2009

Hihi haasteilua

Sain Jennalta haasteen, joka oikeastaan jatkaa tätä ikuisuuksia sitten ilmestynyttä postausta.
  1. Link to the person who tagged you.
  2. Post the rules on your blog.
  3. Write six random things about yourself.
  4. Tag six people at the end of your post and link to them.
  5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
  6. Let the tagger know when your entry is up

Okei elikkäs..

1) Murehdin asioita yleensä liiankin kanssa. Aloitin ensi vuonna edessä olevasta ruotsin pakollisesta kurssista stressaamisen jo syksyllä kun muut vasta miettivät mikä ihme on opintopiste. Uusin stressin aiheuttajani on Ellokselta piakkoin tuleva paketti, miten ihmeessä saan sen pyörän kanssa kotiin tuolta hevon kuusesta?? Näitä stressailuja on siis joka päivä kymmeniä.

2) Haaveilen tällä hetkellä tällaisesta laukusta hieman liian usein:

Konjakinvärinen iiiiiso nahkalaukku, tahtoo!
Kuvan laukku: Asos.


3) Turhaudun äärettömän helposti ollessani väsynyt. Mikäli Taneli tunkeutuu reviirilleni (puolta metriä lähemmäs minua) rankan päivän jälkeen niin ärsyynnyn ja murisen ja paiskon sitä tyynyillä. Tanelia vaan aina naurattaa, mutta se johtuu vaan siitä et mua ei ärsytysväsytä USEIN ja se ei oo viel ehtiny kyllästymään. Onneks se tajuu useimmiten sit jättää tällaisen muurahaiskeon rauhaan.

4) Iloitsen hirmusti blogittamisesta. Miten ihmeessä joku näinkin yksinkertainen juttu voi olla näin piristävää? Muista blogeista ammentamani inspiraatio tosin vaihtuu aika ajoin kateellisuuden puolelle, mut posiitiviset puolet on paljon suurempia. Vielä kun saisin väkerrettyä sen arvonnan kaikille lukijoille, idea on jo takaraivossa ;).

5) Pelkään laittaa suihkussa silmäni kiinni. Tää johtuu mitä luultavammin perinteisten kauhuelokuvien suihkukohtauksista. Heti kun laitan silmät kiinni nii kuvittelen että siihen eteen tupsahti nyt seisoon joku hullu murhaaja fileerausveitsen kanssa. Vilkas mielikuvitus..?


6) Rakastan
* rintakoruja
* Yyterin rantoja
* pikkusiskon positiivisuutta
* Ginan farkkujani
* kaikkea mikä on tehty suklaasta
* ja Tanelia aina välillä myös vaiks sitä ei ookkaan tehty suklaasta

Haaste siirtyköön eteenpäin ainakin Encelle, Emmille ja Aanalle! Pistäkääs tytöt parastanne!

Ps. Olin muuten eilen jumpassa, perus bodytunnilla. Ylpeys on korvissa asti kun sain aikaiseksi jotain uudenvuoden lupausten tienoilta! Lisäksi tänään neljältä selviää mahdunko ruotsin peruskurssille, peukut pystyyn.

(kuva)

8 kommenttia:

A.K. kirjoitti...

Olin sitten eilen samala tunnilla kuin sä! :) Tosin en kyllä bongannut sua sieltä. :) Olen muuten käynyt jo kolmen vuoden ajan däännöllisesti n. neljä kertaa viikossa siellä, enkä ole ikinä nähnyt siellä noin paljon porukkaa! Alkoi jo ihan ahdistaa, kun mihin vain kätensä ojensi, niin aina se tuntui olevan toisen naamassa. Toivottavasti seuraavalla viikolla olisi vähemmän ihmisiä. :)

Itsekään en muuten mielelläni sulje silmiä suihkussa, varsinkaan jos olen yksin kotona. :) Hassua. :)

Anette kirjoitti...

Haha, sillon kun asuin vielä "kotona" niin pelkäsin kans laittaa suihkussa silmät kiinni. Johtu just kans tosta et pelkäsin et joku ihme murhamies on sitten siinä silmien edessä sitten kun ne avaa. :D

Nyt kun asutaan poikaystävän kans täällä omassa kämpässä niin se on jostain syystä loppunut? En tiedä johtuuko se tästä pienemmästä kylppäristä tai jtn.. Tosin kyllä joskus vieläkin, tosi harvoin tosin, tulee sellanen olo ettei uskallakaan laittaa silmiä kiinni. ;)

Rva Herttainen kirjoitti...

Toinen supermurehtija ilmoittautuu. Mä hajoon tän hetken murheisiin, reissussa kertyneeseen parinkympin puhelinlaskuun (siis muutamasta alle parin minuutin puhelusta), miehen luottokortilla tänään tehdystä tonnin ostoon, saksalaiseen perintätoimistoon joka vaatii meiltä laskua joka on ajalta sen jälkeen kun ollaan jo suljettu Saksan nettiliittymä ja sit tietty oma semmatyö. Ja miljoona muuta! Ei kukaan haluais ostaa näitä murheita? Halvalla lähtis!

Emmanuelle kirjoitti...

Täällä toinen, joka odottaa kauhulla ruotsin pakollista kurssia. Joka siis on ensi syksynä. Mitä minä silloin siellä edes osaan kolmen vuoden tauon jälkeen? En yhtään mitään.

Uskallan kyllä suihkussa laittaa silmät kiinni, mutta joskus alussa ahdisti suihkun jälkeen kattoa suihkuverhon taakse saattika avata kylppärin ovea. :D

norppa kirjoitti...

Täällä kans yksi supermurehtija. Jos mitään ei tapahdu nyt, voin murehtia vaikkapa jotain mitätöntä huomista juttua jne. Varmaan stressihormonit pilvissä :(

Toivottavasti pääset ruotsin kurssille. Olisipa itellä ohi tentti, niin ehtis uhrata ajatusta sille liikunnallekin...

aana kirjoitti...

Haaste tehty :) ..ja hei mulla alko maanantaina ne ruotsin tunnit ja oli sellanen olo et oisin menny ekaa kertaa elämässäni ruotsin tunneil..apua!

Roosa kirjoitti...

A.K.: Apua onneks et bongannu, mä olin hikinen ja ällöttävä :D Ku ei toi kunto oo oikeen kohdallaan.. Mä en kestäis tuollaista rääkkiä neljää kertaa viikossa, jessus :O

Anette: Mä pelkään edelleen vaiks toi Taneli täällä pyöriikin, ehken luota sen suojelukykyyn :D

Rva Herttainen: Kohtalotoveri! Pitäisi vaan opetella oleen ihan relax mut ei, ei tuu mitään :(

emmanuelle: Toi kurssi missä kävin eilen nii tuntu kyllä ihan pelleilyltä, mä en osaa YHTÄÄN ruotsia ja sitten siirrytään suoriks lukioruotsiin? Juuuust joooo..

norppa: Mulla on onneks suht helppo jakso, pelkkiä oppimispäiväkirjoja. Ei tarvii stressailla tenttejä :)

aana: Sama fiilis, olin ihan hukassa :S

Laura kirjoitti...

Mäkin pelkään laittaa suihkussa silmät kiinni! :D mulla on aina semmonen olo että yhtäkkiä viemäristä tai jostain tulee jonkun käsi tms. :SSS

Ebayssä on aivan ihania rintakoruja, kannattaa tsekkailla! :))