sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Paniikkia ja hyödyttömiä kapistuksia

Olipas kiva järkytys kun tuo mies tuli perjantaina lomille armeijasta.
"Hei ethän nyt sitten pelästy kun ei tää oo mitään vakavaa" aloitus johti TIETENKIN heti paniikkiin. Taneli oli käynyt jossain sydänsähkökäyrässä ja siinä oli ollut joku pikku poikkeama. Ei kuulemma ole vaarallinen ja esiintyy 30% ihmisistä, mutta kuukauden liikuntakielto tuolle laitettiin. Minä nyt sitten hyörin ihan paniikissa ettei vaan nostele mitään painavaa, tiskaa taikka muutenkaan riehu. Makuutan sitä sohvalla seuraavan kuukauden ja pakotan sen vannomaan ettei tee MITÄÄN raskaita armeijatouhuja.
Kamalaa kun muutenkin olen niin vainoharhainen, jos toisesta ei kuulu mitään koko päivänä pelkään heti että jotain on tapahtunut. Tämä lisää huolestuneisuuden astettani ainaki 2500 prosenttia.


Siirtyminen kepeämpiin aiheisiin:

Ssu- kirjoitti tosi hyvän postauksen omasta luonnonsuojelijapuolestaan tuossa vähän aikaa sitten. Minäkin päätin vihdoin ja viimein saada aikaiseksi pikkuisen ja uberhelpon jutun, josta on vielä enemmän hyötyä minulle kuin luonnolle! Tämän ostaminen on siis pyörinyt mielessä ainakin vuoden.

Patterinlatausjuttu+patterit: 20e, Prisma
Eipähän tarvise enää kiroilla sitä kuinka kamerasta loppuu aina patterit kun yrittää kuvailla blogiin asuja. Pakkauksessa ollut WALL-E -hahmo ei MITENKÄÄN vaikuttanut ostopäätökseeni, tietenkään ;).

Lisäksi ostin Prismasta sadeviitan, just sellaisen minkä kanssa näyttää pyöräillessä ihan lentävältä noidalta. Olen vaan niin kyllästynyt litimärkiin housuihin, sateenvarjo on pyörän kanssa täysin hyödytön kapistus. Onneksi viitan saa otettua sisällä pois, säilyy edes jonkinlainen tyylikkyys.

Toinen "hyödytön" kapistus on kirppikseltä aikoinani löytämä harmaa hame. Tätä ei todellakaan voi käyttää pyöräillessä, katoaa viimeinenkin siveellisyyden ripe. Olisiko kellään vinkkejä miten helman nousun voisi estää? Vai tyydynkö käyttämään tätä vain autoillessa/kävellessä? Kouluun kun on kuitenkin pakko mennä pyörällä ja haluaisin niiiiiiin käyttää tätä useamminkin.

Hame: Kirppis
Paita: H&M

Sukkikset: Anttila

Löysin muuten vihdoin kämpästäni hyvän paikan kuvien ottamiseen, ei tarvitse kikkailla pyykinkuivaustelineiden ja muiden kanssa. JA mahdun kuvaan kokonaan ilman mitään ihme vääntelyitä. Vielä kun saisi luonnonvalon määrää jotenkin lisättyä..

12 kommenttia:

Ssu- kirjoitti...

Oi, kiitos maininnasta :)

Nätti hame! En kyllä keksi mitään erityistä keinoa, ehkä täytyy tyytyä käyttämään sitä vaan muulloin kuin pyöräillessä...

Salka kirjoitti...

Hui, minäkin olen huolehtija persoona. Jos rakkaasta ei kuulu esimerkiksi päivään, tai porukat vastaa puhelimeen, pelkään heti pahinta.

Hm, ei se varmaan muu auta kuin vaan sinnikkäästi käyttää hametta pyöräillessä nousi helma sitten tai ei :) Kyllä minäkin aika minihamosilla olen pyöräillyt, toivoin vain ettei kukaan ehdi näkemään mitään mahdollisia kriittisiä paikkoja ;D

May kirjoitti...

Voi, toivottavasti tuo sydänhomma ei kehkeydy miksikään.

Oletko kokeillut pyörän satulan säätöä niin, että se on vähän enemmän etukenossa? Ei ehkä maailman mukavin pyöräilyasento, mutta kumminkin. Toinen vaihtoehto olisi varmaan pukea hameen alle body, jottei varmasti pikkuhousut vilahtele.

Caramelo kirjoitti...

Kiva hamonen, itsellä tuuppaa olemaan samankaltaisia probleemia hame+pyöräily yhtölön kanssa, enkä ratkaisua harmikseni löytänyt vielä..

fudge kirjoitti...

Ihana tuo sun hamonen! :) Pyöräily ei kyllä voi olla mitenkää siveellistä hame päällä, tämä on tyly totuus! :D Hame nousee aina korviin tai sitten muuten vaan sattuu vilauttelemaan. Toivottavasti tuo sydän homma ei mitenkään pahene, mutta ymmärrän kyllä huolen määrän! <3

Roosa kirjoitti...

ssu-: Ole hyvä vaan ;) Minä olen jo suunnitellut ties mitä lenksuja hameen sisäpuolelle mitkä voisi kiinnittää sukkiksiin kiinni :D Tosin siinä hajoisi sukkikset :/

salka: Tuo kyseinen hame nousee NIIN ylös että oikeesti vilkkuu pikkarit :D Täytyy koko ajan olla repimässä alaspäin :P

may: Bodyista tulee liikaa mieleen uikkarit, en ole vielä pystynyt pukeutumaan sellaiseen nauramatta :D Mutta tuota satulan säätöä pitää oikeasti kokeilla, kauneushan ennen mukavuutta! ;)

caramelo: Hih, kiitos :) Pitää palkata joku viisas keksijänainen ratkaisemaan tämä ongelma kun se niin montaa naista harmittaa :D

fudge: Sen verran iisisti tuo miekkonen vaivaansa suhtautui, että se hieman lieventää minun pelkojani. Pakkohan sitä olisi uskoa ettei se ole vakavaa kun kahden lääkärin poika niin sanoo :D

Maria kirjoitti...

Joo tummanruskeat voisi sopia! :) Jotenkin nuo valkoiset toivat tavallaan "liikaa" sitä pitsikuviota esiin.

Hah, mä taidan myös tunnistaa itseni tuosta huolehtija persoonasta. Kamalinta on, jos tietää kullan olleen baarireissulla edellisenä iltana ja koko seuraavana päivänä ei miehestä kuulu mitään! :D Saan aina olla soittelemassa perään ja olla huolesta sekaisin.

*~SL kirjoitti...

Kiva asu! harmaa sopii hienosti sinisen kanssa

kullanmuru kirjoitti...

Tuo hame on kyllä kiva! Mutta minä lopetin pyöräilemisen juuri sen takia, kun en voinut käyttää hameita pyöräillessä :S

vippe kirjoitti...

Nätti hame!
Muakin niin ärsyttää kun ei voi käyttää koulussa hameita kun sitten pyöräilessä tulee paljasteltua liikaa... :D

Roosa kirjoitti...

maria: Jos Taneli tekisi noin niin saisi kyllä kuulla kunniansa :D

*sl~: Kiitos! :) Hoksasin tuon väriyhdistelmän vasta tuon ihanaisen hameen myötä.

kullanmuru: Minä en kyllä voi lopettaa pyöräilemistä, sen verran matkaa luentopaikoille kuitenkin on :/

vippe: Tuli mieleen että ehkäpä pitkä takki pelastaisi tilanteen? ;)

emm-ii kirjoitti...

Nätti hame! :>