perjantai 17. lokakuuta 2008

Millainen olen..?

Nappasin Olivia lehdestä tällaisen kivan kyselyn ja toteutan sen nyt haasteen muodossa!

Millainen olen..

Matkustaessani?
Tämän voi kertoa vain yhdellä sanalla: aikatauluriippuvainen. En siis ole kovinkaan hyvä rentoutumismatkustamisessa, mikäli en varaa aikaa nimenomaan siihen "ei mihinkään". Minun täytyy tietää tarkalleen mitä milloinkin tapahtuu ja olla paikalla aina kymmenen minuuttia etuajassa. Olen myös hyvin ujo puhumaan englantia, yritän mieluummin selvitä elekielellä.


Kotona?
Nykyään en enää niin kauheasti stressaa siisteydestä, yksin eläessä ei vaan viitsi siivota kun ei sitä saastaa kuitenkaan kukaa muu näe kuin minä (perjantait aina nykyään siis siivouspäiviä, äkkiä hutaisen tavarat sängyn alle ennen kuin Taneli tulee..). Olen laiska aivan kaikessa mitä kotona teen, en saa luettua tentteihin enkä siivottua.

Rakastuneena?
Puhun tunteistani avoimesti ja paljon + näytän niitä yhtälailla. Osoitan että välitän ja arvostan toista. Mutta saatan kuitenkin olla aika omistushaluinen, haluan että minä olen ykkönen ja muut tulevat tärkeysjärjestyksessä vasta minun jälkeeni.

Tanelisensuuri, kuva vm. 06

Romanttisena?
Rakastan yllätysten järjestämistä, ostelen aina kaikkia kivoja pikkulahjoja (mm. tikkareita ja söpöstelyjuttuja). Romanttisuuspuuskan iskiessä yritän myös koko ajan tunkea viereen/syliin, läheisyydenkaipuuta.

Huonoimmillani?
Silloin kun mikään ei jaksa kiinnostaa. Aina välillä iskee motivaationpuute niin opiskeluun, romantiikan ylläpitoon, siivoukseen kuin kaikkeen muuhunkin. Silloin vain olen ja makaan, en siis mitään kovin mukavaa seuraa. Mikään ei saa minua piristymään, tunteen pitää vaan antaa mennä itsellään ohi.


Potiessani huonoa omatuntoa?
Sanon sen kyllä ääneen. Mikäli minusta tuntuu että olen tehnyt vähemmän esim. ryhmätyötä kuin muut niin kyllä minä kysyn että haittaako se. Pystyn pyytämään anteeksi, ei ole minulle mitenkään vaikeaa.

Intohimoisena?
Huomioni on täysin suuntautunut kyseiseen intohimon kohteeseen, oli se sitten Taneli, luentosarja mielenkiintoisesta asiasta tai tämä blogi. Haluan yrittää parhaani ja näyttää myös muille, että hei, tämä on minulle tärkeää ja tämän minä haluan tehdä hyvin. En kuitenkaan hätäile innostuksenhuumassani vaan toteutan aina kaiken viimeisen päälle.

Haastan Moumoun, Oceanin ja Cocosin!

9 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kiitos! Toteutan tämän ensi viikolla, kun kirjoittaminen on taas sallittu.:)

Cocos kirjoitti...

Kiitoksia! :)

kullanmuru kirjoitti...

Tämä oli kiva postaus :)

muotietoiset kirjoitti...

Mahtava tapa siivota! Sänkyjen alla ei olisi tilaa, jos sitä ei olisi tarkoitetttu täytettäväksi roinalla.

Laura kirjoitti...

hah, tää kuulostaa ihan multa!
Paitsi toi matkustamis kohta xD

*~SL kirjoitti...

Hyvä postaus

piupau kirjoitti...

jep, olin niin iloinen kun kävin katsomassa asuntoa ja sieltä löytyi vaatehuone :P saan sen ihan vielä kokonaan omaan käyttööni, vaikka tuntuu että avokilla on enemmän vaatteita kuin mulla :D pitää pistää kuvia sitten huoneesta tonne blogiin, kun pääsee muuttamaan :)

Peippo kirjoitti...

Mielenkiintoista luettavaa nämä tämmöiset postaukset. :)

elisa kirjoitti...

Oiski noin paljo meikkejä. Jäis omassa käytössä vaan aika moni homehtumaan kaapinperälle. :D