maanantai 25. elokuuta 2008

First day at school.

Sinne meni ensimmäinen päivä yliopistolla, ei ollut pinaattikeittoa joten hyvin selvisin. Meitä on tänä vuonna yhteensä vain kahdeksan, joista kolme on päälle nelikymppisiä. Loput neljä muuta olivat ihan kivoja tyyppejä, yhden kanssa tulin enemmän juttuun (tosin en mitenkään "meistä tulee parhaat kaverit" hyvin). Kai tämä tästä lähtee hyvin rullaamaan.

Aamulla mikään viime viikolla valitsemistani asuista ei tuntunutkaan enää hyvältä, joten päädyin täysin uuteen (joskin samannäköiseen) vaihtoehtoon. Näissä kuteissa vietin ensimmäistä päivää yliopistomaailmassa, anteeksi huono kuva:

Paita: H&M
Farkut: vanhavanhat
Korvikset: Glitter

Ei siis mitään erikoista ollut päällä, isonna toki niin näkyy housutkin paremmin. Huomenna taidan uskaltautua laittamaan hameen mikäli säät vain pysyvät hyvinä. Yritän laittaa jonkun muun kuin sen lempi Vero Modani että tulisi uutta asukuvaa tännekin.

Olin aamulla varannut huikeat puoli tuntia meikkaamiseen, mieluummin teen rauhassa kuin
kiireellä. Nämä kuvat nyt ovat vain tylsiä tuotekuvia, ei aamulla tullut mieleen kaikessa jännityksessä että olisin voinut kuvailla myös meikkaamissession. Eli näillä tuotteilla suttasin naamani aamulla:

Loreal infallible meikkivoide, sävy 125 natural rose

Rimmelin Stay matte puuteri, sävy 004 sandstrom
Näillä tuotteilla siis pohjustin silmäluomeni aina kulmakarvoihin asti. En ole kokenut tarpeelliseksi hankkia erillistä luomivärin pohjustusvoidetta, näillä saa ihan saman tuloksen. Luomiväri pysyy näiden ansiosta hyvin paikallaan koko päivän.

Luomiväri: ??
Laitoin siis alavasemmalla olevaa sävyä koko liikkuvalle luomelle. En jaksanut panostaa varjostuksiin sun muihin eli yksinkertaisuuden huippu oli kyllä luomieni väri.

Ripsentaivutin: ?
Minun on pakko taivuttaa ripsiäni, sillä muuten ripsivärin käytöstä ei ole mitään hyötyä. Tällaisiin muovihärpäkkeisiin olen päätynyt kun kaksi metallista taivutinta hajosivat molemmat alle viikon käytön jälkeen. Huono tämä on kuin mikä, mutta parempi kuin ilman taivutusta.

Ripsiväri: Rimmelin Extra Super Lash, väri black black
Rimmelin ripsiväriin olen päätynyt niinkin yksinkertaisesta syystä kuin hinta. Piheys iski juuri kun olin marssimassa kassalle Max factor Masterpiecen kanssa (aivan unelmahyvää!). Rimmelin väri maksoi kuitenkin puolet vähemmän, eli niitä olisi saanut kaksi yhden Masterpiecen hinnalla. Päätin ottaa riskin ja koittaa kuinka hyvää/huonoa ripsiväriä tuo Rimmelin olisi. Tähän asti en ole kyllä katunut päätöstäni, vaikkei tuo yhtä hyvää ole kuin Max factor niin on kuitenkin riittävän hyvä minulle (ja kukkarolleni).

(En nyt laita uudestaa kuvia meikkivoiteesta ja puuterista) Käytin samaa meikkivoidetta ja puuteria koko kasvojen iholle kuin millä olin pohjustanut silmäluomeni. Meikkivoide sopii iholleni silloin kun se on ruskettunut, eli taitaa tässä vähän ajan päästä olla taas pakkosiirtyminen huonompaan Lorealin True matchiin (ainoa mistä olen löytänyt sopivan talvisävyn).

Poskipuna: Maybelline expertwear blush, sävy 53 sweetheart rose
Lopuksi sutaisin vielä tooodella vähän poskipunaa puuterin päälle, en tosin tuolla ylihuonolla pakkauksessa olevalla sudilla. Olen saanut kammon kaverinkaverinkaverin (:D) poskipunan ylikäytöstä enkä enää itse uskalla laittaa etten vain näyttäisi yhtä hassulta.

Tällainen tuli lopputuloksesta (kuva otettu vasta klo.15.30 eli ainakin poskipuna on kadonnut):Ei naamani oikeasti noin paljon kiillä kuin ekassa kuvassa, salama tekee kuvasta hassun. Ja juu kyllähän sen näkee että olen todella huono ottamaan meikkikuvia..

Tämä on sellainen perusmeikkini, jonka yleensä laitan minne sitten menenkin (kouluun, kaupungille, kauppaan). Bilettämään lähdettäessä lisään kuitenkin yläluomelle rajauksen ja huuliini kiiltoa. Tulipas muuten pitkät löpinät!

7 kommenttia:

Cocos kirjoitti...

Heissan! Voitit "viikon palkintokilapilun" blogissani. Voisitko lähettää osoitetietosi sähköpostiini cocos.blogitus@gmail.com niin saan laitettua palkintosi postiin:)

Ihanat nuo korviksesi muuten! :D

Cocos kirjoitti...

siis kilpailun, ei kilapilun;) anteeksi!

pina kirjoitti...

multa löytyy tuo sama Rimmelin puuteri, tykkään <3

Roosa kirjoitti...

cocos: JESJESJEE!!! Laitan heti :)

pina: Mä olen vähän yllättynytkin et kuinka hyviä Rimmelin meikit oikeesti on,vaikka ne onkin sieltä halvimmasta päästä :)

Sini kirjoitti...

Kivan näköinen blogi sinulla :D

Roosa kirjoitti...

sini: Hih,kiitos :) Häkellyn aina ihan täysin positiivista kommenteista :)

faddistgirl kirjoitti...

Heei mulla samaa puuteria vielä samaa sävyäkin :D