keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Tahtomisia ja minun maailmani musiikkia

Aaargh että minä inhoan Kelan paperibyrokratiaa! Asiakaspalvelussa neuvotaan tekemään tietyllä tavalla ja sitten kotiin tuleekin papereita että tee tällä toisella tavalla. Täytyy TAAS mennä käymään Kelan toimistossa, minä tumpelo kun en ymmärrä noista papereista tuon taivaallista ilman neuvoja.
Ärsytyskynnyksen kohottua huippuunsa Kelan takia suuntasin piristämään mieltäni kirppareille. En kuitenkaan löytänyt MITÄÄN, vaikka 75 min kiertelin kahta eri kirppistä. Minä haluan Poriin, siellä on tuhat kertaa paremmat kirppiset kuin täällä Turussa.

Ei siis ole ollut mikään ylihyvä päivä. Mielenpiristykseksi (vai masennukseksi, eihän minulla ole näihin varaa..) tutkin vähän nettikauppojen valikoimia ja Top 3 I wantwantwant!!- listalle pääsivät nämä:

Herrainkengät.
Nämä H&M:n yksilöt ovat melkeinpä juuri sellaiset mistä mielessäni haaveilen. Uudet nilkkuritkin kyllä kelpaisivat, mieluiten punaisina..Nahkakäsineet.
En nyt löytänyt kunnon kuvaa, mutta tahtoisin hieman pidempivartiset kuin nuo tuossa kuvassa. Lämmittäisivät kivasti nyt ennen kuin tulee superkylmä ja lapasten aika.


Harmaat farkut.
On ikävä huomata monen muuten täydellisen asukokonaisuuden kaipaavan juuri niitä minun kaapistani puuttuvia harmaita/muuten vaaleita farkkuja. En ole ostanut farkkuja ainakaan puoleen vuoteen joten kyllä minulla on oikeus saada omat harmaat rakkauteni, onhan?

Ssu- haastoi minut ja muutamat muut bloggaajat paljastamaan omasta mielestämme hyviä biisejä.
Säännöt: Listaa viisi laulua, joista pidät tällä hetkellä. Ihan sama, mitä genreä ne ovat, millaiset sanat niissä on tai ovatko ne edes hyviä, mutta niiden täytyy olla lauluja, joista todella nautit tällä hetkellä. Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!

Minä valitsin listaani nämä, eivät ole missään järjestyksessä:
1) Zen Café: Todella kaunis (Ensimmäinen Zen Cafe rakkauteni, edelleen 7 vuoden jälkeen se sykähdyttää samalla voimakkuudella)
2) Anssi Kela: Uudet autot (Kaunis, niin uskomattoman kaunis. Suosittelen kuunneltavaksi autossa illalla pimeässä matkalla kohti kotia)
3) Jenni Vartiainen: Malja (Äh, en löytänyt netistä tätä biisiä. On kuitenkin loistava krapula/alottelubiisi kun vituttaa)
4) Anssi Kela: Älä mene pois (Ällömöllöromanttiikkaa, me likes! Älkää välittäkö tosta videosta, kuunnelkaa vaan biisiä)
5) Moulin Rouge: Come What May (Meidän biisi, haluan ehdottomasti tanssia tämän minun ja muruni tulevissa häissä <3) Haastan Sofian ja Ladyam: n!

(kengät&käsineet H&M, farkut Asos)

7 kommenttia:

sofia kirjoitti...

Oi jee kivaa! 8)
Vitsit, olisin itsekin saattanut valita todella kauniin "todella kaunis" -biisin, se vaan on niin ihana aina! <3

ladyam kirjoitti...

Hihii, kiva kiitos :> Pitääkin alkaa miettimään jo listaa ;P

*~SL kirjoitti...

Harmaat farkut on hienot!

Anonyymi kirjoitti...

Harmaisiin farkkuihin jos johonkin kannattaa sijoittaa, ne sopii suunnilleen kaiken kanssa! Itse rakastuin Elloksen/Josefssonsin kohtuuhintaisiin yksilöihin, jotka tuntuu jalassakin aivan täydellisiltä, ei purista, eikä edes tunnu päällä farkuilta!<3

Pöö, et haastanut viittä! No ei se mitään, tuo Come What May on muuten aika ihana, en ollut ennen kuullutkaan sitä :)

Roosa kirjoitti...

ssu- : no luinpas taas ohjeet hyvin :D Voi nenä, en huomannut että viisi piti haastaa :/

pina kirjoitti...

nuo farkut, aihh <33

Caramelo m kirjoitti...

Harmaat farkut kelpaisi munkin kaappiin!<3