maanantai 25. elokuuta 2008

Kauneuskyselyä

Iih, huomenna alkaa yliopisto ja täällä alkaa olemaan pieni paniikki päällä. Jännitän kaikkea turhaa, esim. mitä jos yliopistoruokalassa on tarjolla vain jotain pinaattikeittoa (YÖKS) tai että sataa kaatamalla eivätkä tuutorit olekaan odottamassa meitä pieniä fukseja pihalla. Pitäisi vain mennä eikä miettiä, mutta minkä sitä ylistressaavalle luonteelleen mahtaa.

Koska nyt ei ole sattuneesta syystä tarjolla yhtään kuvia päivän asuista sun muista (ollaan vietetty viikonloppua avomiehen kanssa ihan vaan kotona), niin toteutan tällaisen kauneuskyselyn jonka nappasin jostain vanhasta Cosmopolitanista.

1. Varhaisin meikkimuistosi?
Ensimmäisenä tulee mieleen ylisuperglitterluomivärit joita ala-asteen discoihin oli pakko laittaa hieman reilulla kädellä. Näytin aivan varmasti hyvin järkyttävältä, mutta silloinhan se oli vain coolia. Väreinä suosin muistaakseni shokkipinkkiä ja kirkkaan vihreää.


2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
En usein kanna mukanani mitään meikkejä, en edes puuteria (minkä suhteen pitää tehdä parannus!). Huulirasva saattaa tuurilla löytyä.

3. Lempituoksusi?
Emporio Armanin Diamonds. Tämä on ainut tuoksu minkä omistan enkä kyllä muita tarvitsekaan. Yhdellä suihkauksella sopivan keveä ja muutamalla sopivan bile. Hyvin on kyllä Taneli osannut lahjansa valita.


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Kuori+naamioi. Kuorin ihoni viikoittain + laitan naamion perään ja voin kyllä kertoa että iho tuntuu aivan samettiselta sen jälkeen! Haluaisin tehdä noin joka päivä, mutta se tekisi iholle vain huonoa.

5. Uusin kauneuslöytösi?
Silmänympärysvoide. Voitin lahjakortin johonkin nettikauppaan ja tilasin sieltä tuollaisen Laveran voiteen. Vielä en ole huomannut mitään eroa entiseen, mutta löytö mikä löytö.


6. Ikimuistoisin virheostoksesi?
En ole pahemmin tehnyt virheostoksia, "ikimuistoisin" taitaa olla kevythiusvärin ostaminen kun on pitänyt ostaa kestoväriä. En taida olla ainut kenelle noin on käynyt?

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Kyllä tämän naaman punoituksen taltuttamiseen tarvitaan meikkivoidetta. Paras ikinä käyttämäni voide on Lorealin infallible. Tällä hetkellä käytössä vielä kesäsävy, natural rose nimeltään.


8. Eyliner vai kajal?
Henk. kohtaisesti eyliner ihan vain siitä syystä etten ole ikinä kokeillut kajalia. Pärjään ihan hyvin eylinerillä kun en pahemmin alaluomea tykkää rajailla. Ostin juuri vähän aikaa sitten kynämaisen eylinerin, toivottavasti tulemme hyvin toimeen keskenämme.

9. Tuote jota ilman et tulisi toimeen?
Garnierin puhdistusemulsiota. Jos unohdan vapaapäiväaamuna (=ei tarvitse meikata) pestä kasvoni tällä, sen kyllä huomaa illalla. Ihoni tulee kiiltäväksi ja helposti rasvoittuvaksi ilman tätä. Loistotuote juuri minun iholleni.


10. Tuote, jota haluat vielä koittaa?
Jokin Lumene Natural code meikki/muu tuote on seuraavaksi testauslistalla, ihan vain uteliaisuudesta.

Haastan tähän Jennyn ja amben!

(Garnier Armani Loreal Glitter Lavera)

7 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Kouluruoka on NAMIA!<3

Roosa kirjoitti...

moumou: Ei voi olla mikäli se sisältää pinaattikeittoa taikka kasvispataa :D

ambe kirjoitti...

Jes tosi kiva saada vähän haastetta! (: Armanin Diamonds-tuoksu on muuten minunkin lempparini!

Lovely kirjoitti...

Tsemppiä vaan yliopistoon!! Meillä on ainakin yhdessä ruokalassa valittavana vähintään 4 ruokalajia ja niitä ruokaloitakin taitaa olla yli 5...joten ei tarvii pelätä - kyllä sieltä jotain syötävää löytyy:D

Jenny kirjoitti...

Oukkidoukki, otan toki haasteen vastaan, tänks;D

...ja minäkin käytän diamonds tuoksua, se on ihanaa!<3

Roosa kirjoitti...

ambe: Innolla odotan mitä vastailet ;)

lovely: Meillä aloittaa tänä vuonna hurjat 10 ihmistä samaan aikaan tän mun pääaineen, eli pitää varmaan ekana päivänä mennä sinne syömään minne muutkin :) Kyllä minä jotain suuhuni pistän etten vaikuta nirsolta (mitä kyllä olen) ;)

jenny: Käyn päivittäin kyttäilemässä että mitä vastailet, tulee varmasti kivoja vastauksia kun olet (vissiinkin?) sellainen kosmetiikkafriikki :D

cha kirjoitti...

tuo kaikesta hassusta stressaaminen kuulostaa niin tutulta! Oon itekki oikea stressipesäke :D