torstai 10. heinäkuuta 2008

On ollut kertakaikkiaan aivan järjettömän tylsä päivä (oi työt missä luuraatte?).
Poikaystävää kova ikävä, vielä viikko ennen kuin nähdään taas. Inhottaa ajatellakin et vielä PUOLI VUOTTA ennen kuin saadaan taas asua yhdessä kunnolla ilman mitään armeijoita. Äh. Typerää ettei aina voi olla täydellistä.

Koska tänään ei tapahtunut yhtään mitään ei ole myöskään kuvia tästä päivästä. Lisään kuitenkin hieman väriä tuomaan pari viikkoa sitten napatun kesäkuvan.Blogintäytteeksi kyselyä:

Mitä katsot tv:stä?
- Tällä hetkellä tulevista Gossip Girliä, Cashmere Mafiaa, Rumaa Bettyä, Serranoja ja Teoria Miehistä.

Mitä koruja yleensä käytät?
- Olen ihastunut pikkuisiin nappipallokorviksiin, minulla on niitä jo neljää eri väriä. Lisäksi uusin kaulakoruostos, pinkki tähti hopeisilla reunoilla on kovin suloinen,siskolla samanlainen mustana (Kuvia koruista kunhan pääsen Turkukotiin ensi viikon perjantaina).

Onko sinulla lävistyksiä, missä?
- Korvissa vaan, vuosi sitten oli myös keskellä alahuulessa. Nykyään siinä kohtaan on vain lävistyksen aiheuttama reikä joka ei varmaan lähde ikinä pois.

Uskotko rakkauteen?
- Pakkohan se on uskoa kun itsekin kovin rakastunut olen.

Omistatko autoa?
- Onhan "minulla" (en ole itse siitä mitään maksanut) tuollainen v. 90 rämäford joka lahoaa käsiin. Ensi tammikuusta alkaen en aio ajaa autolla ollenkaan (poikaystävän armeija-ajaksi on kiva olla kulkuneuvo millä miekkosta voi kuskailla) vaan ihana punainen Joponi tulee suurkäytön kohteeksi.

Omistatko digikameran?
-Omistan kyllä, todisteita siitä tulossa pian.

Paljonko sinulla on tällähetkellä rahaa?
- Tällä hetkellä n. 1000e, kiitos Kela.

Oletko ujo?
- Olen. Tai en ole varma,ehkä olen vain kamala stressaaja. Jännitän kamalasti kaikkea, ehkä siksi en saa sanaa suustani ihmisjoukossa.

Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
- Mun ja poikaystävän suhde oli kaukosuhde 2 ja puoli vuotta (lasken kaukosuhteeksi 60km välimatkan,näimme vain viikonloppuisin emmekä silloinkaan aina). Kyllä sen saa toimimaan kun vain tarpeeksi rakastaa.

Miten maustat kahvisi?
- En juo ollenkaan kahvia, mikä on vanhempien sukulaisten mielestä kovin sivistymätöntä.

Koska viimeksi värjäsit hiuksesi?
- On siitä jo melkein vuosi kun laitoin raitoja, ennen yliopiston alkua meinaan käydä kyllä jotain tekemässä.

Missä muodossa asut? Keiden kanssa?
- Asun kerrostalossa avomiehen kanssa. Tosin nyt kesällä vietän aikaani enimmäkseen kotonakotona omakotitalossa perheen kanssa.

1 kommentti:

Midria kirjoitti...

No onneks ne armeijat ei oo ainakaan täällä suomessa niin pitkiä kun joissain muissa maissa tietääkseni on ja sitten tuntuu vaan entistä paremmalta olla oman kullan kanssa kun on ollut pitkään erossa.