perjantai 25. heinäkuuta 2008

Kirottuja kananmunia

Eipäs mentykään tänään rannalle,tuli liikaa muuta ohjelmaa. Ehkä huomenna saadaan korjatuksi tämä vääryys ja pääsen vihdoin grillaamaan itseäni. Kamalaa että ollaan jo melkein elokuussa ja meikä on vaalea kuin lakana. Tosin tämä saattaa johtua liiasta aurinkorasvan lotrauksestakin..

Käytiin tänään (vaihteeksi) Ikeassa, tällä kertaa mukana oli myös mitat sängystä päiväpeittoa varten. Viime kerran Ikeareissuhan tehtiin nimenomaan siksi että saataisiin päiväpeitto, mutta ei ollut mittoja mukana ja päädyttiin silloin ostelemaan kaikkea muuta. Tällainen peitto tällä kertaa löydettiin parilla kympillä:

Peitto on siis toiselta puolelta musta ja toiselta vihreä. Ostettiin sitten vielä tuollainen huopa piristämään mustuutta.En saanut kunnon kuvaa koko makkarista otettua,liian pieni kamera vastaan liian suuri huone. Kuvasta kuitenkin varmaan ilmenee että makkaria valloittaa vihreä väri höystettynä mustalla. Oikeassa reunassa oleva sammakkotaulu on muuten sisustussuosikkini, olen totaly in love siihen.

On muuten kumma juttu, että Turun suurimmasta (?) ruokakaupasta ei löydy kananmunia. Ollaan Tanelin kanssa jo kolme kertaa kyseisessä kaupassa käyty eikä vieläkään olla munia löydetty.Tällä kertaa etsintämme kohtaloksi tulivat minun kipeät jalkani,hiton korkokengät. Päättelin sitten että kyseinen kauppa pitää kananmunia epäeettisenä eikä myy niitä ollenkaan, taikka sitten kauppiaat piruilevat meille ja piilottavat munat aina meidän astuessa kauppaan.
Tässä asussa siis shoppailin Ikeassa ja etsin kirottuja munia:

Mekko: H&M
Vyö: Seppälä

Kengät: Andiamo
Kuvassa mukana myös pyykkikorivahtimme.

Pitäisi muuten kipeästi päästä parturiin, ideoita mitä tekisin tukalle?

9 kommenttia:

Nomppa kirjoitti...

Hei vähän kivannäkönen huone! :>

hiusideoita.. hm.. öö, mun mielestä toi pituus on aika hyvä, mutta sitten tonne vois sopia sekaan todella hyvin jotkut hunajan väriset raidat tai jotain :)

Ocean kirjoitti...

Nätti mekko =) Ja makkarikin on oikein soma!

Anonyymi kirjoitti...

se on kananmuna eikä kanamuna :DDDDDD

Roosa kirjoitti...

Korjasin,nyt on äidinkielen kieliopin mukainen muna ;)

Poff kirjoitti...

Oooh, makkari näyttää ihanalta! :)

Omppu kirjoitti...

Minäkään en meinannut löytää munia paikallisesta marketista kun muutimme. Ne olivat ihan oven vieressä. Juuri siinä mistä aina otin ostoskorin käteeni mutta ikinä en löytänyt :)

mari kirjoitti...

hehe, niinhän ne on! :) ja tohon sun tukkaan vois sopia jotku ohuet vaaleet raidat :) ei välttis vitivalkoset vaan semmoset kullertavat ;) itelle on tehty joskus jollain pelkällä värinpoistoaineella raitoja ja niistä tuli just semmoset hyvät ei-liian-vaaleet. mut mulla ny olikin alla punasta sillon ja muutenki punapigmenttiä..

JoJo kirjoitti...

Ihanat pyykkikori vahdit!:) Mullakin on tommoinen musta:)
Ihana makkari teillä:)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, suloinen mekko :)