maanantai 28. heinäkuuta 2008

Korkea vyötärö - hot or not?

Minut on haastettu! Haasteen johdosta ette tule tällä viikolla näkemään kuvissa ollenkaan päätäni,pahoittelen. Näyttää typerältä ja oudolta mutta en halua pilata haasteen tarkoitusta.

Olipas outoa olla tänään rannalla,sillä en ole IKINÄ tainnut olla rannalla yksin. Vaikken muuta tehnyt kuin makasin ja otin aurinkoa niin silti tuntui jotenkin häiritsevältä ettei ollut ketään siinä "tukena". Onneksi tämäkin vääryys korjaantuu pian kun siskoni tulee seurakseni tänne Turkuun koko viikoksi, saan grilliseuraa. Lisäksi mennään luultavammin shoppailemaan ja vuokrataan Sweeney Todd,lisäsuunnitelmia kehitellään parasta aikaa.

En ole vieläkään (monen monen sovituskerran jälkeen) päättänyt sopivatko korkeavyötäröiset hameet minulle vai eivät. En ole kertaakaan ennen tätä päivää ollut ulkona paita hameen alla, näytän mielestäni 20 kiloa lihavemmalta. Tänään kuitenkin uskaltauduin ulos (hain siskon bussiasemalta) näissä vetimissä:

T-paita:H&M
Hame: H&M
Vyö:Jimm&Jill
Möhköpolvet: From äiti&isä

Mitä mieltä,kehtaako näissä liikkua pihalla, sopivatko minulle? En ole itse vieläkään varma asiasta, plus että tanelin mukaan hame paidan päällä näyttää hassulta (muotitiedoton miehen rötkäle!)

Lähetän muuten superhyperkiitokset ihmiselle,joka keksi pöytätuulettimen! Olen taivaassa sen puhaltaessa kylmää ilmaa päin tulikuumia kasvojani,ah.

5 kommenttia:

Mim kirjoitti...

Kyllä se hyvältä näyttää (: Itekkään en oo uskaltautunu pitämään noita korkeavyötäröisiä hameita, ja omistankin vaan yhen semmosen. Mut sanoisin silti että hot. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Älä usko sitä Tanelia, tuo näyttää tosi hyvältä! :) Tuli raitapaidasta vähän seilorityyliviboja, mutta hyvässä mielessä.
Toivon vaan että osaisin itsekin käyttää hameita korkeavyötäröisinä... No, ehkä joskus opin!

Mirka kirjoitti...

Hei, hyvältähän tuo näyttää! Tykkään myös hameen väristä, on mukavan freesi ja kesäinen. :)

Ocean kirjoitti...

Mullakin on vähän ongelmia tuon korkean vyötärön suhteen.. Sulla näyttää hyvältä! :)

Salka kirjoitti...

Kyllä kehtaa liikkua, minun silmääni asukokonaisuus miellyttää :) Itsekin tietyllä tapaa korkeaa vyötäröä vierastin aluksi, mutta siihen tottuneena en kyllä enää lähtisi lantiofarkut-linjalle :D Korkea vyötärö vie mennessään <3!