maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tällainen alku viikolle tällä kertaa


Tiedättekö mikä on tällä hetkellä maailman ärsyttävintä? Se, että kun saa vihdoin koottua päälleen superkivan asun, johon kuuluu kengät, joita on käyttänyt ehkä pari kertaa..

 

IMG_3254

 

Niin kenkä päättää ilmoittaa että lälläslää, et todellakaan vie mua ulos tänään.

 

IMG_3255

Ngsjsjsjjhgkdjhgkjdhfgjkdfjghfd. Äääärh! En ole oikeasti käyttänyt näitä kenkiä kuin ehkä kaksi kerta.. Ostin nää huuto.netistä, joten mihinkään ei voi reklamoidakaan. Onhan tuo korko mahdollista kiinnittää takaisin suutarilla onhan?

11 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi ei, kenkäraukat :( Toivottavasti ne saa korjattua!

On kyllä kiva asu! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi. :( Ehkä kiltti suutarisetä/täti saa kengät jotenkin kuntoon!

Hepa-Neiti kirjoitti...

Kyllä maar suutari tommosen homman hoitaa!! Toivottavasti saat popottimet kuntoon!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät! Joo suutarit tekee kyllä taikoja! Sai minunkin yhdet uudet korkokengät koiran pureskelujen jälkeen uuteen uskoon :))

http://styleminea.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! aloin keväällä seuraamaan sun blogia (löysin sattumalta kun googletin logopedian hommia ni tämmönen sieltä pöllähti!) ja oon tosi kovasti tykännyt lukea sitä ja jäin heti koukkuun! Odotan innolla taas seuraavaa blogimerkintää! :)

Terv. likka turusta, haaveena logopedia

Anonyymi kirjoitti...

Missäs olet? :O

I'm Lacking kirjoitti...

Toi asu on kyllä tosi ihana. Tyhmät kengät! :D.

Jonna kirjoitti...

Mihin olet kadonnut :(

Anonyymi kirjoitti...

Moi, en tiedä onko tämä blogi vielä pystyssä, mutta kokeilen onneani. Luin postausesi logopediasta ja minulle heräsi muutama kysymys: millaisilla arvosanoilla selvisit lukiosta läpi ja menikö kirjoitukset todella hyvin. Mietin vain millaisia arvosanoja mahdetaan vaatia, että pääsee lukemaan logopediaa :--) Toivottavasti ehdit vastata!

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Blogi ei ole enää pystyssä, mutta silloin tällöin käyn kurkkaamassa kommentteja. Niitä tulee varsinkin juuri logopediaan liittyen ja on ilo olla avuksi :) Olen aina ollut keskiverto oppilas, keskiarvo taisi olla 7,5 tienoilla ja kirjoituksista kirjoitin E,M,C,B. Eli ihan keskinkertaisillakin papereilla on mahdollisuuksia päästä, kunhan vaan panostaa riittävästi pääsykokeisiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon vastauksesta! Netin keskustelupalstoja lukiessa on alkanut pelottaa, että logopediaa hakevan pitäisi kirjoittaa l/e paperit, jotta olisi toivoakaan päästä sisään. Näin ei ilmeisesti kuitenkaan ole joten taidan ensi keväänä yrittää päästä lukemaan logopediaa :--)