sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sen sortin synttärit


Perjantaina vietettiin siis aivan mahtavia (Turun logopedian opiskelijoiden ainejärjestö) Putexin viisivuotissynttäreitä. Viisi vuotta on vielä aika vähän kun vertaa joidenkin muiden ainejärjestöjen vuosikymmeniin, mutta täältä me tullaan!

 

IMG_3127


Julkaisen vain vähän kuvia, en sellaisia missä näkyy muitakin ihmisiä. Vuosijuhlissa siis syötiin, juotiin, laulettiin ja naurettiin. Kuunneltiin mahtava musiikkiesitys sekä vastaanotettiin söpöjä tervehdyksiä (muun muassa viisivuotiaalle sopivaa skumppaa sekä seinätarroja). Oli hauska nähdä proffaakin jossain muussa ympäristössä kuin siellä logopedian virallisilla käytävillä.

 

IMG_3157

 

Nää oli ensimmäiset Putexin oikeat vuosijuhlat, aiempina vuosina ollaan oltu vaan tyyliin ravintolassa. Nyt mentiin oikeen kunnon meiningillä ja kivaa oli! Meidän hallitus paras hallitus (lievä itsekehu on sallittua tähän väliin, kun itse tehnyt lähes mitään koko vuosijuhlien eteen). Ruokailuna toimi cocktailpöytä, josta sai santsata. Monta kertaa. Ja mä santsasin, kotijuustoa ainakin kolme kertaa.

 

IMG_3171

 

Me myös laulettiin, ensimmäistä kertaa oikein Putexin omia akateemisia juomalauluja! Ja nyt voin sanoa, että on mahdollista että yksi biisi soi päässä jo kolmatta päivää putkeen. Pa-pa-pa-pata-ka-ka-ka-ka……

 

IMG_3129

 

Asuni vaihtui vielä viime tingassa, sillä päätinkin että haluan päähäni jonkin suuren asian. Valkoinen harsohörhelö oli suurinta mitä laatikoistani löysin, joten iskin sen päähäni ja olin valintaani varsin tyytyväinen. Punainen huulipuna ei tosin tykännyt ruuasta eikä juomasta, joten sen heivasin mäkeen heti ruokailun jälkeen.

 

IMG_3187

Jatkoille Kouluun, jatkojen jatkoille Forteen ja sieltä sitten monien tanssien jälkeen kolmen aikaan kotiin. Näin jälkikäteen ihmetyttää vain yksi juttu: mitä vapaavalintainenkirosana mun käsivarrelle on tapahtunut?!? Pitänee oikeesti vissiin jättää ne jumppalintsaukset tästä lähtien väliin…

 

agfsdgds

 

Ps. Huuto.nettiin lisätty paljon juttuja, käykää tsekkaamassa jos esim. paljettibaskerit kiinnostaa. Linkki sivupalkissa :)

Ei kommentteja: