sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Vähän valju Jenni V.

 

Mä olen koko elämäni aikana käynyt ehkä noin viidellä keikalla. On tullut nähtyä livenä ainakin Zen Cafe, Anna Puu ja Samuli Putro. Ja nyt eilen vihdoin ja viimein myös Jenni Vartiainen.

 

trhrtytre

IMG_3033

IMG_3037

 

Keikalle halusin ehdottomasti pukea päälleni uuden H&M-löytöni, yksihihaisen inkkarimekon. Tukan kiharsin vain harjoituksen vuoksi, en ollakseni superfiini. Ensi viikolla on nimittäin ainejärjestömme vuosijuhlat, ja siellä pitää oikeasti olla fiini. Kuvat on nappaistu illalla yhdeksän aikaan salamalla, siksi tuossa asukuvassakin menee tuollainen tyhmä viiva. Oikeasti mekko on yksivärinen. Ja ihana. Asusteena hopeanvärisiä koruja ja jaloissa korkeat korot, jotta varmasti näkee lavalla.

Mutta siis itse keikka. Klubilla järjestetty, viidentoista euron keikka oli jo ennakolta loppuunmyyty. Päästiin kaverin kanssa ihan älyhyville paikoille ja nähtiin koko ajan lavalle. Siideri virtasi ja valoshow oli upea.

 

IMG_3044

IMG_3049

IMG_3052

 

Jenni veti hyvin ja tunteella, ja sain kuulla molemmat suosikkibiisini, mutta silti keikasta jäi jotenkin… valju olo. Keikka (niin kuin keikat ilmeisesti yleensä) alkoi puoli tuntia myöhässä ja kesti yhteensä vain tunnin. Ei encorea. Lisäksi välispiikit, joita Jenni heitti, tuntuivat kaikki sellaisilta, että ne olisi voinut heittää ihan missä tahansa kaupungissa/keikkapaikassa. Tuntui, ettei tässä hommassa nyt olla täysillä mukana vaikka upeasti laulu kulkikin. Keikalta puuttui sellainen “tämä on elämää suurempaa” –fiilis.

 

IMG_3064

IMG_3042

IMG_3055

 

Anna Puun ja Samuli Putron keikoissa oli tietynlaista taikaa, jota Jennin keikalta puuttui. Yleisön omaksuminen jäi vähän puolitiehen. Tiedän kyllä, että Jenni vetää satoja keikkoja vuodessa, mutta kyllä minä silti yleisönä kaipasin enemmän fiilistä, enemmän tässä ja nyt-henkeä.

 

IMG_3063

Nyt sitten vain odottelemaan toukokuussa koittavaa Putron keikkaa. Kaipaan elämääni vähän taikaa ja se mies sitä kyllä osaa tarjota.

Tässä vielä suosikkibiisini Jenniltä. Sain kuulla eilen nämä molemmat :)

 

 

6 kommenttia:

Neiti S. kirjoitti...

Harmi, jos Jennin tatsi on päässyt vähän nuupahtamaan. :/ Itse olen nähnyt Jennin kuluneen vuoden aikana livenä kolmesti ja aina ollut kyllä aivan törkeän hyvä meininki. Fiilis on ollut aivan uskomaton, vaikka ennen keikkaa olisikin kaikki muu mennyt päin mäntyä. :)

Myy kirjoitti...

Harmi, jos Jenni ei ole tällä kertaa onnistunu tekemään niin hyvää fiilistä, itse oon aina tykänny kovasti Jennin keikoista ku niissä on just sitä jotakin.

Löysin tämän sinun blogin vasta ja mukava lueskella miten siellä Turussa logopediaa opiskellaan, ite kun opiskelen samaa alaa täällä Oulussa. :) Ja hei, tuhannesti onnea ruottin kurssin läpäisystä!! Me tapeltiin sen kans syksyllä, huh OHI ON! :D

ps. Ihan älyttömän ihana mekko!

Roosa kirjoitti...

Neiti S.: Tai sitten mulla oli vaan liian kovat odotukset :)

Myy: Ootkos tulossa yhteisristeilylle? ;)

Myy kirjoitti...

Valitettavasti en pääse risteilemään muitten logopedien kanssa muiden menojen vuoksi. :/ Ja muutenki kärsin merisairaudesta, että oon abiristeilyn jälkeen karttanu risteilyjä aika säännöllisesti, ku totesin, että ne pahimmat myrskyt sattuu aina sillon ku minä oon laivalla!! :D

Muita oululaisia sinne kuitenkin taitaa olla tulossa. :)

Roosa kirjoitti...

Myy: No ehkä meidän muiden onni että pidät myrskyt mukanasi siellä Oulussa :D

Anonyymi kirjoitti...

You are so pretty! That dress! So nice! And that shoes! Love it