maanantai 28. maaliskuuta 2011

Palkintoprobleema


Nyt kun pääsin vihdoin ja viimein, toivottavasti ikuisiksi ajoiksi, eroon ruotsin kielen opiskelusta oon mielestäni ansainnut jonkinlaisen palkinnon suorituksestani. Tahdon tätä palkintoa käyttäessäni muistaa vielä vuosienkin päästä sen fiiliksen, mikä läpipääsystä seurasi. Tahdon muistaa, että tämän minä ansaitsin, ihan omilla ansioillani.

 

lumi

 

Olin miettinyt jo etukäteen, että sitten vuosien kuluttua kun vihdoin sadannen uusimiskerran jälkeen saan säälikakkosen voin palkita itseni jollain tavallista hintavammalla jutulla. Ja nyt kun läpimeno tapahtuikin näin “helposti” ja heti voisin palkita itseni superhintavalla jutulla, eiks je? Logiikka jyrää.

 

lace_up_yellow

 

Toisaalta mulla ei kyllä oikeasti ole varaa palkita itseäni. Ei ainakaan monen sadan euron jutuilla ainakaan ennen kesää ja kesätyörahoja. Joten vaikka Swedish Hasbeensin nilkkurit ja Lumin laukku olisivat superhyperihania, kysynkin teiltä muilta nyt vinkkejä. Millä voisin palkita itseni oikeasti loistavasta suorituksesta? Vaatimuksena palkinnolle on keltainen/sininen väri ja inhimillinen hinta.

2 kommenttia:

joz kirjoitti...

apua oon tosi huono miettimään mistä saa värikkäitä juttuja :D mut ainaki jotkut keltaset tai siniset kumpparit vois saada halvemmalla, ja nehän sopis tähän ilmaan, jos turussaki on tää loskavaihe meneillään :D tai jos sen ei tarvi olla vaate/asuste ni jostain ikeasta kivaa sisustuskamaa? en tiiä.

Roosa kirjoitti...

joz: Hmmm, jättimäinen keltainen taulu olisi aika houkutteleva kyllä ;) Kiitos ideoista!