maanantai 1. marraskuuta 2010

Turhaa höpötystä kivasta vaatetuksesta


Ihanan epäkiireinen aamu takana, ehti pitkästä aikaa taas ottamaan asukuviakin aamulla. Tosin kaikki kuvat on ihan samanlaisia, mut ehkäpä tuo ei haittaa. Loppupäivä onkin sitten taas sellaista kiitämistä, että parempi postailla heti.

IMG_1565

Laitoin myös pitkästä aikaa värejä päälle. Aivan liian monta päivää putkeen on menty mustat farkut + jokupaita yhdistelmässä, joten oli jo aikakin vaihtaa. Hame kirppikseltä, mutta muistuttaa kyllä erehdyttävästi tälläkin hetkellä Spirit Storessa myynnissä olevaa hametta. Ainoo ero noiden hameiden välillä on oikeestaan hinta, Spiritin versio on about 10 kertaa kalliimpi kuin mitä mun kirppishamoseni. Kerrankin näin päin hyvä tuuri!

IMG_1561

Loppuvaatteet H&M:ltä. Aina, jos laitan ton bleiserin niin laitan aina myös noi kengät. Supermätsäys on kivaa. Tai sit mulla on lievää juuttumistaipumusta.

Mitään järkevää sepustettavaa mulla ei näyttävästi tänään ole, joten ehkä parempi että poistun kohti kirjastoa. Neljä koulukirjaa odottaisi noutamista, missä on mun isojättiviikonloppulaukku??

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, mitkä kengät! Ja muutenkin kivan pirtsakka asu. :) Osaisinpa itsekin yhdistellä värejä ja vaatteita, koska itse menen lähes aina linjalla jokupaita ja farkut... :S

Mukavaa viikon jatkoa!

Krista

Roosa kirjoitti...

Krista: Taito karttuu pikkuhiljaa, en mäkään vielä pari vuotta sitten osannut/uskaltanut :)