tiistai 2. marraskuuta 2010

Lempimekko kollegasopivaksi


Olin tänään Musiikki puheterapeutin työvälineenä –koulutuksessa. Paikalla oli opiskelijoiden lisäksi kymmeniä jo valmiita puheterapeutteja, tulevia kollegoita. Tuleville työtovereille pitää tietenkin näin noviisina esiintyä aina edukseen, ties vaikka joku niistä olisi tuleva pomo.

Mutta mitä jos aamulla iskenyt pallomekkofiilis avoimella kaula-aukolla ei oikein iske tähän “asiallinen pukeutuminen –> hyvä vaikutus” –asetelmaan?

IMG_1651

Yhdistetään supermekkoon:

-  paksut mustat villasukkahousut (lue: epäseksikkäintä ikinä)
-  nilkkurit pienellä korolla (lue: ei niitä kaikkein korkeakorkoisimpia joilla et osaa kunnolla edes kävellä)
- peittävä bolerojuttu, jonka voi tarpeen vaatiessa (lue: face to face-juttelussa) vetää tiukemmin kiinni
- vain minimaalinen määrä meikkiä (lue: ei juhlamekko+juhlamaalit-komboa)
- sotkutukka (lue: olemus ei todellakaan ole fiini)

Mielestäni onnistunut, persoonallinen ratkaisu. Ei yliporno, vaan sopivasti viehkeä. Sopiva aikuisten väliseen kommunikointiin, ei ehkä lapsen kanssa tehtävään terapiaan. Ja koska tykkäsin asustani, mulla oli koko päivän mukava fiilis. Ja mukava fiilis tarkoittaa parempia oppimistuloksia, right?

5 kommenttia:

Lady Laetitia kirjoitti...

Hyvin edustava asu mun mielestä ja mekko on todella söpö! Rakastan pallokuvioita tosi paljon <3

tipitii kirjoitti...

Ah, rakastan edelleen tota mekko! Mun vaatekaappiin vois esimerkiks nyt ilmestyä muutama tuollainen söppänä vaatekappale ;D

Roosa kirjoitti...

Lady Laetitia: Pallokuvio on mun suosikkikuosi, voisin pukeutua siihen joka päivä :D

tipitii: Mä jotenkin säästelen tota mekkoa hirveesti ja se on ihan tyhmää! :D Miksei suosikkiaan vois käyttää joka päivä, pesis vaan aina välillä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Asu on todella hyvän näköinen. En vaan ymmärrä miten nuo sukkahousut on niin epäseksikkäät. Ne sopii hyvin asuun ja vuodenajan ilmastoon. Minä ainakin näen järkevän pukeutumisen paljon seksikkäämpänä kuin liian vähän (esim. 20 den ihonväriset sukkahousut)pukeutumisen. 20 vuotta sitten kukaan 20-60 vuotias nainen ei käytännössä koskaan käyttänyt yli 20 den sukkahousuja, onneksi nykyään ollaan viisaampia.

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Joo kyllä järki voittaa kauneuden tässä suhteessa :)