torstai 21. lokakuuta 2010

Haalea (olka)päästä varpaisiin


Mä en lintsaa. En ikinä. Tai no ehkä kerran vuodessa. Siksi mua ärsyttää suunnattomasti jos joudun olemaan luentoja pois musta riippumattomien tekijöiden takia, kuten tänä aamuna migreenin johdosta. Ei ollut mitään herkkua herätä ja huomata että kappas, koko vasen näkökenttä heiluu ja värisee. Takas petiin, unta ja lääkkeitä nuppiin ja kolmen tunnin päästä uusi yritys.

20101021_36

 

Tää päivä oli siis niin potentiaalinen persepäivä, mut onneksi kolmen tunnin ylimääräiset yöunet autto ja pääsin jalkeille. Ja kirjoitin ensimmäiset sanat harjoitusaineeseen, saa onnitella! Olen aloittanut eli valmistakin voi jossain vaiheessa tulla.

 

20101021_23 


Sain myös järjestettyä hallituslaisena luennon opiskelijoille kaikessa pääkivussani, mutta näky oli aika lohduton kun 50:stä opiskelijasta noin.. kymmenen oli paikalla. Hei, onko teillä jollain kokemusta opiskelijoiden aktivoimisesta? Tuntuu, että vaikka mitä ohjelmaa yhteisristeilystä esittelyluentoon (migreenipäissään) järjestää, niin osallistujajoukko on hyvin minimaalinen rajoittuen lähinnä hallituksen jäseniin ja omiin vuosikurssikavereihin. Mitä järkeä on järjestää mitään jos “kukaan” ei osallistu? Antakaa vinkkejä, miten saada opiskelijat innostumaan yhteisestä tekemisestä?

 

20101021_43

 

Ps. Päivän asussa ei yhtään mustaa, sukkikset on harmaat vaikkei ne kuvissa kunnolla näy. Yritin ensimmäistä kertaa “sama värisävyskaala päästä varpaisiin-juttua” ja ihan kivan asun mun mielestä sain aikaiseksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyi! Näytät ihan hirveeltä pitkissä hameissa. Näytät ihan sairaan lyhyeltä, joltakin kasiluokkalaiselta. Ei noin!

Roosa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Roosa kirjoitti...

Anonyymi: No mut mä oon lyhyt :D Kiitos kuitenkin vinkistä (jota en pyytänyt). Mua ei oo ennenkään haitannut vaikka näyttäisin lyhyeltä, joten pukeudun vaikka maksimekkoon jos haluan :)

rewind and play again kirjoitti...

mun mielestä toi hame on oikein nätti <: en itse osaa käyttää polvesta pidempiä hameita, mut sopii kyl sulle !

Roosa kirjoitti...

rewind and play again: Useimmat mun hameet on kyllä lyhyempiä, mut tää harmaa on pituudestaan huolimatta (tai sen ansioista?) yksi suosikeistani. Ostin sen aikoinaan vanhojen jatkoille 2006 :)

Pau kirjoitti...

hei millä värillä värjäät hiuksesi? vai onko tuo oma värisi? :)

Roosa kirjoitti...

Pau: Ei ole oma väri, toivoisin kyllä että olisi ;) Lorealin Préférence Férialla värjään, sävy 7.40 Vaalea Voimakas Kupari. Värin haalenemisen estämiseksi oon käyttäny kahta eri värjäävää hoitonaamiota: Kc professionalin colormaskia (curry) sekä Riflessin "color renewal maskin" sävyä copper :)