tiistai 19. lokakuuta 2010

Aikaansaamaton aamu


Tää on taas selkeesti niitä aamuja, jolloin ei saa mitään järkevää aikaiseksi. Miten ihmeessä sitä pystyy jumittamaan kolme tuntia ilman, että yksikään to do-listan kohdista olisi edes aloitettu? Helposti, näemmä. Syytän kaikesta tästä koukuttavia Facebookpelejä, en omaa aikaansaamattomuuttani.

Asukuviakin koitin napsaista, mutta koska tää aamu on niin perseaamu ne meni kaikki pieleen. Niistä tuli rakeisia pimeitä ja surkeita. Teinpäs sitten kollaasin, koska pienistä kuvista ei nää niin helposti näitä kauneusvirheitä..

kuvvv

Jos vaikka nyt kuvittelisi, että tämän blogimerkinnän kirjoittaminen oli ensimmäinen kohta to do-listalla. Tämä on kohtapuoliin valmis,  olen siis ollut ahkera! Tehnyt vaikka mitä tärkeää tänään. Voisinkin pitää tauon kaikesta tästä ahkeroinnista, ettei vaan ylistressaannu, ja pelata taas pikkasen vaan Frontiervilleä..

4 kommenttia:

bubble kirjoitti...

No mutta ainakin oot rentoutunu! Mikäli noita kuvien omm-käsiä on uskominen ;)

Roosa kirjoitti...

bubble: Ne on just yks asia mitä ei saanut huomata :D

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kirjoitella taas postausta logopediasta? :-)Löysin blogiisi pari päivää sitten, kun etsin alasta tietoa. Harkitsen nyt vakavissani osallistuisinko keväällä logopedian, psykologian vaiko lääketieteen pääsykokeisiin? Vaikeita valintoja :D
Ainakin kaksi logopediaan liittyvää postausta blogistasi onnistuin löytämään, onko niitä enemmänkin? Tosi inspiroivasti niissä kerroit alasta. :)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Kaksi postausta on ollut aloitettuna nyt..köh..vuoden verran. Olen unohtanut ne totaalisesti tuonne arkistojen syövereihin, mut lupaan tarttua niihin taas piakkoin!