tiistai 17. elokuuta 2010

Pupu Helvetistä päätyi vaatekaappiin


Voisin pitkästä aikaa näppäillä asukuvaakin tänne. Tuntuu, että kesä on mennyt lähinnä farkkushortseissa ja kaikissa mitkä kiristää mahdollisimman vähän. Inspiraatio kesäpukeutumista kohtaan on tähän aikaan kesästä pyöreät nolla – kaikki mahdolliset yhdistelmät on jo kokeiltu. Kunnes viikko sitten kävelin Forumin MicMaciin heitin viiskymppisen tiskiin ja lähdin kotiin maailman onnellisimpana materialistina.

20100817_42

Siinä on sydänkaula-aukko. Siinä on pilkkuja. Siinä on ihana muhkea helma. Siihen kuului ruma, halvanoloinen punainen vyö jonka heivasin pois hetimiten. Sen helma on riittävän pitkä ettei paikat vilku. Siinä on avoin selkämys. Se on I-H-A-N-A!

20100817_65

Ja koska se on niin ihana se ansaitsee ainakin kolme melkein samanlaista kuvaa ja monta monta sanaa hehkutusta. Se on koon liian iso, mutta eipä sitä mistään muusta huomaa kuin siitä että pystyn jopa hengittämään siinä sujuvasti. Se oli viimeinen kappale kyseistä mekkoa koko liikkeessä. Se on merkkiä Hell Bunny. Sanoinko jo et se on U-P-E-E?!

20100817_76

Aina silloin harvoin kun löytää jotain näin täydellisen ihanaa tulee miettineeksi, että entä jos ei enää ikinä ostaisi mitään muuta kuin täydellisiä juttuja. Maksakootkin vähän enemmän, kyllä tämäkin mekko maksaa itsensä takaisin käyttökerroilla. Se ei ole vain ihankiva. Tällaisia juttuja mun vaatekaapin kuuluisi olla täynnä.

Ps. Oonko mä muka jumantsuika oikeesti noin ruskee vai huijaako kamera?!

13 kommenttia:

Joa kirjoitti...

Ihana! Mutta en voikaan muuta kuin tykätä täysillä, kun mulla on melkein samanlainen rakkausmekko. :D Odotan innolla seuraavaa käyttökertaa... Sydänkaula-aukot on parhautta!

Norppis kirjoitti...

Se on kyllä aivan upea!

NooranElämää kirjoitti...

Super kaunis mekko kyllä! :) Ja just sun tyylinen.

lh kirjoitti...

kiva mekko! en ehkä itse saisi tuollaista päälleni vedettyä, mutta kyllä se sinulle sopii ihan loistavasti! :)

Roosa kirjoitti...

Joa: Voi kun omistaiskin tän saman mekon ainakin kolmessa eri värissä <3

Norppis: <3

Noora: Mun tyyli tuntuu lipuvan koko ajan enemmän ja enemmän fiftarihenkisemmäks, kohta en varmaan muuhun pukeudukkaan ku polka dot-kuosiin :D

lh: Kantsii kokeilla kaikkia sellasiakin juttuja mitä ei vois ikinä päälleen kuvitella - voi löytää uusia mahtavia puolia omaan tyyliinsä! Eli mun kantsis kokeilla sneakereita :D

I'm Lacking kirjoitti...

Kaunis mekko :)

Roosa kirjoitti...

I'm Lacking: Niin on <3

J kirjoitti...

On se ihana! Olen aiemminkin nähnyt tuollaisen mekon ja viehättynyt juurikin tuosta oivallisesta kaula-aukosta! Tosin mä ottaisin tuon mekon mieluiten yksivärisenä, jos sellainen olisi :)

Roosa kirjoitti...

J: Oi punaisena kiitos kyllä tänne <3

Eija ja Krista kirjoitti...

Kiitos, kun poikkesit blogissamme ja sen johdosta täytyi heti tulla urkkimaan omaasi.:) Todella kaunis ja upea mekko! Toivottavasti noita löytyisi vielä meiltä päin, sillä tuo on saatava omaankin vaatekaappiin. Mukavaa viikonloppua!


Krista

Roosa kirjoitti...

Krista: Kiitos samoin :)

Mirette kirjoitti...

Huah, mekko näyttää ihanalta! Sovitin tuota itse ja voin sanoa, että en olisi ikinä saanut sitä näyttämään noin hyvältä :(

Roosa kirjoitti...

Mirette: Toi ei sit varmaan ollu sun mallinen mekko :)