maanantai 16. elokuuta 2010

Piispanristin kirppis, pöytä 111

Tiedotus kaikille turkulaisille tai muille lähiseudulla asustaville: mulla on kirppispöytä Piispanristin kirppiselle tän viikon. Kirppis ei siis oikeesti oo Piispanristillä, googlettakaa oikei sijainti. Pöydän numero 111 ja toivon, ettei mun oikeesti tarvitsis raahata sieltä kotiin YHTÄÄN MITÄÄN. Kaikki tuotteet oon hinnotellu 20cnt - 5e eli mielestäni suht edullisiksi. Auttakaa mua etten huku tavaraan :D

6 kommenttia:

sannero kirjoitti...

jos suinkin muistan/ehdin, niin voisinpa käydä kurkkimassa :)

Riikka kirjoitti...

hmmm, pitäis ehkä käydä tsekkaamassa :)

Roosa kirjoitti...

sannero&Riikka: Menkää ihmeessä! Vein sinne jo kolme isoa kassia tavaraa (joista yks oli täynnä kenkiä..) ja edelleen eteisessä olisi yks odottamassa :)

Katarimaria kirjoitti...

Kävin vilkaisemassa mutta valitettavasti en löytänyt mitään itselleni. Uskoisin, että jonkun verran tavaraa oli jo mennyt kaupaksi. Punaisia saappaitasi, joita muistaakseni olen täällä kommenttilaatikossa joskus kadehtinut, hiukan himoitsin, mutta niistä oli korot aika huonossa kunnossa ja olen tehnyt periaatepäätöksen olla hamstraamatta kirppiskenkiä nurkkiin odottamaan suutarille viemistä kun en sitä kuitenkaan saa koskaan aikaiseksi :D Toivottavasti joku muu saa :)

Roosa kirjoitti...

Katarimaria: Mulla sama homma, en saa ikinä aikaseks vietyä suutarille yhtään mitään :D Siksipä ne taitaa siellä kirppiskasassa ollakin nuo kyseiset saappaat.. Ja kävin tänään itekin siellä vähän siivoilemassa ja jotain oli onneks mennytkin kaupaksi :)

anna kirjoitti...

Voi kiitti :) Olin nii tyytyväinen ku suunnittelin sen pipon mut paskat se mitään oo purru tuomareihin :D en tajuu mitä ne oikee hakee voittajaks? netistä suoraan kopioitua printtiä? :P Hyvä kumminki ku joku tykkää :)