sunnuntai 22. elokuuta 2010

Aamu alkaa luksuksella


Mulla on taipumusta rutiineihin. Tykkään, et asiat hoituu samalla tavalla kerrasta toiseen. Harjaan hampaani aina samalla tavalla, menen nukkumaan about kymmenen aikaan illalla, tsekkaan netistä sivut tietyssä järjestyksessä. Mut ykkössuosikkini näistä rutiineista on ollut jo pitkään aamiainen. Melkein samanlaisena toistuva aamiainen saa jokaisen päivän alkamaan astetta paremmin.

20100822_2

Vihreä tee on kuulunu mun vakioaamiaiseeni nyt jo melkein vuoden. Ensialkuun se oli ihan hirveetä kuraa, nykyään en enää osaa olla ilman. Paistettu kanamuna yleensä korvautuu kiireessä ihan perus leikkeleellä ja juustolla, mut näin sunnuntaisin on aikaa pelleillä paistinpannulla. Ruispaahtoleipäkin on yllättävän hyvää, ei yhtään niin puisevaa miltä se kuulostaa. Ja number one aamiaissuosikkina smoothie. Vaikka tuon tekeminen joka aamu on aika kallista, niin ollaan Tanelin kanssa päätetty et pihistetään jostain muualta. Toi on niiiin hyvää. Tänä aamuna mun smoothie sisälsi vaniljajogurttia, Pirkan ACE-hedelmämehua, puolikkaan päärynän ja itse poimittuja suomalaisia mustikoita. Parasta ikinä.

4 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Kuulostaa kyllä aivan mahtavilta rutiineilta! nam!

Roosa kirjoitti...

Norppis: Vähän ehkä kallis rutiini tosin, mut en luovu!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tuo sinun smoothie-annoksesi nyt niin kalliilta kuulostanut vaikka olen itsekin opiskelija. Kuinka vähällä mahdatte sen Tanelin kanssa tulla toimeen..?

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Niin ei se toisaalta kalliskallis ole, mutta marjat ja jogurtti on kuitenkin aika hintavia. Ja mä oon ilmeisesti vähän pihi ruuan suhteen :D Meillä menee viikossa yhteensä joku 14 banaania, pari pussia mustikoita, kolme llitraa jogurttia ja pari litraa ehkä mehua noihin. Et halvemmaksi se tulisi vedellä puuroa :D