perjantai 2. heinäkuuta 2010

Vaateanalysointiin kyllästymistä

Tuntuu, että analysoin omaa pukeutumistani ihan valtavasti tämän blogin takia/ansiosta. Pystyn kertomaan melkein jokaisesta päälleni heittämästä asukokonaisuudesta syyn, miksi pukeuduin juuri siihen. Voin analysoida sen hyviä ja huonoja puolia sekä fiiliksiä, joita se minussa herättää Joskus tuntuu omituiselta käyttää niin paljon aivoenergiaa (keksin äsken ton sanan, luovuus kukkii) pelkästään vaatteiden miettimiseen.


En oikeastaan osaa enää "vain" heittää vaatekaapista päälleni vaatteita miettimättä niiden yhteensopivuutta, sekä sitä, minkälaisen fiiliksen ne saavat minussa aikaan. Pukeutuminen vie paljon enemmän ja aikaa ja voimavaroja kuin ennen. Toisaalta ennen (lue: lukiossa) pukeuduin pelkästään farkkuihin ja t-paitoihin, jolloin asujen analysoinnissa ei toisaalta olisi ollut mitään järkeäkään. Vähän ikävöinkin niitä aikoja, jolloin kaapista vaan otettiin ne jotkut vaatteet ja se oli siinä.

 (Välillä poseeraukset ei oikeen ota onnistuakseen. Mites hei, onko mulla ees niveliä?)

Tätäkin kuvissa näkyvää asukokonaisuutta mietin vaikka kuinka pitkää. Pohdin, aiheuttavatko nörttilasit vääränlaisen kuvan minusta jotenkin "indienä". Pohdin, ovatko keltaiset sukkikset liikaa paljettitennareiden kanssa. Pohdin, tarvitseeko mekko vyötä, jotta en näyttäisi tasapaksulta. Aikaa tähän kaikkeen kului ehkä vähän liikaa. Onneksi olen viikon Saarijärvellä, jossa pukeutumista ei ehdi miettimään ja asut on täytynyt valkata etukäteen jo kotona. Tyhjennän pääni vaatetusfilosofiasta ja täytän sen välillä jollain muulla.

Mekko: Gina Tricot
Nahkabolero: Seppälä
Nörttilasit: Jim&Jill
Paljettitennarit: Spirit Store
Sukkikset: Seppälä

Muilla samoja fiiliksiä?

Ei kommentteja: