maanantai 21. kesäkuuta 2010

Pitkä matka, monta mutkaa

 

Tein kolmisen viikkoa sitten aivan mielettömän ihanan löydön huuto.netistä. Monen mutkan, toimituksen viivästymisen ja hermostuneiden sähköpostien jälkeen kengät saapuivat vihdoin ja viimein perillä. Ei kyllä tee mieli ostaa tuolta myyjältä enää mitään, kun tosiaan lupaus toimitusajasta heitti vaatimattomat kaksi viikkoa. Mut onneksi kengät oli luonnossa just niin ihanat kuin kuvassa, kyllä kyllä näitä kannattikin odottaa:

DSCN3547

About parikymppiä kustantaneet konjakinväriset korkosaappaat ovat juuri niin ihanat kuin kuvittelin. Pituus hieman alle polven, korkoa juuri sopivasti jotta on vielä mukava kävellä. Näyttävät vielä käyttämättömiltä, mutta odotelkaas kun syksy saapuu niin eivät taatusti ole sitä enää. Rakkautta <3

Onko muut tehneet loistolöytöjä huuto.netistä?

2 kommenttia:

SaSo kirjoitti...

Ihanat:)

Itseki olen muutamat kengät ja kivan vaatteen huuto.netistä löytänyt. usein vaan inhottaa aika kalliit postikulut, vaikka tuote itsessään lähtisikin halvalla. Mutta niillehän ei mitään voi:)

Piparkakkutyttö kirjoitti...

Upeat kengät. :)
Huuto.netistä on löytynyt useampi hieno mekko, ja aina silloin tällöin tulee selailtua jos sattuisi hyviä löytöjä osumaan taas kohdalle. Löysin juuri blogisi, ja jäin heti koukkuun. :)