sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Tenteistä viis

Tein eilen tietoisen päätöksen lähteä valloittamaan Turun yöelämään tenttiinlukemisen kustannuksella. Tänään aamulla (okei puol kolmelta iltapäivällä..) voin todeta että vaikka kyseinen reissu haittaa/haittasi pahoin tiistaiseen tenttiin pänttäämistä niin oli ilta todella sen arvoinen.

Jokainen kunnon ilta alkaa aina pienellä vaatepaniikilla eikös? No, mulla paniikkiin ei ollut muuta aihetta kuin se, että juuri se bolerosysteemitakkijuttu minkä EHDOTTOMASTI haluan laittaa oli pesun jäljiltä litimärkä.

20100321_5

Tätähän harrastaa kaikki muutkin eivätkä harrastakkin? Kun vaatekappaleen kuivauksesta oltiin päästy niin päätin hieman robottitanssia.

CIMG1389

Tai sitten en. Tässä vähän parempaa kuvaa illan asusta:

CIMG1395
Mekko: H&M, ikuisuusvanha
Bolero: Gina Tricot
Sukkikset: H&M
Kengät: H&M

En oo käyttäny tota mekkoa ehkä sataan miljoonaan vuoteen mut eilen vihdoin sain laitettua sen päälle. Toi on siis halterneckmallinen mikä ei nyt IHAN tosta kuvasta tuu esille..

20100321_7

Muutaman tuollaisen + liian monen singstarbiisin jälkeen lähdettiin tsekkaamaan Turun uusimpiin baareihin kuuluva Syke. Päästiin ilmaiseksi sisälle kun oltiin (mukamas, vakuuteltiin vaan hyvin) pukeuduttu black and white-teeman mukaan.

CIMG1415

Sykkeen palvelutaso oli loistavaa ja henkilökunta ihan mielettömän mukavaa. Vai mitä sanotte pikkuisen ystäväni jalkojen alle tarjotusta kaljakorista? Liian korkeat baaritiskit + pankkikortilla maksamisen hitaus tuottivat yhden ikimuistoisen tilanteen.

CIMG1417
Ja siellä oli keinut! Hei, keinut.

Ei me tuolla Sykkeessä kuitenkaan kauaa viihdytty, musiikki kun oli pelkkää räppiä. Yäk. Loppuilta hengailtiin Monkeyssa, jossa oli kalliit drinkit (Sykkeessä kelkka 6e ja tuolla 7,5e..) mutta hyvää musiikkia. Istumapaikkoja oli tarpeeks ja tanssilattioitakin kaksi. Suosittelen lämpimästi!

Että sellainen ilta tällä kertaa.

20100321_26

5 kommenttia:

Bemary kirjoitti...

Keinuja baarissa!? Ny oon tainnu nähä kaiken, mitä ihminen voi elämänsä aikana nähä.:D

Jenna kirjoitti...

Vähän siistiä, keinu baarissa:D

Roosa kirjoitti...

Bemary: Noi voi olla aika hasardeja vehkeitä sitte kolmen aikaa yöllä täydessä humalatilassa :D

Jenna: Oli joo aika siisti yksityiskohta :)

Bemary kirjoitti...

Voisin arvella samaa.:D

Anonyymi kirjoitti...

TODELLA SEKSIKÄS!!!