maanantai 11. tammikuuta 2010

Batiikeissa ja punatuissa huulissa takaisin arkeen

Yhyy tänään tapahtuu paluu arkeen ensimmäisen luennon merkeissä. Nyt jo kalenteri on niin täynnä menoja että huh sentään. Tässä kuussa on Helsingin reissuja x 2, blogimiitti, hiustenvärjäysjuoruiluiltamaa jne. Lisäksi menin vielä syksyllä liittymään ainejärjestömme hallitukseen jonka ensimmäinen kokous on nyt keskiviikkona. Tavattoman jännittävää, uutta, hienoa ja stressaavaa. Toivottavasti en tule katumaan päätöstäni hallitukseen liittymisestä (eli toisin sanoen toivottavasti en muserru työmääräni alle..). Stressi pukkaa ainakin naamasta ulospäin sitä tahtia että näytän tälläkin hetkellä neljätoistavuotiaalta.

Viimeisen vapaan viikonlopun vähään aikaan käytin Turun Gina Tricotin alennusmyyntien katsastamiseen ja vitsit mä tykkään näistä "kaikki vitosella/kympillä"-päivistä! Löydän sieltä aina jotain mielettömän kivaa ja tälläkään kertaa ei tarvinnu pettyä. Pistin molemmat löytöni tänään päälleni:

blogi 011

blogi 009
Batiikkifarkut: Gina Tricot, 9,90e
Punainen takkijuttu: Gina Tricot, 4,90e
Musta perustoppi: H&M
Saappaat: Kirppis


Batiikkifarkut on nam! En yleensä lämpene ollenkaan farkuille, koska reiteni näyttää tuhannesti paremmalta hameen alla piilossa. Mut ei tuollaisia upeuksia tule joka päivä tuolla hinnalla vastaan niin olihan ne nyt napattava mukaan.

Punainen bolerotakkijuttu (kirjoitin äsen blogitakkijuttu ihan ajatuksissani..) oli vaan vitosen! Tää on täydellinen sekä arkeen että bilettämiseen. Hintakin oli vaan viidenneksen (?) alkuperäisestä. Takki lähti siis mukaan ja jumittui päälle.

blogi 024

Kuvista näkyy myös yksi kivoimmista meikeistäni ikinä: punainen huulipuna! Vihdoin ja viimein löysin viikko sitten myyjän avustuksella itselleni oikean sävyisen punan (eli lämpimän?). Tämän käyttö vaatii tosin hieman totuttelua etten tunne itseäni ylitälläytyneeksi. Tosin se tunne tulee väkisinkin tällä määrällä meikkivoidetta, peitepuikkoa ja valokynää kun naama muistuttaa enemmän pizzaa ku sitä mihin on tottunut.

Kuinkas muiden arkeen palaaminen on sujunut? Oliko ikävä rutiineja?

11 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Onpa aivan ihana tuo bolerotakkisi! Mahtaisikohan niitä olla vielä Turun Ginassa... Ihastuin aika totaalisesti. <3__<3

Roosa kirjoitti...

Helinä: Niitä oli ainakin vielä lauantaina iso kasa!

Marianne kirjoitti...

Tykkään kovin asusta, vaikkakin karsastan batiikkivärjäystä. Toi punanen on ihana piriste ja käy sulle eritoten tosi hyvin. :)

Lucy Fur kirjoitti...

oi miten ihana tuo punainen takki!
kaipaan itsekin ginaa ja ginan alennusrekkejä; nykyään vain asun taas kaupungissa, jossa ei valitettavasti tuota putiikkia ole. sieltä tekee joskus vain maittavia löytöjä <:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Sikamakeet noi pöksyt!! voi vitsi..määki haluun ginaan..mul ois sinne lahjakorttikin käyttämättä....pitäiskös lähtee heti :)

Josephine kirjoitti...

Hihii, sovittelin juuri tänään tuota takkia JA ostin punaisen huulipunan! Ihan uteliaisuudesta, mitä merkkiä, mitä sävyä ja minkä hintaista omasi oli? :) Näyttää nimittäin tosi hyvältä!

Hepa-Neiti kirjoitti...

Ja mähän kävin siellä GT:ssä äsken :) Mutta möh, noi farkut ei sopinu mun kintuille..liian pienet tai liian isot..ei vaan istunut!! sulle passaa kyllä täydellisesti! :)

Roosa kirjoitti...

Marianne: Mä vähän pelkäsin ettei punanen enää sopis mulle tän tukanvärin takia mut oon kyllä samaa mieltä kanssas :)

vilma g.: Mä en enää edes muista millaista oli olla ilman :D

Hepa-Neiti: No mälsyys ettei sopinu :( Löysitkö jotai muuta? :)

Josse: Piti oikeen tarkistaa.. Tää on Maybellinen Colorsensational 527 Lady Red ja maksoi muistaakseni kympin. Mut kantsii kysyy kosmetiikkamyyjältä apua niin löytää helpommin oikeen sävyn! Mä meinaan ostin ennen tätä kaks punaista punaa ja molemmat näytti mulla tosi hassuilta. Eli se riippuu ihan omasta ihon&hiustensävystä minkälainen puna sopii kellekin :)

Sirpa kirjoitti...

Mä tykkään rutiineista, lomat minusta vain sotkee kaiken! :D Ihana tuo punainen, huulissa ja takissa <3

Laura kirjoitti...

noi farkut on kyllä upeet !

Shopaholic kirjoitti...

Rakastan sun tyyliä! Ihania vaatteita, ja vielä ihanampia yhdistelmiä! :)