sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Kiltti bloggaaja

Sinne meni sitten tämä joulu ja voisin muita bloggaajia myötäillen sanoa että olen syömäni ruokamäärän perusteella paisunut noin kaksinkertaiseksi. Voisin syödä yksinäni jäätävän kokoisen perunalaatikon ja muutaman suklaakonvehtirasian sisällön vielä siihen päälle. Tähän jatkuvaan syömiseen voisi jopa tottua, sitten kun menen takaisin Turkuun niin syön itseni vielä konkurssiin.

asu 005
Hieno kuusi, siinä on hei tollanen mahtava punanen karvamato

Hyvin kiltti olin ilmeisesti ollut (myös) tänä vuonna, sillä sekä äiti, isovanhemmat, siskot että Taneli lahjoivat mua niin ihanilla jutuilla että. Yritin pitää höpinät vähäisinä mutta kyllä tää postaus silti vähän venähti. No hups.

asu 009

Moni muukin bloggaaja tuntui saaneen tämän vintagekengistä kertovan kirjan, joka on täynnä upeita kuvia ja mielenkiintoisia faktoja eri aikakausien kengistä. Tämä pitää lukea nautinnolla ja ajan kanssa.

asu 027

Kyllä meidän äiti tietää, ettei tälle tytölle mitään Sonia Rykielin desingyökkäreitä kantsii lahjaksi antaa kun mieltä lämmittää paljon enemmän söpöt Hello Kitty pökät. K7 my ass.

asu 057

Vasta tämän vuoden syksyllä kynttilöistä innostuneelle kauniit kynttilälyhdyt oli enemmän kuin mieleinen lahja. En ole vielä oikeen osannut päättää että mihin noi sitten kotona laitan, sillä ulkolyhdyiksi noi on varmaan tarkoitettu mutta mä haluaisin ne sisälle.

asu 067

Pikkusiskolta lämpimät sämpylät. Mulla on ollu nää jalassa valehtelematta melkein koko mun valveillaoloajan jouluaattoillasta lähtien. Ja ei muuten varpaat palele.

asu 065

Avustusta uuteen sohvaan aivan liian suuri summa. Meidän vanha sohva on jostain isän työvarastoista ilmaiseksi saatu vaaleanruskea hirvitys (ja siinä on hiusväriä) joten tämä tuli kyllä tarpeeseen. Vuodesohvan metsästykseen lähdetään Tanelin kanssa uuden vuoden jälkeen.

asu 062

Ui jui jui <3 Lapsuuden suosikkisarjani dvdboksit. Nyt voin vähän sivistää Tanelia ja tulevaisuudessa lapsiani Alfredin ihmeellisestä maailmasta. Nostalgista ja ihanaa.

asu 015

Kyllä ne miehetkin jotain osaa.. Tanelista löytyy kuin löytyykin siis iso hippunen romanttisuutta ja mulla oli ilme kuin koiranpennulla kun huomasin mitä paketista paljastui. Punaiset kynttiläkipatkin on ilmeselvä myönnytys siihen että saan pitää kämppää pimeänä ja poltella kynttilöitä vaikka mies haluaisi pitää valot päällä. Ja yksi joululahja on kuulemma vielä tulossa, Taneli oli löytänyt sen vasta sen jälkeen kun lähdettiin viettämään joulua omiin kotikoteihimme. Innolla odotan.

asu 064

Toiselta pikkusiskolta Gold&Steel laattarannekoru. Ei siis nomination, mutta enhän mä koskaan ole ollutkaan merkkituotteiden perässä juoksija. Tunnearvo on mulle paljon tärkeämpi juttu. Ensimmäisenä laattana siskoni nimen ensimmäinen kirjain.

Siinähän ne tärkeimmät. Näiden lisäksi sain (tietysti) kasan ihanaa suklaata sekä naamamömmöjä eri sortteja. Vaikka en lahjojen laadun perusteella läheisiäni arvotakkaan niin kyllä mulla on aivan ihania ihmisiä ympärilläni kun näin hyvin mut tuntevat ja osaavat lahjoa juuri sellaisilla jutuilla jotka mua ilahduttavat. En vaihtais.

Mitä muut saitte joululahjaksi? Etenkin anonyymit, avatkaa sanainen arkkunne sillä en voi käydä lahjojanne blogeistanne vaklaamasta!

12 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Ihania lahjoja oot saanu! Mäkin sain vaikka mitä ihanaa..lahjapostaus on tulossa huomenna niin voit sitten käydä kurkkimassab :)

Maria kirjoitti...

Oi! Sain Vintage Shoesin viime jouluna! Se on ihana! Ja sitä aikaisempana vintage fashionin ja tänä jouluna vintage handbagsin :D
Kaikki IHANIA!

-SL kirjoitti...

kivat lahjat

sannero kirjoitti...

hehe, pikkuveljelle pyörähti noi samat alfred boxit lahjapaketista, ja voi miten monesta oon jo tässä pyhien aikana ehtinyt kuulemaan sen legendaarisen tunnusmusiikin :D (minä lennän, polskin ja uin...!)

Aridith kirjoitti...

Omasta blogista löytyy postaus lahjoista, lämpimiä ulkoiluvaatteita, uuden puhelimen rahaa ja kaikkea pientä kuten lompakkoja sekä lapasia toi pukki :> Mukavia lahjoja siullakin!

Marmu kirjoitti...

Hyödyllisiä juttuja sain.. saa käydä kurkkimassa. :)

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Tuun varmasti vilkaisemaan!

Maria: Tästähän se munkin kokoelman keräys alkaa ;)

*~SL: Hih, niin oli :)

sannero: Sanon sulle kwaak, ystävälle kwaak!

Aridith: Tuun tsekkaamaan, uusi puhelin olis ehkä kiva metsästää alennusmyynneistä ja kivoista malleista olis kiva saada vinkkejä :)

Jenna: Taidan tulla samantien!

Josephine kirjoitti...

hei jee mäkin sain saman rannekorun omalla nimikirjaimellani :)

Sarianna V kirjoitti...

Voi ei, iski iso kateus noista Alfred J. Kwak bokseista ! Miksi en tajunnut toivoa noita itsekin >.<

tipitii kirjoitti...

Alfredit on aivan mahtavia! Näin vanhempana niitä katsellessa huomaa vielä ohjelman syvällisemmän ja yhteiskuntaakin arvostelevan tason, joka ei ihan lapsena avautunut ;) Ja ihana on tuo Tanelinkin lahja :)

Sirpa kirjoitti...

Rahaa, Hello Kitty kamaa kauheasti!?? :D (oon 23), Ennätystenkirjan (saanut viimeiset 10 joulua) suklaata, suklaata, rahaa, rahaa, suklaata. :)

Tosin en syönyt mitenkään paljoa. :)

Shiri kirjoitti...

Ihania lahjoja :) Omista paketeistani löytyi mm. suklaata ja James Dean -seinäkalenteri.